• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın kızlar. Önce sezeryan sonrasında bebek heyecanı, ilk gün gelen gidenler, ikinci gün emememe sorunsalı ve dikiş ağrıları derken ancak forsat buluyorum.
Öncelikle annelik öyle bişeymiş ki tarifi yok. Lohusalık sendromu başladı galiba ki bakıp bakıp ağlıyorum bu güzellik benim mi şimdi diye..
Kısaca özetliyim şimdilik. Epidural korkulacak bişi diilmiş. Acı hissetmiyorsunuz çünkü öncesinde tüp bebek sürecindeki derialtı iğneleri gibi bişeyle uyuşturuyorlar. Sonrasında ilaç verilince kısa sürede göğsüme kadar soüuk aıcak duyusunu algılayamadım buZ ile test yaptılar. Lavman yapılmadı sonda takılmadı sağolsun. İlaç verildikten sonra beni yatırdılar o sırasida bir anda dilim damağım kurudu bayılıyorum sandım. Söyledim ilacın etkisiymiş yarım bardak su istediler. O sırada midem bulanıyo çıkartıcam dedim. Hemen kafamın yanına bir tas getirdiler. İki sefer çıkardım biraz zaten boş mide. O sırada eşm de gelmişti yanıma. Çıkarınca rahatladım oh be dedim ki bi baktım iki minik ayak perdenin üstnde gözüktü. 8.03te ameliyathaneye inmek üzere asansöre binmiştim, 8.28de bebişi çıkardılar
Ooo taze annemiz de gelmiş. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. O iki minik ayağı öp benim için de.

gypsy84 gypsy84 canim hayırlı ugurlu olsun bebisin Allaha Şükür sende aldın kucağına artik opera ve lulindayi mi bekliycez :) sanırım siradakiler onlar.
Valla Şekerim bizimkinin pek niyeti yok gibi:) opera opera benden önce doğursa şaşırmam. 2 gündür de hareketi azaldı. Yeri dar herhalde ya da ben çıkmak için enerji topluyor diye düşünmek istiyorum. Allahtan evde kalp atışını dinleyebildiğim bir alet var. Hareketsiz olunca takıyorum, kafam rahatlıyor. Bakalım Pazartesi günü kontrol var. Kafa kanala girene kadar beklemedeyiz.
En son 15 ine kadar bekleriz olmazsa suni sancıyla normal deneriz dedi doktor.

='' class: grid, width: 500'']
[TD]-[/TD]
[TD]
70718-1394097331-7be1a35bfc6ff86ddb7dc51daed9b1df.gif
Hamilemiz [/TD]

[TD]
86742-1423059021-a2c9fec2c52dba3693fd8d91ef2b09f2.jpg
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]:KK46:Adı "Namı" [/TD]
[TD]:nazar: Beklenen Tarih [/TD]
[TD]:nazar: Doğum Tarihi - (Planlanan)[/TD]
[TD]:nazar: Doğum [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[Td]4[/Td]
[TD] Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]
[Th]22.07.2015 Doğdu. [/Th]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]6[/TD]
[TD] asmakilit asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015[/TD]
[Th]23.07.2015 Doğdu.[/Th]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9[/TD]
[TD] esilaecrin esilaecrin [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Ayşe Sena[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[Th]28.07.2015 Doğdu. [/Th]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/td][/TR][TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10[/TD]
[TD] sevcanf sevcanf [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Esila[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[Th]28.07.2015 Doğdu.[/TH]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[Td]1[/Td]
[Td] Lulinda Lulinda [/Td]
[Td][/Td][Td]Kız-Erkek[/Td]

[Td]ZeynepHira-Emirhan[/Td]
[Td]07.08.2015[/Td]
[TH]29.06.2015 Doğdular[/TH]
[Td]Sezaryen[/Td]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] Lulinda Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]Paşa gönlü bilir:) [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]11[/TD]
[TD] gyilmaz1982 gyilmaz1982 [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Ece[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[TH]30.07.2015 Doğdu. [/Th]
[TD]Sezaryen [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]3[/TD]
[TD] S sevimli26 [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]11.08.2015 [/TD]
[Th]15.07.2015 Doğdu.[/Th]
[TD]Sezaryen [/TD]

