2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Soldaki derken uçaklı olan mı ? Babaannesi alacak o Yüzden çok değil

Oreoya bayılıyorum şimdi tuzlunun üzerine de tatlı iyi gider diye düşündüm

Evet ucakli olan, n11'de bu tarz seyler var 95 tl civari, oraya da bak istersen. Oreoyu dun aksam cayla yedik, biskuvisi sert geliyo bana disim kesmiyo

Evet ucakli olan, n11'de bu tarz seyler var 95 tl civari, oraya da bak istersen. Oreoyu dun aksam cayla yedik, biskuvisi sert geliyo bana disim kesmiyo
Tamam canım bakayım bi ... Teşekkürler

Aslında eticicibebem kalmamış , ama oreoyu da severim .. Yapacak halim olsa kek yapacaktım ama zor geldi Akşama yemek yapıcam daha ..

Maşallah göbişine nazar değmesin çok tatlı bence bir kadının vücudunun en güzel olduğu zaman hamile olduğu zaman Rabbim herkese nasip etsin bu güzelliği

Kizlar şu haci serif var ya cikolataci ordan şu ikisini begendim hastane icin ama acaba lokum mu cikolatami karar veremedim cikolata sepeti drajeli keseli falan cok hos lokumda guzel gozukuyo.. Konustum benim kiz erkek oldugu icin pembe mavi karma paketde yapiyolarmis.. Kafama yatti..

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-19-16-19-50-1.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_2015-06-19-16-17-47-1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 132
  • Screenshot_2015-06-19-16-17-32-1.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 112
Kapı düşlerini kapıya tül geçirip takıyorlar ben kapı süsü alamadım hastane veriyor o yüzden boşuna alma yayım dedim tül alıp kapıya takıcam

ayy annemle disari ciktik 3 5 kisi ile karsilastik gören erkek dimi diyo uok kiz diyorum ikizmi diyolar la dedim yok dana gibi olmusum galiba iice anladim bugün

Çok güzel çikolata daha iyi bence kutusuyla birlikte ne kadar canım
Cikolata sepetiyle beraber 80 di galiba 50 tane var icinde acaba diyorum cikolata sicakta kotumu olur lokumda fena degil ama bakicaz artik.. Kapi susunu bizimde hastane veriyoms ama ben yine de alicam evde de kullanirim diye..

Cikolata sepetiyle beraber 80 di galiba 50 tane var icinde acaba diyorum cikolata sicakta kotumu olur lokumda fena degil ama bakicaz artik.. Kapi susunu bizimde hastane veriyoms ama ben yine de alicam evde de kullanirim diye..
Ben de onlarin süssüz olanindan siparis etcem.. evde sepetim var koyarim icine.. sicaga karsi korumali kutularda gonderiyorlarmis. Sitede yaziyordu.

opera , S sevimli26 kızlar saolun yaa moralim düzeldi. Kapı süsleri çok güzel görünüyo alırmıyım bilmiyorum üşenmezsem burdaki suluhana gidicem orada bol çeşit bulurum. Bebek şekerini yakın aile için fotoğraf çerçeveli bişey düşünüyorum annemler falan saklar gerisine çikolata dağıtırım. Milletin buzdolabının üstü dolmuş zaten

Ben buradan mağazadan kiloyla alacağım eşim hastane personeline de çikolata alacak bende evde sepete koyacağım

Sulu hana gideceksen allah yardımcın olsun biz geçen hafta cuma günü ankaraya gittik bende merak edip eşime benide götür dedim iki gün kendime gelen edim arabaya yer zor bulduk o yüzden yürüdüm bayağı bir yordu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…