2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Seninle nerdeyse aynı süreci yaşıyoruz canım ben de 6 kilo verdim ama hastane korkusundan evde öyle zaman geçiriyorum zaten kendimi çözdüm biraz ağır şeyler ve tıka basa yersem daha çok oluyor genelde meyve ve sebzeci bizimki:)öyle et falan hiç yiyemiyorum ben 8 haftalıkken gittim doktora sabret 15 güne geçecek dedi yani sonuçta illa bu süreçte bitecek. Bir de dediğin gibi bulantılar bebeğimizin gün geçtikçe büyüdüğünü geliştiğini gösteriyormuş. Zaten okulda da arkadaşlarım dalga geçiyodu seni son aylarda düşünemiyoruz falan diye şimdi iltifat ediyorlar tam iyi oldun diye bu da hoşuma gitmiyor değil hanı:)

Canım biliyorsun bende de kaşıntı yapmıştı fitil ama çok şükür kaşıntıdan eser bile kalmadı biran da kendiliğinden kayboldu bir daha denesen mi acaba sen de ben çok rahatım şimdi

Canım biliyorsun bende de kaşıntı yapmıştı fitil ama çok şükür kaşıntıdan eser bile kalmadı biran da kendiliğinden kayboldu bir daha denesen mi acaba sen de ben çok rahatım şimdi
ay ne güzel canım sevindim senin adına.ben fitili kesip iğneye geçince kaşıntım geçti ancak.en son doktora iğne kullanıyorum dediğimde ağrı yapar beze olursa rahat edemezsin.jel vereyim en azından dönüşümlü kullan dedi.fitili bu dönüşümün içine alamıyorum korkumdan tekrardan kaşıntı olursa diye.gerçi bir haftadan uzun kullanınca başlamıştı kaşıntı ama yinede korkuyorum.bide fitil günde üç kezdi.jel birkez.iğnede bir kez.Şimdilik iğne ve jeli dönüşümlü kullanıyım diyorum.biraz daha sabredicem artık napalım

Ben et sut tavuk balık yoğurt sebze hiçbirşey yiyemiyorum artik suda içermiyorum bende sadece muz yiyebiliyorum banada herkes sen ne biçim hamilesin millet kilo alır sen zayifliyorsun diyor, benim yiyememekten sürekli tansiyonun düşüyor normalde 12 ye 8 dır 9 a 6 yada 8 e 5 dolaşıyorum, dun aksam doktorumu aradım durumunu anlattım e biz bunun için ugrssiyoruz dedi durumun ciddiyetini anlayınca tekrar Yatman lazim dedi bugünü evde geçirdim yarin yada cuma giderim tekrar heralde bu arada sanada çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda geçer

gözün aydın canım. İstersen son adet tarihinin ilk gününe göre bir daha hesapla. Genelde öyle yapıyor doktorlar.
Sagol canim ben oyle yapmistim ev doktorumda oyle hesapladi ama dun ultrasyonda ebe 6 hafta 4 gunluk daha dedi bilmiyorum hangisi dogru

Canım senin transfer tarihin ne zamandı ve gebelik sonucunu ne zaman aldın?
Canim benim 15 ocak transfer tarihim gebelik sonucumu idrar testiyle aldim oda 26 ocakti galiba ben yurtdisindayim idrarda ciktiysa kana gerek yok diye almadilar birde bugun ultrasyonda gorduk cok sukur

Canım nasılsın?Nasıl geçiyo hamileşik bende umutta pozitif sonucu alanlardanım sen progestanı ve diğer ilaçları yeni mi bıraktın?ben 19 unda kese için gittim kalp atışını da duyduk Rabbime şükürler olsun şimdi 29 una randevu verildi bi daha yani 2. Kontrolden sonra 1 ay sonra mı çağırdı seni selen hanım

Evet canım bir ay sonra. 12. Haftada biraktirmis oldu Iğneyi.İkili test de 140 tl canım. Muayene ücreti haric.

