- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Gulum zeytinyagi kullan yumsatir
Ne sıcak bastı ne de üşüdüm bence insan düşüne düşüne vücut şaşıyor stresten böyle oluyor..hiçbir belirti arama rahat olmaya çalış..Kizlar transferimin 8. Gunu bugun cok usuyorum zaman zaman dislerim birbirine vuruyo resmen sizlerde de boyle birsey yasayan var mi transferden sonra? Genelde sicak basmasi hissediyomus pozitf alanlar. Donarak da pozitif alan varmi guzel anneler?
dünden beri basim cok agriyor dusa girdim uyudum yok sabah mecbur parol ictim ama yok oda kesmedi ne yapmak gerekki buna ya
herkese günaydın arkadaşlar değerlerime bi bakarmısınız;
13. gün 100
15. gün 190
tam ikiye katlamamışmı? bir sorun yoktur inşallah
çok teşekkür ederim canım, ilk tüp denemem dış gebelik olmuştu da onun endişesini yaşıyorumCanim gayet güzel değerlerin merak etme illa ikiye katlanmak zorunda değil bende bu şekilde gidiyordum enaz % 70e yakın artış olmalı oda olmuş zaten
herkese günaydın arkadaşlar değerlerime bi bakarmısınız;
13. gün 100
15. gün 190
ben tüp denememi Ankara'da yaptırdım ama yurtdışındayım canım, burda herhangi bir dra gitmedim henüz, 2-3 kez kan tahlili yapıp artışa bakıyım haftaya giderim diye düşündüm, inşallah katlar senin değerinde, ilk değerin kaçtı?canım bence güzel artmış değerin bende kan verdım bugun bakalım ne kadar artcak doktorunla görüştünmü ne zaman gideceksın randevuya bende sonuca göre bugun haber verıcem sanırım randevu verir haftaya..
Gayet iyi artmış bence canım.Direk iki katı olması gerekmiyor zaten takma kafana.Benimde ilk yaptırdığımda 410du.Sonra 765 çıkmıştı yanı tam ikiye katlanmamıştıherkese günaydın arkadaşlar değerlerime bi bakarmısınız;
13. gün 100
15. gün 190
Allah razı olsun canım, ne biliyim işte ilki dış gebelik olmuştu o yüzden bi tedirginliğim var, inşallah hepimiz sağlıklı bir süreç yaşarız, sen şimdi kaç haftalıksın?Gayet iyi artmış bence canım.Direk iki katı olması gerekmiyor zaten takma kafana.Benimde ilk yaptırdığımda 410du.Sonra 765 çıkmıştı yanı tam ikiye katlanmamıştı
ben tüp denememi Ankara'da yaptırdım ama yurtdışındayım canım, burda herhangi bir dra gitmedim henüz, 2-3 kez kan tahlili yapıp artışa bakıyım haftaya giderim diye düşündüm, inşallah katlar senin değerinde, ilk değerin kaçtı?
evet canım, süreci beraber yaşıcaz inşallah, senin kaçıncı gün bugümHIM TAMAM CANIM SAHİ SEN YURT DSINDAYDIN HAYIRLISI O ZAMAN ARTIK AMA YINEDE HEMEN HEMEN AYNI ZAMANLARDA DUYCAZ KALP ATISINI FALAN İNŞ ..
evet canım, süreci beraber yaşıcaz inşallah, senin kaçıncı gün bugüm
Amin canım inşallah.Şuan 8+2yim.Tüp bebek olunca adet olduğun tarih transfer tarihi hepsi farklı hesaplanıyor.Bugün ultrasona girdim 8+2 dedi.Allah razı olsun canım, ne biliyim işte ilki dış gebelik olmuştu o yüzden bi tedirginliğim var, inşallah hepimiz sağlıklı bir süreç yaşarız, sen şimdi kaç haftalıksın?
aaa nasıl 8+2 oluyo, çok ilginç, ben internetten tüp bebek için hesaplama yaptım 4+4 oluyor, mantıklı olan da bu değilmi?Amin canım inşallah.Şuan 8+2yim.Tüp bebek olunca adet olduğun tarih transfer tarihi hepsi farklı hesaplanıyor.Bugün ultrasona girdim 8+2 dedi.
canım benim transferim 11 Aralıkta oldu.Dondurulmuşlarla. Son adetimde 22 Kasımdı. Normalde adete göre 8+5 oluyor.aaa nasıl 8+2 oluyo, çok ilginç, ben internetten tüp bebek için hesaplama yaptım 4+4 oluyor, mantıklı olan da bu değilmi?
öylemi canım, sen benden 1 ay öncesin, ben aynıyız zannettim, benim son adet tarihi 21 aralık, transfer 6 ocakcanım benim transferim 11 Aralıkta oldu.Dondurulmuşlarla. Son adetimde 22 Kasımdı. Normalde adete göre 8+5 oluyor.
Transfer içinde transfer edildiği gün 2 haftalık sayıyolar.Ozmanda tam 8 haftalık çıkıyor.Bugün ultrasonda 8+2 dedi doktorum.Ultrason o şekilde hesaplamış demekki.Senin transfer günün ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?