Doktora sordum ben çunku asırı yorgunum o da son aya kadar sürer dedi mide için 4.ay rahatlarsın ama son aylar hazımsızlık artar dedi..zor gerçekten ama geçici Allah hastalara sifa versin saglık enerji çok güzelmiş..kızlar ben hala keyifsizim yaayorgunluk, halsizlik, uyku hali, şişkinlik... mideyi hiç saymıyorum bile. şikayetleri azalan var mı? Bunlardan kaçıncı haftada kurtulucaz acaba? ben bugün 11. haftayı doldurdum ama pek gelişme yok. sanki daha kötüye gidiyor gibi...
Bizde de görüş günü yarinbiz de test sonucu alcaz.. dualarim seninle.. cinsiyetini de sormayi unutma.. belki söyler sana..
hem test sonuçların için hemde cinsiyet için hayırlı olsunnKızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Rabbim hayirli evlatlar versin cumlemize..
Kızlaaaaaaaarrrr.. ikili testimizin sonuci gayet iyi. Üçlü teste gerek yok dedi doktorumuz
veeeeeeeeeee
oğluşumuz olacakmış...
Rabbim hayirli evlatlar versin cumlemize..
Hıçkırıgını severim onun.. maşallah. Biz boyunu olçmeyi unuttuk.. 15 gun sonra bakariz dedi..cnm geldim ense kalinligi 2.1 iyi dedi kan verdim cinsiyetini haftaya soyluycem dedi bakalim hayirlisi 6 cm olmus yawrumu hickirik tutmus galiba nasil sarsiliyodu yaaa cok seviyorum kuzum seni cokkk s3n ne yaptin cnm
canım bende 11 haftanın içindeyim ve senden farkım yok.kızlar ben hala keyifsizim yaayorgunluk, halsizlik, uyku hali, şişkinlik... mideyi hiç saymıyorum bile. şikayetleri azalan var mı? Bunlardan kaçıncı haftada kurtulucaz acaba? ben bugün 11. haftayı doldurdum ama pek gelişme yok. sanki daha kötüye gidiyor gibi...
Ben de iyiyim, 11+6 bugün. 12.30 da ense kalınlığı için randevum varBahçeci de. Ama artık değiştireceğim bu Görüşmeden sonra. Ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum. Pazartesi günü Harmony testi yaptıracağım. Sanırım ikizlere de onu öneriyorlar. Sen artık Antalya da ki doktora mı devam ediyorsun?
canım gürkan bey bana 12. hafta vwe 18 hafta ayrıntılı ultrason için gelebilirsen iyi olur dedi...
haftaya cumartesi benimde bahçecide randevum var ama hala karar veremedim..
gitmek istiyıorum ama hem maddi hem manevi zor olucak çok yoruluyorum..günü birlik olduğu için...
antalyada da içime sinen bir doktor bulamadım.
birde iğnelerin ilaçların düzenlenmesi içinde gitmek istiyordum...
hayırlısı olsun.....
Tesekkur ederim canım, pazartesi çıkarım heralde ikili testim var pazartesipazartesi. ben kendimi geçtim artik bebeğim iyi olsun yeter bana, benimde doktorum erkekse belli olur demişti bakalım gösterecekti benim bebeğim cinsiyetini :)gyilmaz1982 evet canım aynı gün çıktı sonuçlarım Allah razi olsun senden Rabbim tez zamanda sağlık şifa versin inşallah kardeşime dualarim seninle
Tesekkur ederim canım, pazartesi çıkarım heralde ikili testim var pazartesipazartesi. ben kendimi geçtim artik bebeğim iyi olsun yeter bana, benimde doktorum erkekse belli olur demişti bakalım gösterecekti benim bebeğim cinsiyetini :)
Kizlar kafayi yemek uzereyim. Iki gun once transferimin 9.gununde idrar testi yaptim silik de olsa pozitf cikti. 10. Gunumde dun denedim.ayni marka ile bu sefer daha cabuk bi sekilde 2. Cizgi cikti. Leyla gbi oldum tabi buarada bn iki gunde. Dun gece ise ruyamda ikiz iki minik yawrunun bizim ewden cikip gittigini duyuyorum arkalarindan aglaya aglaya gidiyorum ama kayboluolardi bi anda yakalayamiodum. Bugunde o psikoloji ile uyaninca 9-10. Gunlerde yaptigim testin markasindan olmayan bi idrar testi yaptim bu sefer tek cizgi. Tabi agla agla bi hal oldum. Predictor early hassas gebelik testi alayim dedim gidip aldm o da negatf. En son 2 saat kdr wc ye gitmemistim 3 tl lik clear midir nedir oyle bi markali testten yaptim ck silik ckti ikinci cizgibn smdi kimyasal gebelik mi geciriyorum szce yawrularim gittimi ? Kan testi werebilcegm bi hastanedeyk oturdgm yerde haftasonu diye almiyolarmis
Ne bileyim be yawrum predictor early 15 tl otesi mi war dedim en hassasiymis bi de ondada negatf cikinca yikildim. Insallah arkdsim insAllah suan ezanlar okunuyor okunan ezanlar hurmetine Rabbim bn we bnm gbi bekleyen herkese versin . Cok zor bi imtihanCanim aynı durum bendede oldu panik yapma farklı testle yaptım trk çizgi ilk testim silikti ertesi günki belirgin ertesi gün birdaha yaptım belirgin üçüncü Gün farklı marka ile yaptım işte tek çizgi seni çok iyi anlıyorum sonuç pozitif inşallah üzme kendini farklı marka ile de deneme
Pazartesi anca kan verebilecegim burda. Ozmna kdr dayanmaliyim.Canim aynı durum bendede oldu panik yapma farklı testle yaptım trk çizgi ilk testim silikti ertesi günki belirgin ertesi gün birdaha yaptım belirgin üçüncü Gün farklı marka ile yaptım işte tek çizgi seni çok iyi anlıyorum sonuç pozitif inşallah üzme kendini farklı marka ile de deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?