Ayyy bir tanem tebrik ederimmm.. cok sevindim..simdi biaz seni takio etcez.. kese, kalp atışları vs.. inşallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebişi..

Canm bende istanbul tüb bebekte tedavimi oldum dr aret beydi ilk denemm çok şükür hamileyim 28 kasım transfer tarihim orda çok kişiyle sohpet ediyodum ama kimsenn ismini sormak aklıma gelmediBelki seninlede karşilaşmişizdr.ben sürekli yazıları takip edşyorum bütün arkadaşlarmıza dua ediyorum yazmayı sevmediğim için pek yazmıyorum.ama iyi bir okuyucuyumdr.Rabbim evlatlarımızı sağlkla kucağmza almamızı nadip etsin.Amiiin

Yürü mutlaka ...jel başta bende sorundu ama şimdi alıştıö şükür az az geliyo dökülüyo wc ye bazen..normal şartlarda sarı dökülür krem acık kahve de olur..kırmızı hiç gelmedi kanamam oldu ama çamur gibiydi o dönem..yine de jel iğneden iyidir bence..

Benim doktorum da progestana hiç gerek yok jelle aynı şey zaten dedi sdece jel kullanıyrm.zaten o hap sersemletiyor..

Ayyy bir tanem tebrik ederimmm.. cok sevindim..simdi biaz seni takio etcez.. kese, kalp atışları vs.. inşallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebişi..
çok teşekkür ederim canım çok sağol, senin bebeğinide Allah bağışlasın, sağlıkla hayırla kıcağına almayı nasip etsin inşallah, bende aranızdayım artık çok şükür devamı da gelir inşallah

Benim doktorum da progestana hiç gerek yok jelle aynı şey zaten dedi sdece jel kullanıyrm.zaten o hap sersemletiyor..
Bende progestan olarak fitil igne ve jeli hepsini kullandim tabi hepsini ayni anda degil.once fitildi.kasinti yapinca igneye dondum.en son doktora gittigmde igne cok zorlar jel uygula dedi.sıkıntı olursa arada igne arada jel idare et 3 aya kadar dedi

Kizlar transferimin 8. Gunu bugun cok usuyorum zaman zaman dislerim birbirine vuruyo resmen sizlerde de boyle birsey yasayan var mi transferden sonra? Genelde sicak basmasi hissediyomus pozitf alanlar. Donarak da pozitif alan varmi guzel anneler?

kızlar ben hem progestan iğne hemde progestan fitil kullanıyorum, 2 günde bir iğnem var, evet bu çok acı yapıyor sonra ama bunun çözümü şu iğne vurunduktan hemen sonra orayı titretiyorlar ya işte bu işlem sonrasında çok acı olmasını engelliyor,
progestan fitili de günde 3 kez 2'şer tane olmak üzere günde 6 tane kullanıyorum, çok akıntı yapıyor evet, kaşıntı olmaması ve tahriş olmaması için de önerim şu, söylemesi ayıp ben oraya bir parça havlu kağıtı katlayıp koyuyorum, bu gelen akıntıyı hemen emiyor ve tahriş olmasını kaşıntı olmasını önlüyor, günlük ped aynı etkiyi yapmıyor çünkü onu çamaşıra yapıştırıyoruz ya akıntı ona geçene kadar tenle teması baya oluyor, havlu kağıt ise tene çok temas etmeden akıntıyı emiyor, nacizane tavsiyelerim bunlar

Kizlar transferimin 8. Gunu bugun cok usuyorum zaman zaman dislerim birbirine vuruyo resmen sizlerde de boyle birsey yasayan var mi transferden sonra? Genelde sicak basmasi hissediyomus pozitf alanlar. Donarak da pozitif alan varmi guzel anneler?
ben ayaklarımı hiç ısıtamıyordum, çorap üstüne patik giymeme rağmen hep buz gibiydi, hala ayaklarım üşüyor, eşim vücudumun ısısının yüksek olduğunu söylüyordu ama ben üşüyordum, sadece geceleri ateş basması oluyordu

Gulum zeytinyagi kullan yumsatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…