2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Dun tsh yuksek cikmis demistim.doktoru yanlis anlamisim düsük cikmis daha mi iyi daha mi kotu bilemedim.serbest ts3 ve serbest ts4 bakildi bugun onlar normal araliklarda cikti.bir dahiliye doktoruna gittim.tsh evet dusuk ama ilac vermicem dedi bilmiyorum biraz tedirginim bebegimde bi problem olur mu diye.suam bi ilac vermedi bir ay sonra tekrar bakilacakmis tuzu azalt dedi.hersey normal gidiyodu smdi bole olunca biraz tedirgin oldum insallah bir sorun teskil etmez

selam kızlar, sizde bebekleriniz de iyidir inşallah,
kızlar bugün 3.kan testimi yaptırdım değerlerim şöyle:
13. gün : 100
15.gün :190
17. gün : 377
iyi gidiyor çok şükür,
arkadaşlar bugüne kadar hiçbir belirtim yoktu göğüs şişkinliği dışında. iyiyim çok şükür derken bugün biraz mide bulantısı baş dönmesi falan oldu, daha erken değilmi bunlar için, sizin ne zaman başladı bulantınız falan?

6.haftanın sonuna doğru malesef..

Endişelenme canım dediği gibi tuzu azalt..tsh nedir hiçbilmiyorum ama takma inş.bi şey olmaz

Ben de aynı durumdayım. Endişe etme. Doktor biz düşükten korkmayız yüksek daha riskli demişti bana.

Ben de aynı durumdayım. Endişe etme. Doktor biz düşükten korkmayız yüksek daha riskli demişti bana.
Saolasin rahatlattin biraz.0.27 ile 4 arasinda gosteriyor normal degeri benimki 0.19 cikti.ilaca gerek gormedi dahiliye doktoru.sen kullaniyormusun ilac

Saolasin rahatlattin biraz.0.27 ile 4 arasinda gosteriyor normal degeri benimki 0.19 cikti.ilaca gerek gormedi dahiliye doktoru.sen kullaniyormusun ilac
Ben de kullanmıyorum. Benimki 0.29 dü iki hafta önce. Perşembe tekrar bakıldı. 0,51 e çıkmış. 0.34-5.6 idi sınır degerler. Hamilelikte düşüş normalmış. Tedavi sırasında 1,71 di.

Ben de kullanmıyorum. Benimki 0.29 dü iki hafta önce. Perşembe tekrar bakıldı. 0,51 e çıkmış. 0.34-5.6 idi sınır degerler. Hamilelikte düşüş normalmış. Tedavi sırasında 1,71 di.
Bilgi icin tesekkur ederim.bende simdilol ilac kullanmicakmisim.bir ay sonra tekrar test yapildiginda insallah duzelme olur.

Ben canımı yaktığı için kullanamıyordum zaten. Spor sütyenleri çok rahat tavsiye ederim. Senin ufaklılar nasıl?:)
teşekkürler bende alayım en kısa zamanda.
bende bir hamile pantolanı aldım artık da rahat ettim...
bebişler innnşlah iyidir.ama beni rahat ettirmiyorlar:))
halsizlik yorgunluk çarpıntı çok fazla..
arada mide bulantısı .. ve uyku halini demiyeyim:))
sen nasılsın canım nasıl gidiyor...kaç haftalık oldun.ikili tst yaptırdın mı.
bende 11.haftanın içindeyim....sen hala bahçeciye mi gidiyorsun

kızlar ben hala keyifsizim yaa yorgunluk, halsizlik, uyku hali, şişkinlik... mideyi hiç saymıyorum bile. şikayetleri azalan var mı? Bunlardan kaçıncı haftada kurtulucaz acaba? ben bugün 11. haftayı doldurdum ama pek gelişme yok. sanki daha kötüye gidiyor gibi...

Gunaydin.
13. Haftadan itibaren azalacak ve 2. Trimester en parlak donemin olavak
Enerji ve istah patlamasi yasayacakmisiz

Ben de iyiyim, 11+6 bugün. 12.30 da ense kalınlığı için randevum varBahçeci de. Ama artık değiştireceğim bu Görüşmeden sonra. Ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum. Pazartesi günü Harmony testi yaptıracağım. Sanırım ikizlere de onu öneriyorlar. Sen artık Antalya da ki doktora mı devam ediyorsun?

Sutyeni bir beden buyuk mu aldiniz peki?
Ben Penti den almıştım. S-M-L vardı. Benimkiler küçük diye S aldım ama biraz sıkıyor hafiften. Sanki 1 beden büyük daha iyi olurmuş.

yarin sabah kuzuyla bulusma varbakalim kuzucuk ne alemde ikili testimiz var dua edin teyzeler bizim icin

İnşallah güzel geçer buluşmanız, benimki de bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…