• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

asmakilit asmakilit antepe gittin mi?
bak sen şimdi orda yemeğe verirsin kendini, söylemedi deme, artık gebe değilsin doğurunca veririm nasılsa kiloları deme dönemi bitti :KK70::KK70:

kızlar hamilelikte kaç kilo almıştınız ve kaç günde ne kadarı gitti?
ben 11 kilo almıştım, bir haftada hepsi uykusuzluk ve stresten gitti. şimdi 2,5 kg daha eksideyim.
Ohh ne güzel benim daha 3 kilom var ama emziriyorum diye hiç dikkat etmiyorum valla. Ondan sonra da tüp bebek öncesine dönmem için bir üç kilom daha var yani toplam 6 kilo. Ama acelem yok. Nasılsa bu sıpalar biraz hareketlenmeye başlayınca fazlasıyla verdirecekler bize kiloları.
coolfire coolfire canım biraz daha sabır. Çok zor tabi ki:KK43: ama yavrun çok güçlü ve azimli atlatacak inşallah. Biz her zaman yanındayız.
Lulinda Lulinda yarın 9 da cnm randevu sanırım sizden bi sonraki ondan sonra da kadın doğumcumla randevum var.
AranıZda 40ı çıkarken kadın doğum randevusuna giden oldu mu? Neye bakıyolar sadece dikişlere mi yoksa vajinal muayene falan var mı? Bende epilasyon tam bir sorun oldu dikiş korkusuna:KK43: sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var

Sağol cnm..dün anjiyo da yavrum açlıktan ve soğuktan ağladı saatlerce benim içim daglandi.. Bugün anca haber alabildik sukur ameliyat şansımız var ama çok zor bir süreç bizi bekliyor anjiolar,ameliyatlar zor ameliyatlarmis... Yavrum inş dayanır ..çok zor çok....10 gün içinde evimize gelecek kontrollerde gidicez ajanlık 3 ay içinde ameliyat olacak deniyor.. Rabbim yardımcımız olsun...destekleriniz için çok tesekkur ederim..
ne güzel bi haber..inşallah ameliyatida iyi gececek..hem artik eve gidiomussunuz..ameliyatta daha güçlü olur..kalbine yapilacak müdahale hakkinda bilgilendirdiler mi..benimde hic aklimdan cikmiosunuz..Allah yardimciniz olsun..inşallah hep güzel haberlerle gelirsiniz

iceri
Ohh ne güzel benim daha 3 kilom var ama emziriyorum diye hiç dikkat etmiyorum valla. Ondan sonra da tüp bebek öncesine dönmem için bir üç kilom daha var yani toplam 6 kilo. Ama acelem yok. Nasılsa bu sıpalar biraz hareketlenmeye başlayınca fazlasıyla verdirecekler bize kiloları.
coolfire coolfire canım biraz daha sabır. Çok zor tabi ki:KK43: ama yavrun çok güçlü ve azimli atlatacak inşallah. Biz her zaman yanındayız.
Lulinda Lulinda yarın 9 da cnm randevu sanırım sizden bi sonraki ondan sonra da kadın doğumcumla randevum var.
AranıZda 40ı çıkarken kadın doğum randevusuna giden oldu mu? Neye bakıyolar sadece dikişlere mi yoksa vajinal muayene falan var mı? Bende epilasyon tam bir sorun oldu dikiş korkusuna:KK43: sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var
ben kadin dogumxuya gittim gecen hafta..iceri girdim..hos beş sohbet..5 saniye falan ultrasonla bakti..Iyi sıkıntı yok emziriosun zaten dedi.. yanı vajinal muayene yapmadi..sonra hediyemizi verdik..bitane jel yazdi..iz için..sonra postaladi..icerde 2 3 dk durduk heralde..muayene parasina mi yanayim bos yere o kadar sıra beklemeye mi bilemedim..önceki dogumda cagirmamisti..

coolfire coolfire insallah guzel haberler vericeksin bize.hep iyi dusun hersey yoluna giricek insallah.
opera opera bende 13 kilo almistim 10kilo verdim.ben zayiftim zaten o yuZden bole kalmak istiyorum ama sanirim zor.@gypsy84 normalde agdaya gidiyodum bende ama dikislerden korkuyorum bende,sanirim iki uc ay gitmem agdaya sonra gidebilirim insallah.
Benim dikis yerim hala şiş ne zaman gidicek acaba o şişlik

opera opera korkutmak gibi olmasin ama o 12 saat uykuyu hatta gece deliksiz uykuyu uyumayali tam 5.5 sene oldu..büyüdü dedik..gece tuvalete kaldirmasi su istemesi..simdi gece bi buyuge bi kucuge kalkiorum..yani kara coooookk uzakta:KK75:

Kizlar gece 2 de indik ve solugu kebapçıda aldik :D hamileyken 20 kilo aldım 13 unu verdim, 15 kilo almaya geldim.. :D
Benim doktorum gazla ilgili olarak eskiden belli şeyleri yeme derdik artik demiyoruz. Her seyi yiyebilirsin. Yediklerini her gun yaz, bebege gaz yapanlari oyle bulursun dedi. Ben cok sakinmiyorum. Tek fark ettigim aci yeyince fena oluyor. Ama alişmali yaniii.. bi anteplinin bebişi olaraktan..