[/TR]
[TD]17[/TD]
[TD] gypsy84 gypsy84 [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]Karan [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]
[TH]06.08.2015 Doğdu. [/Th]
TD]Sezaryen
[/TR][/TD][TR]
[/TR]
[TD]15[/TD]
[TD] gypsy84 gypsy84 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız [/TD]
[TD]Yaz [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]
[Th]04.08.2015 Doğdu. [/Th]
[TD]Sezaryen [/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]12[/TD]
[TD] gulsennnn gulsennnn [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]Furkan Melik [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]
[TH]01.08.2015 Doğdu.[/TH]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]18[/TD]
[TD] yefens yefens [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[TH]08.08.2015 Doğdu. [/TH]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]14[/TD]
[TD] tralleria tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Kemal [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[Th]04.08.2015 Doğdu.[/Th]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]16[/TD]
[TD] firdevs27 firdevs27 [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali Hamza [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[Th]05.08.2015 Doğdu.[/Th]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] opera opera [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Pamir[/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]Paşa gönlü bilir:)[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]13[/TD]
[TD] opera opera [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ali Dağhan[/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]
[TH]01.08.2015 Doğdu.[/TH]
[TD]Sezaryen [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]2[/TD]
[TD] opera opera [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek-Kız[/TD]
[TD]Selim-Meyra[/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]
[Th]10.07.2015 Doğdular.[/Th]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]8[/TD]
[TD] opera opera [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]
[Th]27.07.2015 Doğdu.[/Th]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR][/td][TR][/TR][TD]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] opera opera [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Kuzey Berk[/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]
[TD]14.08.2015[/TD]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] Merserayy Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] O opuntia [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Kız-Erkek [/TD]

[TD]Eylül-Mert[/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[TH]23.07.2015 Doğdular. [/TH]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]29.08.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] yefens yefens [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]Yunus Efe[/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] yefens yefens [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek-Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] yefens yefens [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Tanem[/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[TD]Sezaryen [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] papatyam83 papatyam83 [/TD]

[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]@gamze33 [/TD]
[TD]Erkek-İkizi ?[/TD]

[TD]-[/TD]
[TD]01.09.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]5[/TD]
[TD]@smbladm [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız-Kız[/TD]
[TD]Meyra-Azra[/TD]
[TD]04.09.2015 [/TD]
[Th]22.07.2015 Doğdular. [/Th]
[TD]Sezaryen[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]@Kedilerinefendisi [/TD]

[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Asel-Eymen [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] coolfire coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD] opera opera [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]12.09.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Yiğit Mert [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Cemre[/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]

[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Esma [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]

[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]

[TD][/TD]
[TD]Kız-Erkek [/TD]
[TD]Sare-Mirza[/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]

[TD][/TD]
[TD]Kız [/TD]
[TD]Havin [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]Batu [/TD]
[TD]01.10.2015[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]10.10.2015[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]-[/TD]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[/TD]
[TD][/td]

gucci85 gucci85 5. Gunden beri kisa kollu yada kolsuz badi giydiriyorum. Gunduz uyurken ince bi çarşaf gece uyurken hastane çıkışının battaniyesini örtüyorum. Oglan bebesi sevmezmis sıcağı, bi de ben de sicak alissin istemiyorum kışın rahat edeyim diye..

Kizlar bebisleriniiz nasil giydiriyorsunuz ben askili citcitli badi ve tulum giydiriyorum uzunkollu. Dusuk kilolu diye oyle giydirin demislerdi ama bugun kirkimiz cikti artik azaltsammi iki kat giyditmeyi bikemedim.
Ya sana sorcaktim bende bizde biraz fazlami giydiriyoruz bilemedim ya citcitli body ustune alt pijama ustune tulum giydiriyoruz gerci oglumun kilosu cok dusuk degil 2 haftavonce 2650ydi simdi 3ü gecmistir kizda 2200 du 3e yaklasmitr heralde usur diyolar bizde giydiriyorz ama bilemedim bizde 1 aylik olduk ;)

