Canım hayırlı olsun allahE="gypsy84, post: 42074151, member: 530768"]Günaydın kızlar. Önce sezeryan sonrasında bebek heyecanı, ilk gün gelen gidenler, ikinci gün emememe sorunsalı ve dikiş ağrıları derken ancak forsat buluyorum.
Öncelikle annelik öyle bişeymiş ki tarifi yok. Lohusalık sendromu başladı galiba ki bakıp bakıp ağlıyorum bu güzellik benim mi şimdi diye..
Kısaca özetliyim şimdilik. Epidural korkulacak bişi diilmiş. Acı hissetmiyorsunuz çünkü öncesinde tüp bebek sürecindeki derialtı iğneleri gibi bişeyle uyuşturuyorlar. Sonrasında ilaç verilince kısa sürede göğsüme kadar soüuk aıcak duyusunu algılayamadım buZ ile test yaptılar. Lavman yapılmadı sonda takılmadı sağolsun. İlaç verildikten sonra beni yatırdılar o sırasida bir anda dilim damağım kurudu bayılıyorum sandım. Söyledim ilacın etkisiymiş yarım bardak su istediler. O sırada midem bulanıyo çıkartıcam dedim. Hemen kafamın yanına bir tas getirdiler. İki sefer çıkardım biraz zaten boş mide. O sırada eşm de gelmişti yanıma. Çıkarınca rahatladım oh be dedim ki bi baktım iki minik ayak perdenin üstnde gözüktü. 8.03te ameliyathaneye inmek üzere asansöre binmiştim, 8.28de bebişi çıkardılar