Elmas şekerleme güzel bebek şekerleri var[/QUOTE
Çok güzel tanesi ne kadar canım bu arada da iyi yorulmuşsun kendine dikkat et cicilerinizide güle güle kullanın herkesin acı eşiği farklıdır o yüzden herkesin sezaryen hikâyesinde farklıdır korkma allaha emanetiz duanıda Rabbim kabul etsin ben bu sene mukabeleye başlayamadım yarım kalır diye Rabbim affetsin
Çok güzelmiş canım. Ne güzel karar vermişsin .. Biz hala o mu olsun bu muElmas şekerleme güzel bebek şekerleri var
Canim cok guzelmis bu bayildimElmas şekerleme güzel bebek şekerleri var
bendw kısmetse acibadem Atakentte yapicam 3100 hastaneye 2790 falanda dr verilcek
Elmas şekerleme güzel bebek şekerleri var
Çok güzel tülle hoş durur Ben bunun kanat içinde olanını beğenmiştim kendim yapacaktı eşim istanbula gidemedi malzemeyi emin önünden alacaktı nasip olmadıBen de bunu begendim. Gittigidiyor da.. tule sarip vereyim diyorum..
Maşallah canım böyle mutlu haberler almak ne güzel moral veriyor bizede.Şimdi kontrolden çıktım. Üç haftada 710 gr almışım. Bunun da 600 gramını zaten bebek almış. Bgn kendimi kocaman bi dondurmayla ödüllendirmeyi düşünüyorum doktor herhangi bir erken doğum emaresi yok, hastane çantası için 36. Haftayı bekleyebilirsin acele etme paniğe gerek yok dedi. İçime su serpti. Zaten kaburgalarımda hissettiğim kafasıymış keratanın, daha dönmemiş, büyük ihtimalle 36ya kadar döner dedi. Dönme esnasında takla atar gibi büyük hareketler hissedebilirsin panik yapma sevin deditoplamda 2070 gr olmuş kuzu. Benden haberler bu kadar. Bu arada acıbademin oda süslemesi çok tırtmış. Ekstra balon falan alıp götürcem. Bi de kapı süsü.
Şimdi kontrolden çıktım. Üç haftada 710 gr almışım. Bunun da 600 gramını zaten bebek almış. Bgn kendimi kocaman bi dondurmayla ödüllendirmeyi düşünüyorum doktor herhangi bir erken doğum emaresi yok, hastane çantası için 36. Haftayı bekleyebilirsin acele etme paniğe gerek yok dedi. İçime su serpti. Zaten kaburgalarımda hissettiğim kafasıymış keratanın, daha dönmemiş, büyük ihtimalle 36ya kadar döner dedi. Dönme esnasında takla atar gibi büyük hareketler hissedebilirsin panik yapma sevin deditoplamda 2070 gr olmuş kuzu. Benden haberler bu kadar. Bu arada acıbademin oda süslemesi çok tırtmış. Ekstra balon falan alıp götürcem. Bi de kapı süsü.
Maşallah canım böyle mutlu haberler almak ne güzel moral veriyor bizede.
Kızlar nefes almada sorun yaşayan varmı. Uzandığımda boğulacak gibi oluyorum normalde de aldığım nefes yetmiyo. Bazen bogazlarımda şişlik hissediyorum. Gebelik öncesi guatr testi yaptırmıştım sonuçlar iyi çıkmıştı ee bademciklerimde yok 20 sene önce aldırmıştım. Gece uyanıyorum boğuluyorum sanki gündüzde derin nefesler almaya çalışıyorum. Sol tarafıma yatıp rahat edemiyorum sırt üstü yatıyorum.
Kizlarcoolfire dan haberi olan var mi?
Canımmm , çok geçmiş olsun .. Üzülmemek elbette mümkün değil ama inşallah dedikleri gibi olmayacak doktorların nolur içini ferah tut. sadece Rabbim bilir , hepimiz ne zorluklardan imkansızlıklardan geldik bugünlere olmaz dediler ama oldu . Dualarım seninle ... Bebişini sağlıkla alacaksın kucağına inşallahSonuçlarımız çıktı canım bir kez daha yıkıldık.. Başka sorun yokta kalbinin getirdiği bi sendrom bulmuşlar CATCH 22 diye hayatımda ilk defa duyuyorum..5000 de bir görülen bişimiş.. tedavisi yokmuş..damak yarık olabilir,yok öğrenme güçlüğü olabilir,enfeksiyonlara açık olabilir, kalsiyum bilmem ne eksik olabilir..olabilir de olabilir ... kaç gündür perişanım ağla ağla gözlerim şişti.. Sonlandırmayı teklif ediyorlar.. eşim asla dedi.. ben konuşulanların çoğunu hatırlamıyorum zaten... çok üzgünüm... hastanede beni öylece gören çoğu bayan bize neler neler söylediler üzülme hiçbişi olmayacak diye teselli etmeye çalıştılar...Sonlandırma zaten yapamam rabbimden dermanını diliyorum yavrumun..Büyük imtihandan geçiyoruz.. sabırlı olmaya çalışıyorum..
Sonuçlarımız çıktı canım bir kez daha yıkıldık.. Başka sorun yokta kalbinin getirdiği bi sendrom bulmuşlar CATCH 22 diye hayatımda ilk defa duyuyorum..5000 de bir görülen bişimiş.. tedavisi yokmuş..damak yarık olabilir,yok öğrenme güçlüğü olabilir,enfeksiyonlara açık olabilir, kalsiyum bilmem ne eksik olabilir..olabilir de olabilir ... kaç gündür perişanım ağla ağla gözlerim şişti.. Sonlandırmayı teklif ediyorlar.. eşim asla dedi.. ben konuşulanların çoğunu hatırlamıyorum zaten... çok üzgünüm... hastanede beni öylece gören çoğu bayan bize neler neler söylediler üzülme hiçbişi olmayacak diye teselli etmeye çalıştılar...Sonlandırma zaten yapamam rabbimden dermanını diliyorum yavrumun..Büyük imtihandan geçiyoruz.. sabırlı olmaya çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?