2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bendw kısmetse acibadem Atakentte yapicam 3100 hastaneye 2790 falanda dr verilcek

Aa iyiymis fiyat, acibadem internationalde benim tupcu dogum icin 16.200 idi aralik ayinda..

Elmas şekerleme güzel bebek şekerleri var

Canim cok yorma kendini bak benim gibi olma sonra, kasilman falan varsa dikkat et. Bu arada ben de cok begendim nerden ne kadara aldin?

Bende küvez durumluk olmazlar inşallah eğer olursa küvez durumuna göre Memorial hizmet Atakent Acıbadem en son ihtimal Cerrahpaşa olacak Allah nasip ederse.. Hepinizin göbişleri çok tatlı süper anneler <3 bende 62 le hamile kaldım şuan 78 im :) en şişko benim galiba topikte :)

S sevimli26 canim duami yaparken sizleri de kattim Rabbim bizi bir avazda kurtar diye hepimiz çok bekledik Rabbim mükafatini çok yakında nasip edecek inşallah.
Bizim de 11:30 kontrol kızlar dualarinizi eksik etmeyin 2gundur hareketlerimiz hararetli değil korkutuyor beni

Gunaydin herkese 2 3 saat anca uyudum yine artik solumada yatamiyorm batiyo kaburgalrm yaa oturur pozisyonda uyumaya calisiyorm yakinda ayakta uyucam heralde.. Kontrolumuz var bizimde 10da bakalim ne alemdeler gulsennnn seninde insalah iyi gecer kontrolun guzel haberlerle donersin..

Günaydın kızlar.. Bgn bizim de kontrolmüz var. Sanırım yavaş yavaş doğumla ilgili konuşmalar başlıcak. Sonrasında eminönü yapalım dedim bebek şekeri fikirleri için ama eşim mızıklanıyo. Sen bana tarif edersin ben gider alırım diyo doğum öncesi. Ne anlıcaksa

Şimdi kontrolden çıktım. Üç haftada 710 gr almışım. Bunun da 600 gramını zaten bebek almış. Bgn kendimi kocaman bi dondurmayla ödüllendirmeyi düşünüyorum doktor herhangi bir erken doğum emaresi yok, hastane çantası için 36. Haftayı bekleyebilirsin acele etme paniğe gerek yok dedi. İçime su serpti. Zaten kaburgalarımda hissettiğim kafasıymış keratanın, daha dönmemiş, büyük ihtimalle 36ya kadar döner dedi. Dönme esnasında takla atar gibi büyük hareketler hissedebilirsin panik yapma sevin dedi toplamda 2070 gr olmuş kuzu. Benden haberler bu kadar. Bu arada acıbademin oda süslemesi çok tırtmış. Ekstra balon falan alıp götürcem. Bi de kapı süsü.

Maşallah canım böyle mutlu haberler almak ne güzel moral veriyor bizede.
Kızlar nefes almada sorun yaşayan varmı. Uzandığımda boğulacak gibi oluyorum normalde de aldığım nefes yetmiyo. Bazen bogazlarımda şişlik hissediyorum. Gebelik öncesi guatr testi yaptırmıştım sonuçlar iyi çıkmıştı ee bademciklerimde yok 20 sene önce aldırmıştım. Gece uyanıyorum boğuluyorum sanki gündüzde derin nefesler almaya çalışıyorum. Sol tarafıma yatıp rahat edemiyorum sırt üstü yatıyorum.

Gunaydin kizlaar.. hepinize iyi haftasonlari

Gozun aydin, ne guzel bir haber.. dondugunu ben hissetmistim, cok degisik bir duygu, tabi benim 28. Haftada donmustu, seninkinin donusu muhtesem olur

ben gobegim asagida oldugundan yasamadim ama senin anlattiklarinin normal oldugunu internetten okudun hep. Bebek asagi inene kadar nefes alirken gucluk cekeceksiniz, yastiginizi yukseltin, sola dogru yatin diyor ama benim de sol kolum uyustu artik, omzum kurek kemigim tutuldu. Dun saga donmustum uyumusum valla..

Kizlar coolfire dan haberi olan var mi?

Sonuçlarımız çıktı canım bir kez daha yıkıldık.. Başka sorun yokta kalbinin getirdiği bi sendrom bulmuşlar CATCH 22 diye hayatımda ilk defa duyuyorum..5000 de bir görülen bişimiş.. tedavisi yokmuş..damak yarık olabilir,yok öğrenme güçlüğü olabilir,enfeksiyonlara açık olabilir, kalsiyum bilmem ne eksik olabilir..olabilir de olabilir ... kaç gündür perişanım ağla ağla gözlerim şişti.. Sonlandırmayı teklif ediyorlar.. eşim asla dedi.. ben konuşulanların çoğunu hatırlamıyorum zaten... çok üzgünüm... hastanede beni öylece gören çoğu bayan bize neler neler söylediler üzülme hiçbişi olmayacak diye teselli etmeye çalıştılar...Sonlandırma zaten yapamam rabbimden dermanını diliyorum yavrumun..Büyük imtihandan geçiyoruz.. sabırlı olmaya çalışıyorum..

Canımmm , çok geçmiş olsun .. Üzülmemek elbette mümkün değil ama inşallah dedikleri gibi olmayacak doktorların nolur içini ferah tut. sadece Rabbim bilir , hepimiz ne zorluklardan imkansızlıklardan geldik bugünlere olmaz dediler ama oldu . Dualarım seninle ... Bebişini sağlıkla alacaksın kucağına inşallah

Canim cok ama cok zor bir durum haklisin. Sana uzulme diyemem ama su anda konusulanlarin hepsi ihtimal, uzulup aglamak seni uzmekle kalmiyor bilimsel olarak da ispatlandigi uzere bebegini de etkiliyor. Sen bu bebege ne zorluklarla sahip oldun, olabilecek gucluklere karsi sabrinin da sevginin de sonsuz olacagina eminim. Bana kalirsa ufak tefek seyler disinda hicbir sorun yasanmayacak, belki daha cabuk hasta olacak, biraz nazli olacak ama daha kotusunu dusunme bile..
seni sevgiyle kucakliyorum..

Destekleriniz için teşekkür ediyorum kızlar... Evet benm gerginliğimden yavrumda etkileniyor o güçlü güçlü tekmelerin sayısı azaldı yavaş hareket ediyor.. Şu mübarek ayda rabbime sığınıyoruz..İnşallah atlatacağız..güçlü olmak istiyorum da psikolojim elvermiyor..elimden geleni yapmaya çalışıcağım artık..Sağolun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…