2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bende carsamba gunu cok sukur kalp atisini duydum hala inanamiyorum umarim beni birakmaz.. Benim migde bulantilarim hafif oluyor sua 7. Haftadayim arrtar mi ki gerci herkesin buzamanlar basliyor sanirim. Tansiyonum cok dusuyor 9 a 5 di dun olctum ayni anda acayio aclik hissediyorum elim ayagim bosaliyo gibi kan sekerim dusuyo ve tansiyonum dusuyor surekli bunlar problem yaratir mi?? Herseyden korkuyorum insallah saglikla devam eder

Doktora sordum ben çunku asırı yorgunum o da son aya kadar sürer dedi mide için 4.ay rahatlarsın ama son aylar hazımsızlık artar dedi..zor gerçekten ama geçici Allah hastalara sifa versin saglık enerji çok güzelmiş..

Bizde de görüş günü yarin biz de test sonucu alcaz.. dualarim seninle.. cinsiyetini de sormayi unutma.. belki söyler sana..

cnm geldim ense kalinligi 2.1 iyi dedi kan verdim cinsiyetini haftaya soyluycem dedi bakalim hayirlisi 6 cm olmus yawrumu hickirik tutmus galiba nasil sarsiliyodu yaaa cok seviyorum kuzum seni cokkk s3n ne yaptin cnm

Kızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Rabbim hayirli evlatlar versin cumlemize..
hem test sonuçların için hemde cinsiyet için hayırlı olsunn sanırım bu topikte ilk cinsiyeti öğrenen sen oldun,oğluşun sağlıkla büyüsün inşalah

Kızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Rabbim hayirli evlatlar versin cumlemize..

aaa ne çabuk belli olduu... çok sevindim canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

cnm geldim ense kalinligi 2.1 iyi dedi kan verdim cinsiyetini haftaya soyluycem dedi bakalim hayirlisi 6 cm olmus yawrumu hickirik tutmus galiba nasil sarsiliyodu yaaa cok seviyorum kuzum seni cokkk s3n ne yaptin cnm
Hıçkırıgını severim onun.. maşallah. Biz boyunu olçmeyi unuttuk.. 15 gun sonra bakariz dedi..

canım bende 11 haftanın içindeyim ve senden farkım yok.
en geç dört aylık olunca rahatlarsın diyorlar..

asmakilit caniiiimmmmm Tebrikler Rabbim tamamını erdirsin darısı başımıza inşallah amin

Birde canım kaç hafta kac gunlukken cinsiyetini ogrendin

Son düzenleme:
Canım beE="Merserayy, post: 39043750, member: 429778"]selam kızlar, sizde bebekleriniz de iyidir inşallah,
kızlar bugün 3.kan testimi yaptırdım değerlerim şöyle:
13. gün : 100
15.gün :190
17. gün : 377
iyi gidiyor çok şükür,
arkadaşlar bugüne kadar hiçbir belirtim yoktu göğüs şişkinliği dışında. iyiyim çok şükür derken bugün biraz mide bulantısı baş dönmesi falan oldu, daha erken değilmi bunlar için, sizin ne zaman başladı bulantınız falan?[/QUOTE]
Canim benim 5+3 te başladı 7 haftada şiddetlendi 11+6 yim hala devam ediyor hatta hastanede yatiyorum inşallah seninki boyle olmaz

E="gulsennnn, post: 39053820, member: 396526"] G gyilmaz canım nasıl oldun ben eve geçtin diye hatırlıyorum Allah tez zamanda şifa versin inşallah canım benim[/QUOTE]
Canim Ben persembe gununden beri yatiyorum, sen nasilsin cikmismi sonuclarin?

gyilmaz1982 evet canım aynı gün çıktı sonuçlarım Allah razi olsun senden Rabbim tez zamanda sağlık şifa versin inşallah kardeşime dualarim seninle
Tesekkur ederim canım, pazartesi çıkarım heralde ikili testim var pazartesipazartesi. ben kendimi geçtim artik bebeğim iyi olsun yeter bana, benimde doktorum erkekse belli olur demişti bakalım gösterecekti benim bebeğim cinsiyetini :)

Kizlar kafayi yemek uzereyim. Iki gun once transferimin 9.gununde idrar testi yaptim silik de olsa pozitf cikti. 10. Gunumde dun denedim.ayni marka ile bu sefer daha cabuk bi sekilde 2. Cizgi cikti. Leyla gbi oldum tabi buarada bn iki gunde. Dun gece ise ruyamda ikiz iki minik yawrunun bizim ewden cikip gittigini duyuyorum arkalarindan aglaya aglaya gidiyorum ama kayboluolardi bi anda yakalayamiodum. Bugunde o psikoloji ile uyaninca 9-10. Gunlerde yaptigim testin markasindan olmayan bi idrar testi yaptim bu sefer tek cizgi. Tabi agla agla bi hal oldum. Predictor early hassas gebelik testi alayim dedim gidip aldm o da negatf. En son 2 saat kdr wc ye gitmemistim 3 tl lik clear midir nedir oyle bi markali testten yaptim ck silik ckti ikinci cizgi bn smdi kimyasal gebelik mi geciriyorum szce yawrularim gittimi ? Kan testi werebilcegm bi hastanedeyk oturdgm yerde haftasonu diye almiyolarmis

Hadi hayırlısı canım inşallah gönlünde ne var ise Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah sende iyi ol canım dikkat et kendine
Benimde ikili test perşembe sanmıyorum belli olsun 11+3 oluyor ama Kimi zaman değişiyor sanirim ultrason makinasindan yada dr el farklarindan değişiyor hayırlısı olsun inşallah cümlemiz için öpüyorum çok. hayırlı haberlerle görüşelim inşallah

Canim aynı durum bendede oldu panik yapma farklı testle yaptım trk çizgi ilk testim silikti ertesi günki belirgin ertesi gün birdaha yaptım belirgin üçüncü Gün farklı marka ile yaptım işte tek çizgi seni çok iyi anlıyorum sonuç pozitif inşallah üzme kendini farklı marka ile de deneme

Ne bileyim be yawrum predictor early 15 tl otesi mi war dedim en hassasiymis bi de ondada negatf cikinca yikildim. Insallah arkdsim insAllah suan ezanlar okunuyor okunan ezanlar hurmetine Rabbim bn we bnm gbi bekleyen herkese versin . Cok zor bi imtihan

Pazartesi anca kan verebilecegim burda. Ozmna kdr dayanmaliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…