Amin canım bi geçse şu günler :) senin ne zaman doğum kısmetse

Bizim oglanin pasa gonlu ne zaman isterse ;)
Artik gozunun icine bakiyoruz ama kanala falan inmemisti son kontrolde. Zaten bu aksam salataya sogan koydum, bu gece dogmasin kokariz sonra herkeslere :KK70:
Lulinda Lulinda yla bindik bir alamete gidiyoz kiyamete :KK75:

Kizlar bebisleriniiz nasil giydiriyorsunuz ben askili citcitli badi ve tulum giydiriyorum uzunkollu. Dusuk kilolu diye oyle giydirin demislerdi ama bugun kirkimiz cikti artik azaltsammi iki kat giyditmeyi bikemedim.
Valla hava çok sıcak bgn eve geldik sadece kolsuz çıtçıtlı body giydirdik. Üzerine uyurken incecik müslin bezi atıyoruz.

Kızlar emmenin dılında sağdığınız sütü nasıl nerde muhafaza edip neyle içiriyorsunuz? Doktorlarımız biberon kullanmayın diyor. Minik kadehlerle içiriyoruz ya da kaşıkla ama o da zor oluyor tabi. Bebeğin emebildiğinden daha fazla süt oluyo göğüslerim sertleşmeye başlado korkuyorum enfesksiyon ateş falan olur diye. Bi de haırlıksızız. Süt saklama poşeti mi alayım napayım bilemedim

Canım hayırlı olsun allahE="gypsy84, post: 42074151, member: 530768"]Günaydın kızlar. Önce sezeryan sonrasında bebek heyecanı, ilk gün gelen gidenler, ikinci gün emememe sorunsalı ve dikiş ağrıları derken ancak forsat buluyorum.
Öncelikle annelik öyle bişeymiş ki tarifi yok. Lohusalık sendromu başladı galiba ki bakıp bakıp ağlıyorum bu güzellik benim mi şimdi diye..
Kısaca özetliyim şimdilik. Epidural korkulacak bişi diilmiş. Acı hissetmiyorsunuz çünkü öncesinde tüp bebek sürecindeki derialtı iğneleri gibi bişeyle uyuşturuyorlar. Sonrasında ilaç verilince kısa sürede göğsüme kadar soüuk aıcak duyusunu algılayamadım buZ ile test yaptılar. Lavman yapılmadı sonda takılmadı sağolsun. İlaç verildikten sonra beni yatırdılar o sırasida bir anda dilim damağım kurudu bayılıyorum sandım. Söyledim ilacın etkisiymiş yarım bardak su istediler. O sırada midem bulanıyo çıkartıcam dedim. Hemen kafamın yanına bir tas getirdiler. İki sefer çıkardım biraz zaten boş mide. O sırada eşm de gelmişti yanıma. Çıkarınca rahatladım oh be dedim ki bi baktım iki minik ayak perdenin üstnde gözüktü. 8.03te ameliyathaneye inmek üzere asansöre binmiştim, 8.28de bebişi çıkardılar
Canim

canim hayirli olsun rabbim anali babali saglikli buyutsun darisi basimiza[/QUOTE]
Cnm seni gördüğüme sevindim çok teşekkür ederim. Dualarımdasınız. Bebişe bakıp bakıp ağlıyorum. Eski günleri unutamıyorum:( dualarımda hep siz varsınız iyi haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar emmenin dılında sağdığınız sütü nasıl nerde muhafaza edip neyle içiriyorsunuz? Doktorlarımız biberon kullanmayın diyor. Minik kadehlerle içiriyoruz ya da kaşıkla ama o da zor oluyor tabi. Bebeğin emebildiğinden daha fazla süt oluyo göğüslerim sertleşmeye başlado korkuyorum enfesksiyon ateş falan olur diye. Bi de haırlıksızız. Süt saklama poşeti mi alayım napayım bilemedim
Sakalama poseti al bence at buzluga 3 ay dayanirmis.. zor zamanlarda lazim olur. Ben de sagiyorum arada biberonla veriyorum valla.. ozellikle geceleri emme işi buyuk problem. Kopariyo yaygarayi.. binde arada eşim beni gezmeye götürüyor. Sagip bırakıyorum annem acikinca veriyo oglana.. sakla sütü gelir zamani..

quzu quzu bu sabah bebegini kucagına aldın muhtemelen şimdi yorgunluk, bebek ve emzirme isleriyle meşgulsün :) Allah analı babalı büyütsün sağlıklı, hayırlı uzun bi ömür diliyorum. Tebrikler canım darısı bizim başımıza inşallah.

