2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canım ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum bu mübarek ayların, günlerin hürmetine Rabbimden iyilik ve şifa diliyorum. Mucize her daim onun elinde inşallah korkulan olmaz ve bebeğini Rabbim sağlıkla sana bağışlar.

Bizde geldik kontrolden baya kaldik hastanede nst siftahimi yaptim bende bikactane kucuk sanci var dedi doktrm persembe tekrar giricem nstye ve ciger gelistirici ignemizi olduk 2 doz, 2 dozda 12 saat sonra olucam.. Kilolari falan gayet iyi cok sukur 2000e yaklasmislar insalah şu sancilar onemli degildr erken gelmezler.. Bende 2 haftada 3 kilo almisim 66 olmusum... Haberler boyle..

coolfire canim suan nedesek sana bos gelicek belki ama bu senin imtihanin ve insalah hicbisey olmicak bebegine allahin izniyle doktorlar hep ihtimalli konusmuslar allah bilir ne olacagini llah yardimcin olsun..

Doktora gittim ben de bugün , şu malum sivilce için , merhemi 4 gün daha kullanacakmışım ama sıkıntılı durum geçmiş şükür ... Bebiş de iyiymiş 2280 olmuş , ben 1, 5 kilo almışım ama bunun 800 ü oğluşun zaten , yarım dünya olma yolunda hızla ilerliyorum
Şu anda popo geliş duruyor beyefendi .. Göğsüme baskı yapan kafasıymış yani ..

ya kızlar bnm bebegm bni oyle guldur guldur tekmelemıyor ya hafıf hafıf pıt pıtlar hıssedıyrm okdr nadırkı oyle sert hıssettıgım aramızda 3 hafta olan hamıle bı arkadasım dıyor kı yerımden sıcratıyr bnı . korkmuyorm aklım hep oraya gıtmıyor desem yalan olur. pazartsı dr kontrolumuz war ınsallah bı sıkıntı yoktur ya

kapısuslerı ıcın insatgramda nildabebek sayfasına da bakabılırsınız ben ordan bı tanesını cok begendım dukkanları da hawuzlu handaymıs

kizlar bizde geldik kontrolden cok sukur hersey yolunda biz birazcik benimle ayni olan arkadaslarimdan kibariz yada nariniz diyim. 1720 gram yaklasik 45 cm.Ama cok sukur hersey yolunda dedi doktorum. Nst icinde iki hafta sonra gittigimde girecegim. Disari cikilirda alisveris yapilmaz mi? Bebegime sebamedin bebek losyonunu aldim gratisten 25,50tl. Bebedordan emzigini aldim 5tl. Kendime lcv den tisort corap ve bebegime corap aldim. Hijyenik ped aldim hastanede lazim olacagindan. Carrefoura gittim reyondaki bayan bana huggies in iki paket bebek bezini verdi toplamda 8 tane ucretsiz deneyin dedi. Besiktasta pazara gittik esimle meyvecikler aldim kendime bolbol. Simdi evdeyiz. Ha buarada Rahim agzini olcturdum 3kusur cikti. Birde pipi gorduk renkli ekranda yaaa dr ciktisinida verdi bugun sizi bununla evinize ugurluyoruz demez mi bastik kahkahayi Yuzunu yine kapadim utangac velet simdilik boyle. Kontrolden gelen kardesleriminde gozleri aydin olsun

Ah be canim uzulme bak arkadasimin gorumcesine kac dr down sendromlu demis cocuguna bebek bir doguyor masallahi var alakasi bile yok. Sana soyleyecegim tek sey surekli Rabbimize dua et.Bak mubarek aylardayiz yapabiliyorsan niyet et iki rekat namaz kil Kadir gecesine kadar 12.000 ihlas oku. Bitince tekrar iki rekat namaz kil dua et. Rabbim sifasini verecektir. Bu mubarek gunler ne guzel gunler bos gecirmeyelim. Rabbim tez zamanda bebegine acil sifalar versin hersey cok guzel olacak. Aglama olur mu bebegine sevgini asila konus onunla hissettir kendini Rabbimize sigin canim.

canım yüreğini ferah tut. biz bu bebeklere ne zorluklarla sahip olduk Allah biliyor. Zaten sonlandırma düşünmüyorsun, bundan sonra yediğin içtiğinle konuşmaların okşamalarınla bebeğine bol bol sevgi ve enerji gönder. Annesini üzmez o. Herşey doktorların dediği gibi olmuyor. Bana iki yıl boyunca sizin çocuğunuz olmaz dedi gittiğim her doktor. donasyon dediler, evlat edin dediler. çok şükür Allah istedi mi olmayacak şey yok. Sapasağlam doğar da kavuşursunuz inşallah. Bugünlerini unutturacak kocaman mutlulukların olsun... Dualarımız seninle.

Canım çok geçmiş olsun. Üzülme demek mümkün değil tabii ki ama inşallah Yürekten diliyorum bunlar doktorların abartmaları olsun. Dermanı olsun her ne olursa. Sarılıyorum sana.

Gozun aydin canim, ciger gelistiricilerin de riski var diye biliyorum. Bana doktr erken dogum kesinse yapariz demisti, sen ayrintisini biliyor musun?

Hiz takilma siddetine, sadece 2 saatte 10 tane hissetmen gerekiyormus. Demekki kibar baby seninki

G gulsenn canim haberlerin guzel ama cok yormussun kendini. Insan o an anlamiyor ama vucut kaldiramayabiliyor. Artik daha dinlenmeli gecir bence gunlerini.
kendim yatiyorum diye herkesi yatirmak istiyor gibi gorundugumun farkindayim ama ben yasadim siz yasamayin diye diyorum..

ıkı saatte 10 tane fln hıssetmıyrm bn cnm gunde max 10 15 kere hıssedıyrmdr anca bn koca gunde

Sagol canim, evet bende duymustum ama erken dogum ihtimalim kesinlikle oldugu icin mecbur yapilmasi gerekiyodu bismillah diyip yaptirdik insalah bi sorun olmaz..

Prospektusunu okudumda ilacin 32.Haftadan once olunmasinda bazi riskler oluyomus bide fazla doz aliminda.. Doktorm ozellikle 32yi bekledi zaten doz da ideal doz da sanirim ogrendiklerim bunlar

Gecmis olsun cnm, hersey allahtan, hayirlisi ne ise o olur insallah, boyle soyleyipte gayet saglikli dogan bir suru cocuk var, allah careli dertler versin diyelim, uzme kendini yipratma, bol bol dua et tevekkul et.

Gebe danismanindan bu kagidi aldim sizde okuyun istedim, bide dogum fotografcisiyla gorustum hastanenin 250 tlden basliyo paket fiyatlari. 250 lik paketde 200 300 resim oluyoms ama album yok dvd de veriyolarms. Hem dvd hem albumlu paket 400 lira.. Cok geldi acikcasi bi yandanda istiyorm ama siz dusunuyomsnz?

Eklentiler

• 20150620_195643-1.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…