sen hala neden kan tahlili yaptırıyosun o zaman, kalp atışlarnı duydun dimi?canım benim transferim 11 Aralıkta oldu.Dondurulmuşlarla. Son adetimde 22 Kasımdı. Normalde adete göre 8+5 oluyor.
Transfer içinde transfer edildiği gün 2 haftalık sayıyolar.Ozmanda tam 8 haftalık çıkıyor.Bugün ultrasonda 8+2 dedi doktorum.Ultrason o şekilde hesaplamış demekki.Senin transfer günün ne zamandı
yok canım hala yaptırmıyorum :) ilk öğrendiğim zamanı söyledim sana.benimde iki kat artmamıştı direk o şekilde örnek vermek için yazdım sanasen hala neden kan tahlili yaptırıyosun o zaman, kalp atışlarnı duydun dimi?
QUOTE="zeyna51, post: 39017744, member: 653021"]selam bende 9 haftalık hamileyim tüp bebekle hamile kaldım 3. çocuğumuzu bekliyoruz
Evet güzel yükselmiş ama keseyi görmek o kadar erken değil canım ben bile haftaya ancak gidecem12. gun değerim 288,81 15. gun degerım 1069 şükürler olsun gayet güzel yukseldi sanırım bı kaç gune keseyi görürüz hayırlısı artık hakkımızda darısı bekleyenlerın basına
Evet güzel yükselmiş ama keseyi görmek o kadar erken değil canım ben bile haftaya ancak gidecem
bugün kan vermiştim.doktoru aradım sonuçlar için.tsh yüksek çıkmış.yarın yine çağırdı t3 ve t4 bakılcakmış dahiliyeye görünüceksin dedi.kötü birşey değildir umarım herşey yolunda gidiyor derken moralim bozuldu.[/Q
meraklanma cnm. Bende de TSH 3,28 çıktı. gebelikte 2,5 altı olması isteniyormuş. sabahları alınacak bir tane hap verdi doktor. çok önemli bişey değil rahat ol. gebelik kategorisi de A'ymış ilacın. hamilelikte kullanımında hiçbir sakınca yok. bana endokrinoloji doktoru vermişti. Tüp bebek doktorum da onayladı.
Canım merhaba sende herhangi bi ağrı varmı kasiklarda ben soltarafuma yatamadim bikacgun ama dünden n beride hic agrim yok yani olsa tedirginim olmasa tedurginimhayırlısı canım burda test yaptırdıgım yerdekı doktor 2 gun sonra dedı ama kendı doktrum aramadı daha
Arkadasim sende ne gibi belirtiler olmuştu benimde yarın test günüm[/QUOTE]Arkadaşım htpfth, post: 39020253, member: 609354"]hayırlısı canım burda test yaptırdıgım yerdekı doktor 2 gun sonra dedı ama kendı doktrum aramadı daha
Canım merhaba sende herhangi bi ağrı varmı kasiklarda ben soltarafuma yatamadim bikacgun ama dünden n beride hic agrim yok yani olsa tedirginim olmasa tedurginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?