2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Allahım evladını sağlık versin inşallah, evladın için o kadar dua ediyorum ki Allahım meleğini bir an önce kucagina almayi, emzirme ni, onunla kocaman dolu dolu bir ömür geçirmeyi nasip etsin sanada eşine de dualarim seninle

Canım Allah önce sana sabır ve dayanma gücü versin, versin ki o güç evladına da geçsin ve hayata sımsıkı tutunsun inş..... Rabbim Kolaylıklar versin inş sizlere... Dualarımız sizlerle....

coolfire kardeşim benim Rabbim evladinizi sizlere bağışlasin inşallah. Hersey güzel olacak dualarina devam et canım bizlerde edelim inşallah Allah kabul etsin

coolfire Allah yardimcin olsun..ama sen zaten en zor karari verdin bununda üstesinden gelirsin..evladinda bu kadar fedakâr bir anneyi birakmayacaktir..inşallah bu günler eskide kalır ve hatirlamazsiniz bile..dualarim seninle...

opera canım gözün aydın , Allah Analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ... Bol bol emsin yakışıklı çoook sütün olsun inşallah ...

coolfire eminim Meleğin seni bırakmayacak . Kızlar çok doğru söylemiş sen vazgeçmedin o da vazgeçmeyecek ... Büyüdüklerini okullarını da konuşacağız inşallah . Dualarım seninle .

Yarın Allah izin verirse 40 icin gezmelere gidiceZ artik yasaklar cikilmzlar biticek Allahin izniyle
Canım hiç çıkmadınız mı dışarı? Bugün bizim 1 aylık oldu , 2 defa gezmeye çıktık. Acayip bunaldık valla biz.

Kizlar birsey danisicam.bizim gobek 6.gun dustu.bugun 11.gunumuz gobeginde kanama oldu bakan doktor izinliydi yerine bakan doktor normal dedi damarlar yerine oturuyor olabilir batikon surun dedi.dogumda k vitamini yapilmisti.bi arkadasinda oyle olmus doktor tekrardan k vitamini yapilmasi lazm demis bu doktor gerek yok diyince ikilemde kaldim ya az once altini degistirirken ayagini carpti gobegine yine kanama oldu.sizde bole bisy oldu mu hic

bizim de kanadı cnm.dr onemli degil demişti..o konuyla ilgilenmedi bile..

oo gezdik cnm.gezmez olurmuyuz ama annelerin baskisiyla aksam ezani evde olunlar bilmem ne artik yasasin özgürlük Allahin izniyle bizimde gobegimiz kanadi dustukten sonra tekrar k vitamini ignesi yapildi ertesi gun bitti kanamalar

Bizde bugün dikmen vadisine gezmeye gidicez bol oksijen alsın oğlum. Doktor 40 ını beklemeden çıkarın temiz hava alsın dedi. Bizim oğlanın göbüşü 10 günlükken düştü. Kanama görmedim zaten bugün 12. Günü inşallah bi sıkıntı olmaz.
Hepsiburadadan lansinohun tekli elektrikli pompasını sipariş ettim adamlar yollamadı en erken 1 eylülde veririz kargoya demişler sinir oldum bebişi emziremiyorum uçları cok acıyo krem fayda etmiyo. Hic olmasa biraz iyilesene kadar sağıp verseydim.

Bende yari kirki olsun diye bekliyorum sonra disari cikalim diyorum ama havalar iyi giderken ciksak mi acaba
Isalah gobeginde sıkıntı olmaz.bizim 6.gun dustu 11.gun kanama oldu smdi pihti seklinde duruyo yarin doktora gidicez o yuzden yikamadik bugunde yikasak biraz daha rahatlicak kuzum.
Hic emziremiyomusun suan canim mama mi veriyosun

canım sogan kurunu bir kac defa uclarina yapsaydin..fito kremide sürüp acik olarak biraz bekle..gun icinde 2 3 kere yap..iki günde iyileşir..olmazsa bide göğüs kalkani al..oda iyilesmesini hizlandirir..ayrica sagmakta ayni aciyi verio bana..

benim oglanin gaz sancisi ndan aglamaktan sesi kisildi..uyumadigi zamanlarda hep kipkirmizi ikinip duruo...umarim cabuk gecer..ilk oglanda ben Kraliçeymisim yani..o minicik karnina nasıl bu kadar gaz doluo anlamadim..

Kizlar selam..
Su adaptasyon sureci ne zorluymus.. ameliyatli insan icin iskence, bebegi istedigin gibi kavrayamiyorsun tutamiyorsun..
Size birkac sorum olacak: bebegi nasil giydiriyorsunuz? Hastanede tulum ustune ayrica uzun kollu ust ve alt giydirmislerdi. Benim yanimda goturduklerimin neredeyse hepsini ust uste giydirdiler orada. Tek alt ve ust giydirsem az mi gelir? Her seyi de kisa kollu almistim uzun kollum cok az var
Bir de benim surekli sutum akiyor ve memislerim yara. Acik birak kurusun yaziyor her yerde, surekli ciplak yatmaktan hem hasta olucam hafif kirginlik basladi hem de yataga damliyor bu sefer. Kalkan aldim onu da 24 saat takamam, max 3 saatmis. Sagma makinasi mi alsam napsam??
Buna ragmen bir onu emzir bir digerini defalarca emziriyorum. Sizler 15 dk bir memedr durduktan sonra diger memeye geciyor musunuz yokss bebek o memeyi birakana kadar bekliyor musunuz?
Kafamda deli sorular anlayacaginiz
coolfire aklim hep sende canim, guzel haberlerini bekliyoruz..

Selam kızlar,
Biz cuma öğleden sonra döndük Istanbul a çok şükür. Artık evimizdeyiz iki gündür. Düzen oturtmaya çalışıyoruz. Dedeler babaanneler geldi, herkes pek mutlu:)
2 gecedir Ali sabaha karşı 4-5 te uyuyor. Saat farkını düzeltmedik. Gündüz de uyuyor. Helak oldum emzirmekten bütün gece. Bir de 3-4 gündür nerdeyse her memeden sonra kusuyor. Canım çok sıkkın. Yarın doktora götüreceğim. Salı veya Çarşamba da sünnetini aradan çıkarmak istiyorum. 3 haftalık olmuş olacak. Anestezi almıyormuş.

coolfire Canım sen ne kadar güçlü bir kadınsın. Eminim yavrun da sana çekecek. Herşey yoluna girecek inşallah. Dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…