- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
Hakkaten doktorun biraz destekleseymiş yapabilirmişsin aslında. Gerçi boşver sağlıkla geldi ya. Ben de gidişata bıraktım. Illa ki çıkacak bir şekilde:)her sayfaya baktığımda 1000. sayfaya geldiginde dogururum die düşünenlerden biride bendim...
Lulinda gercekten normal görünümlu oldu..hatta inan o sanciyla normale alioz deseler bir an önce ciksin die herseyi kabul ederdim..Çünkü dr gelene kadar bekledim bi sure..hatta kafa baya aşağı inmiş ameliyatta konusuolardi..ama benim dr tam bir sezeryanci..kesip bicmeyi pek sever..bende o telastan hic dusunemedim..bide gazdir mazdir onlarla ugrastik..oglumu dogurali 5.5 sene oldu..normale donebiliomusum aslinda..
bugün gobusumuz düştü..arkasina güzel bi banyo..mis gibi yatioruz..
birde bu silikon uctan almadiysaniz bence bulunsun..göğüslerim çok rahatladı sayesinde..marka olarak wee tavsiye ederim..eczanelerde var..avent fln biraz seert oluyomus..yaninizda bulunsun derim..
sağma makinesi ise yaramaz demiştim.ama ablamda hastane tipi vardi genede lazim olursa die getirmiş.ki lazim olabiliomus..Çünkü biraz erken dogunca cenemiz kuvetsizdi..yorulup birakiodu..süt birikincede çok acı oluyo..bosaltip rahatladim..
dogum yapan anneler bi ara ugrarsaniz gaz durumunuz nasıl bi anlativerin..ilk oglum hic gazlı degildi..Dağhan kivrilip duruo..erken gibi gaz icin ama neden oluyo anlamadim..usutuyorum desem ağustos sıcağı. .asil gaz 15 20 gun sonra başlar..şimdiden boyleyse isimiz var![]()
Bir şey sormak istiyorum. Sancı nasıl birşey? Yani kasık ağrısı, regl ağrısı, kasılmayı biliyoruz da. Ben şansen sanki Bıçak saplanması gibi birşey bekliyorum, öyle mi? Yoksa kasılmanın hallicesi mi?
Gaz için de acı elma yağıyla ayak altlarına masaj iyi geliyor diyorlar. You tube da Ayşe Öner gaz masajı diye de bakabilirsin. Her iki oğluna da öpücükler