2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

sen hala neden kan tahlili yaptırıyosun o zaman, kalp atışlarnı duydun dimi?

yok canım hala yaptırmıyorum :) ilk öğrendiğim zamanı söyledim sana.benimde iki kat artmamıştı direk o şekilde örnek vermek için yazdım sana
ay canım kusura bakma M mhtpfth le karıştırdım, diğer topicte de onla yazışıyorum o yapıyor kan tahlilini, kusura bakma yaa manyadım iyice

QUOTE="zeyna51, post: 39017744, member: 653021"]selam bende 9 haftalık hamileyim tüp bebekle hamile kaldım 3. çocuğumuzu bekliyoruz[/QUOTE]

Maşallah canım hoşgeldin aramıza

bugün kan vermiştim.doktoru aradım sonuçlar için.tsh yüksek çıkmış.yarın yine çağırdı t3 ve t4 bakılcakmış dahiliyeye görünüceksin dedi.kötü birşey değildir umarım herşey yolunda gidiyor derken moralim bozuldu.

12. gun değerim 288,81 15. gun degerım 1069 şükürler olsun gayet güzel yukseldi sanırım bı kaç gune keseyi görürüz hayırlısı artık hakkımızda darısı bekleyenlerın basına
Evet güzel yükselmiş ama keseyi görmek o kadar erken değil canım ben bile haftaya ancak gidecem

Arkadaşlar yarın teste gidiyorum dün kahverengi leke geldi bugün de yavru ağzı gibi pembe gibi biran adet olucam saniyorum benim durumumda olup hamile olan varmı korkuyorum arada ağrı oluyor kasık ve alt karında cevaplarsaniz sevinirim

Arkadaşım htpfth, post: 39020253, member: 609354"]hayırlısı canım burda test yaptırdıgım yerdekı doktor 2 gun sonra dedı ama kendı doktrum aramadı daha[/QUOTE]
Arkadasim sende ne gibi belirtiler olmuştu benimde yarın test günüm

esilaecrin canim işe başladim.. hic firsatim olmuyo girmeye.. aksam yemekten sonra eşimden firsat bulursam (telefondan giriyorum kızıyor uzak dur telefondan diye). Bir yaramazligimiz yok çok şükür. Cumartesi kontrolum var ikili test sonucunu yorumlayacak doktorum. Tam sonucu paylaşırım. Inşallah senin tahlillerin de iyi cikar..

Öpüyorum hepinizi annişlerr..

Arkadaşım htpfth, post: 39020253, member: 609354"]hayırlısı canım burda test yaptırdıgım yerdekı doktor 2 gun sonra dedı ama kendı doktrum aramadı daha
Arkadasim sende ne gibi belirtiler olmuştu benimde yarın test günüm[/QUOTE]

canım bende hiç belirti olmadı hala daha yok belirtiye takılma bence bende belırtı yok dıye negatıf alcam sanıyodum sok oldum yani..

Canım merhaba sende herhangi bi ağrı varmı kasiklarda ben soltarafuma yatamadim bikacgun ama dünden n beride hic agrim yok yani olsa tedirginim olmasa tedurginim

canım benım hiç ağrım sızım belirtim olmadı hala daha belirti yok pazartesi doktorum cagırdı keseyi görmek için keseyi görüp kalp atısınıda duysak bi rahatlasak dahada inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…