Sevgili quzu quzu ,
Sen de kuzusuna kavuşanlar kervanına katıldın, gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla büyütsün.

Dogum yapanlari tebrik ediyrm:) lulinda sana ve operayatez zmn da normaldogumlar diliyrm :) bnm suyum az oldugu icin dr um perinatolojiye yonlendirmisti biliyosunuz dr bakti kan akisi normal dedi suyum 9.2 imis. Ayin 21 inde gel birdaha bakalim kontrol etmis olalim hazir muayene parasi odemissin dedi . Medipolde sebahat atar gurel. Sagolsun ck ilgiliydi. Pzrtside kndi dr uma gidicz bakalim rutin kontrolumuz war. Bnm dunden beri sag kasigimda agri war kizlar ya kasilma degilde agri.bu neki ?
Bir sorum daha olcakti NST ye nzmn girmeye basladiniz sizler ?

Bizim oglanin pasa gonlu ne zaman isterse :KK66:
Artik gozunun icine bakiyoruz ama kanala falan inmemisti son kontrolde. Zaten bu aksam salataya sogan koydum, bu gece dogmasin kokariz sonra herkeslere :KK70:
Lulinda Lulinda yla bindik bir alamete gidiyoz kiyamete :KK75:

normal doğum bekliyorsun sen :) Allah kolay doğumlar nasip etsin canım bir an önce gelir inşallah kuzun kucağına :)

Dogum yapanlari tebrik ediyrm:) lulinda sana ve operayatez zmn da normaldogumlar diliyrm :) bnm suyum az oldugu icin dr um perinatolojiye yonlendirmisti biliyosunuz dr bakti kan akisi normal dedi suyum 9.2 imis. Ayin 21 inde gel birdaha bakalim kontrol etmis olalim hazir muayene parasi odemissin dedi . Medipolde sebahat atar gurel. Sagolsun ck ilgiliydi. Pzrtside kndi dr uma gidicz bakalim rutin kontrolumuz war. Bnm dunden beri sag kasigimda agri war kizlar ya kasilma degilde agri.bu neki ?

35 itibari ile soktu beni doktorum, 15 günde birde girdim hep ama hiç sancım çıkmadı :KK70: normal doğum beklesem Lulinda Lulinda ve opera opera ya dönerim valla :KK70:

Canim suyun falan gayet iyi.. ben nst ye bir 30 haftalikken cok girdim bir de 33. Haftada falan.. kasilmalarim cok fazla oldugu icindi onlar da..
Bir daha hic sokmadi dr, kontrollerde suyuna, kan akisi ve kalp atimina bakiyor. Boyu kilosu hadi masallah diyip gonderiyor.
Kasik agrisi bende de oluyor arada hatta dun yordum kendimi pazara markete falan gittim sag kasigim cok agridi ama dinlenince gecti. Artik adet sancisi, kasik agrisi, bel agrisi diyince doktor ilgilenmiyor bile. Duzenli gelen sancilar, suyunun gelmesi veya herhangi bir kanama disinda bunlar olacak vucut kendini hazirliyor diyor.
Bir de ennnnn onemlisi bebegin yeri daraldigi icin tembellesecektir ama hareketlerine cok dikkat edin azalirsa hemen gelin diyor.
Senin haftan itibariyle hareketler azalmaya baslamaz daha ama kasilma agri vs cok olur..

Kizlar ben de annelere bir soru soracagim:
Dogumdan sonra eve geldiginizde kac kg vermistiniz? Kac aylik hamileykenki kiyafetleriniz size olmaya basladi?
Lohusa pijamasi/geceligi satan adam 6 aylik haliniz gibi olursunuz dogumdan cikinca demisti.
Mesela 12 kg almis halde doguma gidip 6-7 kg vermis halde mi donuluyor ;)

Back
X