Hic boyle becerilerm yok malesef guzel yapmissin mecbur hazira dayancazBen bebek partisinde bunlardan yaptim dagittim.. el emegi göz nuru.. doguma da zaten bu insanlar gelecek. Ikinci bi hediyeye gerek yok diye düşünüyorum.. cikolatada bu yuzden karar kıldım.. aile eşrafina daha baska hediyeler vercem.. sabun falan..
Yaa krem hic kullanmadm yag yeter dedim ama galiba yetmedi artik krem surmeninde faydasi olmaz heralde catlak degilde soyuluyo dokuluyo cildim resmenGogus cok catliyormus canim, her gun her yerine hatta benim ornegimdeki gibi makata kadar krem, yag ne bulursan sur..
Evet , özellikle yemek yedikten sonra epey zorluyor beni . Sırt üstü yatamıyorum . Çok şükür canım benim .. Inşallah doğumlarını ilk adımlarını ... Konuşmak da nasip olsun :)Ben de 9 kg aldim ama sen hakkaten cok kibar hamilesin, masallah
canim seninki yukarda hakkaten, nefes almakta gucluk cekiyor olmalisin.. inince rahatliyormussun, kese ve kalp atisindan nerelere geldik
Ben aydın medline' da yapıcam Doğumu Allah kısmet ederse . 1200 lira tek gecelik yatış doğum için alıyorlar . Doktorum ayrıca 2.500 lira alıyor . Hastanenin doktoru değil ama Doğumu orada yapıyor .asmakilit cok guzelmis susler, ilki komsunun verdigi sanirim, cok begendim ben.
sen nerede doguracaksin bu arada? Acibademle yollari aylar once ayirdin ne de olsa..
kizlar hangi hastanelerde dogum yapacagimizi da yazalim mi?
Ben istanbul florence nightingale..
Bende Ankara da Hrs Kadın Hastanesinde yapıcam doğumu 4100 tl istiyorlar doğum şekli farketmiyor.
Epiduralle yapacaklar normal ya da sezeryan farketmiyo. Tabi sezeryanda anestezi olmayı da seçebiliyorsun.Dogum sekli farketmeyeni de ilk defa duydum.. ankarada bir tek bayindir'i biliyorum
Bu kadar dertlenecek ne var bacım ne güzel küçük bi göbüşün var ben çok özeniyorum. Yeterki bebiş sağlıklı olsun gerisi teferruat.Bacilar Merhaba gorusmeyeli umarım herkes çok iyidir. Yarın minik bebeğimi görmeye gideceğiz eşimle. İnşallah hersey yolundadir. Ya maşallah nekadar güzel gobekleriniz var bende okadar malesef yok herkes hayret ediyor nekadar küçük diye
Bende gönderim
Bacilar Merhaba gorusmeyeli umarım herkes çok iyidir. Yarın minik bebeğimi görmeye gideceğiz eşimle. İnşallah hersey yolundadir. Ya maşallah nekadar güzel gobekleriniz var bende okadar malesef yok herkes hayret ediyor nekadar küçük diye
Bende gönderim
Canim sen nerelerdesin yaaa???
gobusler benziyor seninle, tam oglan gobegi
Sorulara gelelim, hastane odasi susunu naptin, nerede dogum yapacaksin ve toplam kac kg aldin?
baska sorumuz yok simdilik
Ben lokumu tercih ederim. Daha bi nostaljik geliyo niyeyse. Ben badem şekeriyle lokum düşünüyorum güzel bi sunumla..Cikolata sepetiyle beraber 80 di galiba 50 tane var icinde acaba diyorum cikolata sicakta kotumu olur lokumda fena degil ama bakicaz artik.. Kapi susunu bizimde hastane veriyoms ama ben yine de alicam evde de kullanirim diye..
Ay bu çok guzel.. internette var mi ki?? Kaça geldi tanesi??Elmas şekerleme güzel bebek şekerleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?