• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Tüp bebekle hamile kalan anne Adayları ablamın transferde 9. Günü peçeteye silince kan gelmiş.şimdi bu nedir???? Böyle birşey yaşayan var mı? Yerleşme tüp bebekte ne zaman gerçekleşir???yerleşme kanaması olabilir mi ki? 9. Gün.
Yerleşme kanaması olabilir canım, bendede olmustu 8 yada 9 gün

Yerleşme kanaması olabilir canım, bendede olmustu 8 yada 9 gün
Gerçekten mi? :)) normal gebelikte5-9 arası biliyorum ama tüp bebek olunca biraz teretdüt ettim.ablam üzülmüş ağlamış falan ben iyidir Yerleşme kanamasıdır merak etme dedim ama benim içime kurt düştü şimdi de 11. Gün test yapsa çıkar mı? 3. Gün embriyosu

Gerçekten mi? :)) normal gebelikte5-9 arası biliyorum ama tüp bebek olunca biraz teretdüt ettim.ablam üzülmüş ağlamış falan ben iyidir Yerleşme kanamasıdır merak etme dedim ama benim içime kurt düştü şimdi de 11. Gün test yapsa çıkar mı? 3. Gün embriyosu
Kan testinde cikar, idrar testi yapip bos yere canınızı sokmayın. Varsa da cikmiyor idrarda.

Gece bizimkide aglayarak uyaniyo hemen memeyi aliyor gazini cikartmaya calisiyorum alttan daha kolay yapiyorda gegirmekte zorlaniyor. sonra altini degistiriyorum uykusu acildiysa tekrar meme veriyorum o sekilde uyuyor ama sabahlari cok zor geciyor bizim ya hic uyumuyor bugun sabah 9da bi kalkti gun icinde deliksiz 1 saat uyudu sadece.ara ara uykularida toplasam bu saate kadar 2 saat uyudu

Çıkar canım inşallah pozitif olur sonucu hayirlisiyla

Gece bizimkide aglayarak uyaniyo hemen memeyi aliyor gazini cikartmaya calisiyorum alttan daha kolay yapiyorda gegirmekte zorlaniyor. sonra altini degistiriyorum uykusu acildiysa tekrar meme veriyorum o sekilde uyuyor ama sabahlari cok zor geciyor bizim ya hic uyumuyor bugun sabah 9da bi kalkti gun icinde deliksiz 1 saat uyudu sadece.ara ara uykularida toplasam bu saate kadar 2 saat uyudu
Benimkide 5 buçuk yada 6 bucukta kalkiyor sabah sonra saat 2 ye kadar uyumuyor, yani uyuyor ama elim sürekli besikteki onu salliyorum hep öyle uyuyor, en rahat saat 2 den yada 3 ten sonraki 3 saatlik uykusu

Canım ben bugün tesadüfen uyuttum bizimkini:) 12.00 anca birşeyler yemeye fırsat buldum. Bizimkini ev tipi anakucağına koydum. Mutfakta yanımda olsun diye tezgâha bıraktım. Kendime omlet yaparken aspiratörü çalıştırdım. Buzdolabından birşey alırken bir baktım bizimki uyumuş. 1.5 saat uyudu. Bu akşam yemeğinde de aynı numarayı yaptık işe yaradı:) Dene istersen.
Son kademede yüksek sesle çalıştırmıştım bu arada.

Ya kizlar gogsum sisti. Sagdim sur cikmiyo. Sertlesti sogani bunun icin yapayim di mi??

Bu geceyi tarihe not dusuyorum ikiside 12de mamalrini yiyip uyudular bende hemen 12.20de uyudum bi uyandim saat 4.20 oglan uyuyo kiz uyanmis mirildaniyo allahim tam 4 saat deliksiz uyku harikaydi ;) keske her gece boyle olsa

valla ben her şeyi yiyorum artik..Çünkü yesemde oluyo yemeswmde..dun baya bi bulgur yedim ayranda içtim..gecemiz ayni gecelrdendi..bugunde yesil fasulye yiycem hatta..ama gaz yaptigini bilmiodum.annemde herseyi ye alişsin oda dio...yani degisen olmuyo biz hep gazlıyiz..tüp bebegiz ondan mi acaba:-)
Onunla bir alakası yoktur bence

Yine yapsın canım sabah ilk idrariyla ben kan testi yapacağım sabah ikinci silik çizgiyi görmüştüm allahıma binlerce şükür...allahım ablanın da tüm hamile kalmak isteyen ugrasan annelerin de kucagini boş bırakmasın b7 duyguyu herkese tattirsin

Çok saol cnm o zaman 11 gün kanda kesin çıkar kana bakar artık idrarla uğraşmaz kesin donuç varsa var inşallah tutmuştur.rabbim dileyen herkese versin
Yine yapsın canım sabah ilk idrariyla ben kan testi yapacağım sabah ikinci silik çizgiyi görmüştüm allahıma binlerce şükür...allahım ablanın da tüm hamile kalmak isteyen ugrasan annelerin de kucagini boş bırakmasın b7 duyguyu herkese tattirsin

Ya kizlar gogsum sisti. Sagdim sur cikmiyo. Sertlesti sogani bunun icin yapayim di mi??
evet yapsan faydasını görürsün. .sisligi alıyor..yanliz sıcak olsun..dayanabilcegin kadar sicak..kendinide yakma sakin..3 kere tekrarla bütün göğsünü kaplasin..sonra bi duş al..

Bu geceyi tarihe not dusuyorum ikiside 12de mamalrini yiyip uyudular bende hemen 12.20de uyudum bi uyandim saat 4.20 oglan uyuyo kiz uyanmis mirildaniyo allahim tam 4 saat deliksiz uyku harikaydi :KK66: keske her gece boyle olsa
Büyüdükçe duzene girecekler.. tadindan yenmicek o zaman..
talkative_844 talkative_844 gece falan hep bu memeyi verdim. Biraz rahatladi. Aksama yolculuk var. Hazirlik yapmam lazim. Olmazsa yarin orda yaparim.

Benimde göğsüm şişmiş bir kısmı sert.emzirdim sağdım ama geçmedi.geçenlerde ateşim çıkmıştı enfeksiyon başlamıştı mastit olmuştum ondan dolayı korktum.bende soğanı yapıcam şimdi inşallah rahatlatır

Benimde göğsüm şişmiş bir kısmı sert.emzirdim sağdım ama geçmedi.geçenlerde ateşim çıkmıştı enfeksiyon başlamıştı mastit olmuştum ondan dolayı korktum.bende soğanı yapıcam şimdi inşallah rahatlatır

bende yaşadım aynı sorunu ama şiş değil taş neredeyse çok fenaydı. 15 er dakika ütü ile ısıttığım (oldukça sıcak ) havlu koydum sonra sağdım sonra soğuk kompleks yaptım (buzlu suya havluyu sokup sıkıp koydum 15 er dakika) 3 günde geçti çok şükür ama şimdide sol göğsüm yara oldu emziremiyorum çok acıyor emzirdikten sonrada saatlerce diken gibi batıyor tek göğüs gidiyoruz :/

Back
X