2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Allah sağlıkla kucagina aldığın günleri de göstersin inşallah..normal dogum yapman cok iyi olmus asmakilit in dedigi gibi toparlanmasi zor ameliyatin..oğluşunun yakininda olursun her daim..dualarimiz seninle..ne isteğin olursa burdayiz...

Hayırlı olsun canım güzel Rabbim sağlık sıhhat versin yavruna sen pes etmedin inşallah rabbimde mükafatını verecek aynı şehirde değiliz maalesef ama duaların hep sizinle olacak tez zamanda sağlıkla kavuş allaha emanet olun

opera canım hayırlı olsun oğlun sağlıkla büyümeyi nasip etsin Rabbim
coolfire tatlım inşallah hersey çok güzel olacak biz inanıyoruz yeterli sende inan bebeğin yapabileceğin tek şey dua etmek ve sütünü korumak evladım için en önemli şey sütün devamli sağ ki gelsin kucağına aldığında emzirmektw nasip olsun insallah

duamız senınle ınsallah su cuma gunu hurmetıne saglıgına tez zmnda kavussun melegın

Canım Allah sağlıkla yoğun bakımdan kucagina almanu nasip etsin

opera cnm seni merak etmstim anca girebldim hayirli olsun cnm gozun aydin.ikinzde saglkli olunda sezryn olsun farketmez Allah hayrli uzun omurler versin.

coolfire cnm ya Allah yardimcin olsun guc versin dualarmz seninle Rabbim peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine evladina sifalar versin.zor bi durum ama lutfen guclu ol o minik bedenin sana ihtyaci var.hep selavat cekerek dua et Allah peygamber efendm8zin afina yapilan dualari geri cevirmez.bizi habersiz birakma Allah a emanet olun.bende istanbuldayim bisiler laxim olursa lutfen soyle inanki yardmci olurm.bu arada bebegin hangi hastanede tam olarak neydi sorun yanlmysam kalbnde ama ne oldgnu blmiyorm.esim isinden dolayi cok genis cevresi var cok tanidigi var belki dr arastrabilir belki yardimci olabilir.ufakta olsa detayini yazarsan ben esime soyliym cnm

Kizlar ben artik her agladiginda meme vermiyorum. Emzik yapiyo yoksa. Once bi emzik veriyorum.olmadi gaz cikarttiriyorum. Gaz cikarirsa emzigi veriyorum arkasindan uyuyo. Gaz cikarmaz ve emzik de almaz, son emmeden bu yana 1 saat gectiyse o zaman veriyorum memeyi. Yanlis yapmıyorum di mi??

aynen bende öyle yapiorum..hatta ben 1.5 saati bekliyorum..emzik hayat gercekten..pek sevmio ama sinirli sinirli emiyo genede..zaten aciktiysaa ne emzik kar edio ne baska bisey o zman deli gibi bagirio..a zman da emziriorum

Dün gece beni çok zorladı hiç uyumadım,akşam sekiz buçuktan bir buçuğa kadar sürekli uyanıktı sonra saat başı uyandı ama o bir saat içinde tam uyku halinde değildi hep mıkırdandı uykuya dalamadı.saat başı emdi ama anlamadım doymadı mı en sonunda 4.5da mama verdik biraz sonra yine emdi öyle uyudu.emzik vermedim hiç acaba denesem mi

Emzik candir.. ama benimki de yapiyirdu onu ilk baslarda.. sanirim alisma sureci. Sonra yavas yavas gecti.. bi kere.sabak 10 dan gece 1 e kadar uyanik ve emme derdindeydi. delircem sanmistim..

Emzik candir.. ama benimki de yapiyirdu onu ilk baslarda.. sanirim alisma sureci. Sonra yavas yavas gecti.. bi kere.sabak 10 dan gece 1 e kadar uyanik ve emme derdindeydi. delircem sanmistim..
Ay biran once alisir insallah ya valla dun gece napsam bilemedim emzikte vermek istemedim ama rahatlaticaksa bu gecede ayni olursa veriyim tabi alirsa

Öncelikle gözün aydın doğumunu yapmışsın canım. Bebeğine Allahtan tez zamanda şifa diliyorum. Sanada sabır ve metanet. Sen bebeğinden vazgeçmedin çok direndin Rabbim sabrının mükafatını versin. İnşallah en kısa zamanda yavrunu sağlıkla kucaklarsın. Farklı şehirlerdeyiz elimden bişey gelirmi bilmiyorum ama senin için bol bol dua ediyorum. asmakilit in yazdıklarına aynen katılıyorum çok güzel söylemiş.

10 kere dogursam hepsinede emzik veririm..belki simdi degil ama ilerde iyiki dersin..tam bir uyku pekistireci..hijyenik olmasına dikkat edersen bi sıkıntı olmaz..ben hergün siteril ediyorum..Sık sık degistiriorum..ilk oglum 3 yaşına kadar emdi..dişlerinin yapisindada hic bi bozukluk yok..tek kusuru zor birakiolalr..bi nevi tiryakilik

Benin kardesim 7 yasina kadar emdi.. eskiden oyle ozel emzik falan da yoktu, bakkaldan aldigin emzik iste. Disleri kapanmıyordu. Emzigi biraktiktma sonra uzadi garibanlar.. normale dondu.. sonra zaten sut disleri dökülüyor yerime cikanlar da inci gibi benimkinden guzel dişleri var.

Destekleriniz ve dualariniz için allah hepinizden razı olsun. Bugn yoğun bakıma ilk kez görmeye gittim dokunamadim bile 5dk öyle izledim ,emziririm belki sandım ama ağızdan takmışlar öyle mamayla besleniyor ama anne sütü sağip goturucez. 1hafta gozlemlenecek ameliyat olabilecekmi son durum konuşulacak.. Oluşması gereken damar oluşmamış ama nasıl yaşıyor sasiriyolar, köprü görevi gören damarın olmasını umut ediyoruz acibademin en iyi kardiyoloji ekibi yapacak ameliyatı inş ameliyat şansı var resimler ama hazırlıklı olunda demişler... Öyle işte kızlar yazsam bitmaz içim sogumuyor Rabbim evladimizi bize bağışlar inş beşiği bomboş önümde kahroluyorum..

1
Canim yaa allah yardimciniz olsun bebegune guc kuvvet versin insalah atlatir bunu sen ondan vazgecmedin oda sizden vazgecmez dayanir insalah rabbim bebeginizi size bagislasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…