- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Allahım evladını sağlık versin inşallah, evladın için o kadar dua ediyorum kiDestekleriniz ve dualariniz için allah hepinizden razı olsun. Bugn yoğun bakıma ilk kez görmeye gittim dokunamadim bile 5dk öyle izledim ,emziririm belki sandım ama ağızdan takmışlar öyle mamayla besleniyor ama anne sütü sağip goturucez. 1hafta gozlemlenecek ameliyat olabilecekmi son durum konuşulacak.. Oluşması gereken damar oluşmamış ama nasıl yaşıyor sasiriyolar, köprü görevi gören damarın olmasını umut ediyoruz acibademin en iyi kardiyoloji ekibi yapacak ameliyatı inş ameliyat şansı var resimler ama hazırlıklı olunda demişler... Öyle işte kızlar yazsam bitmaz içim sogumuyor Rabbim evladimizi bize bağışlar inş beşiği bomboş önümde kahroluyorum..
Canım Allah önce sana sabır ve dayanma gücü versin, versin ki o güç evladına da geçsin ve hayata sımsıkı tutunsun inş..... Rabbim Kolaylıklar versin inş sizlere... Dualarımız sizlerle....Destekleriniz ve dualariniz için allah hepinizden razı olsun. Bugn yoğun bakıma ilk kez görmeye gittim dokunamadim bile 5dk öyle izledim ,emziririm belki sandım ama ağızdan takmışlar öyle mamayla besleniyor ama anne sütü sağip goturucez. 1hafta gozlemlenecek ameliyat olabilecekmi son durum konuşulacak.. Oluşması gereken damar oluşmamış ama nasıl yaşıyor sasiriyolar, köprü görevi gören damarın olmasını umut ediyoruz acibademin en iyi kardiyoloji ekibi yapacak ameliyatı inş ameliyat şansı var resimler ama hazırlıklı olunda demişler... Öyle işte kızlar yazsam bitmaz içim sogumuyor Rabbim evladimizi bize bağışlar inş beşiği bomboş önümde kahroluyorum..
Yarın Allah izin verirse 40 icin gezmelere gidiceZ artik yasaklar cikilmzlar biticek Allahin izniyle
Canım hiç çıkmadınız mı dışarı? Bugün bizim 1 aylık oldu , 2 defa gezmeye çıktık. Acayip bunaldık valla biz.Yarın Allah izin verirse 40 icin gezmelere gidiceZ artik yasaklar cikilmzlar biticek Allahin izniyle
bizim de kanadı cnm.dr onemli degil demişti..o konuyla ilgilenmedi bile..Kizlar birsey danisicam.bizim gobek 6.gun dustu.bugun 11.gunumuz gobeginde kanama oldu bakan doktor izinliydi yerine bakan doktor normal dedi damarlar yerine oturuyor olabilir batikon surun dedi.dogumda k vitamini yapilmisti.bi arkadasinda oyle olmus doktor tekrardan k vitamini yapilmasi lazm demis bu doktor gerek yok diyince ikilemde kaldim ya az once altini degistirirken ayagini carpti gobegine yine kanama oldu.sizde bole bisy oldu mu hic
Cevabin icin saol canim,ust uste kanama olunca korktum bende acaba k vitamini eksikligimi var diyebizim de kanadı cnm.dr onemli degil demişti..o konuyla ilgilenmedi bile..
Bende yari kirki olsun diye bekliyorum sonra disari cikalim diyorum ama havalar iyi giderken ciksak mi acabaBizde bugün dikmen vadisine gezmeye gidicez bol oksijen alsın oğlum. Doktor 40 ını beklemeden çıkarın temiz hava alsın dedi. Bizim oğlanın göbüşü 10 günlükken düştü. Kanama görmedim zaten bugün 12. Günü inşallah bi sıkıntı olmaz.
Hepsiburadadan lansinohun tekli elektrikli pompasını sipariş ettim adamlar yollamadı en erken 1 eylülde veririz kargoya demişler sinir oldum bebişi emziremiyorum uçları cok acıyo krem fayda etmiyo. Hic olmasa biraz iyilesene kadar sağıp verseydim.
canım sogan kurunu bir kac defa uclarina yapsaydin..fito kremide sürüp acik olarak biraz bekle..gun icinde 2 3 kere yap..iki günde iyileşir..olmazsa bide göğüs kalkani al..oda iyilesmesini hizlandirir..ayrica sagmakta ayni aciyi verio bana..Bizde bugün dikmen vadisine gezmeye gidicez bol oksijen alsın oğlum. Doktor 40 ını beklemeden çıkarın temiz hava alsın dedi. Bizim oğlanın göbüşü 10 günlükken düştü. Kanama görmedim zaten bugün 12. Günü inşallah bi sıkıntı olmaz.
Hepsiburadadan lansinohun tekli elektrikli pompasını sipariş ettim adamlar yollamadı en erken 1 eylülde veririz kargoya demişler sinir oldum bebişi emziremiyorum uçları cok acıyo krem fayda etmiyo. Hic olmasa biraz iyilesene kadar sağıp verseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?