Günaydın kızlar.. Nispeten düzenli bi uyku çektim mutluyum:) yavruş işk defa 4 saate yakın kesintisiz uyudu.
Bu arada aradığım doktoru buldum galiba. Ulusta barbaros beye gittik. Lulinda Lulinda canım sanırım siz çıkmıştınız göremedim. Uzamış sarılık falan öyle teste meste gerek yok olur bütün çocuklarda dedi. Kurban bayramında da evde oturmayın gşdin deniZe, bebeği de sokun, denizin aşılarla hiçbir ilgisi yok dedi. her gün açık hava aldırın dedi. İki aydan sonra kesintisiz 7 saate kadar uyuyabilirmiş, şimdi de o uyanana kadar uyandırmayın gece gündüz dedi. Zaten bunlar bana yetti:) acıbademdeki gamze hanım 6 aya kadar kesinlilşe denize menize sokmayacaksınız demişti. Bi de yavruştan uzamış sarılık ihtimaline karşı bi ton kan ve idrar testi istedi. İyi ki yaptırmamışım.

Kizlar gece 2 de indik ve solugu kebapçıda aldik :KK70: hamileyken 20 kilo aldım 13 unu verdim, 15 kilo almaya geldim.. :KK70:
Benim doktorum gazla ilgili olarak eskiden belli şeyleri yeme derdik artik demiyoruz. Her seyi yiyebilirsin. Yediklerini her gun yaz, bebege gaz yapanlari oyle bulursun dedi. Ben cok sakinmiyorum. Tek fark ettigim aci yeyince fena oluyor. Ama alişmali yaniii.. bi anteplinin bebişi olaraktan..
Gece 2? Hayırdır? Bebeğin canı kebap mı istemiş:)

Lulinda Lulinda sen nasıl buldun doktoru? Biraz mekan olarak beğenmedim çok merdivenli asansörü rampası yok. Tek başıma götürmeye kalksam sıkıntı ama doktor iyi gibi. Zekai beyi de denesek mi? Muayenehanesi nerde onun?

Ya doktorumdan çıktım valla baya vajinal muayene yaptı. Rahim eski haline dönmüş. Tüp bebek olduğuna bakmayın en aZından bir yıl korunun dedi. Bir örnek verdi. Çok uğraşılıp kazanılmış ikiz tüp bebek sonrası üç kere üst üste kürtaj yapmış:) sorun azospermiymiş. Bakmış olacak gibi değil, sonrası spiral.

Ya hemen hamile kalırım diye çok korkuyorum nedense.. sanki herif ceketini atsa hamile kalanlardanmisim gibi.. :D
Bu arada daha once de sordum da arada kaynadi.. cevap veren olmadi.. ince islere baslayan var mi???

Ya doktorumdan çıktım valla baya vajinal muayene yaptı. Rahim eski haline dönmüş. Tüp bebek olduğuna bakmayın en aZından bir yıl korunun dedi. Bir örnek verdi. Çok uğraşılıp kazanılmış ikiz tüp bebek sonrası üç kere üst üste kürtaj yapmış:) sorun azospermiymiş. Bakmış olacak gibi değil, sonrası spiral.
Yok artik ya bizde de sperm hareket azligi var ben onun icin hic ihtimal vermiyorm ama korktum simdi olur mu olur dikkat etmek lazim

Ya hemen hamile kalırım diye çok korkuyorum nedense.. sanki herif ceketini atsa hamile kalanlardanmisim gibi.. :KK70:
Bu arada daha once de sordum da arada kaynadi.. cevap veren olmadi.. ince islere baslayan var mi???
Valla biz uyumaya firsat buldukmu bayram yapiyoruz gerisini sen dusun :KK70:ama acilisi yaptik yinede:KK16:

Buarada 2 ay kontrolumz vardi oglusum 4500 kizim 4100 olmus masaallah erken dogmalarina ragmen cok iyi dedi doktor cok iyi bakmissiniz diyo dedim isi gucu biraktik bunlara bakiyorz ;) insalah hep boyle devam eder

Ya benim esimde azospermi o yüzden banada sürekli dikkat edin diyorlar. Bi anda oluverirmis :). Çünkü cok duydum ilk cocuk tüp bebek olupta sonrakilerin normal yolla oldunu.

Kizlar yuzustu yatirdiginizi yazmistiniz burda.. Bence fazla yatirmayin bi okuyun isterseniz..

Bebeklerin yatış pozisyonu nasıl olmalı? Bebeklerde görülen ani bebek ölümü sendromunun özellikle yüzüstü yatan bebeklerde daha sık görülmesi nedeniyle bebeklerin yüzüstü yatırılması önerilmez. Sürekli düz sırt üstü yatan bebeklerde bebeği kafasının arka kısmı düzleşebilir. Bebeklerin zaman zaman yana çevrilerek yatırılması bu durumu engeller. Bazı bebeklerde sadece tek yöne (sağa ya da sola) dönme diğer yöne dönmeyi reddetme tepkisi görülebilir. Bu kafanın eğriliğiyle sonuçlanabilir. Bu durumda dönmediği alana sesli ya da renkli oyuncaklar koyarak bu yöne dönüşünü teşvik edebiliriz ve egzersiz öneririz.

Ya hemen hamile kalırım diye çok korkuyorum nedense.. sanki herif ceketini atsa hamile kalanlardanmisim gibi.. :KK70:

valla 40 gün kontrolünü de atlattığımıza ve rahmin eski haline döndüğünü öğrendiğimize ve hatta doktordan izin çıktığına göre....:oops: yetti daa aylardır rahibe hayatı... :mad: hayır düşünüyorum kocama da yazık yani yine iyi sabretti

bugün kendi kadin dogumcuma kontrole gittim cok şükür iyiyiz 18 ay korun dedi sen hamile kalabilir b8 kadinsin sakin sütün korur deme dedi korunma yöntemlerini anlatti boşuna parami aldi:63:

Back
X