• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ya valla yakın olsam ben gelcem benim geceleri uyku sorunum pek olmuyor uyuturdum seni biraz :KK43: belki kızacak sin esin sonuçta kötü bişey söylenmesi ni istemezsim ama beni uyuz ediyor ya :KK43: aksamlari bebegini yıka daha rahat eder belki :KK43: birde eğer gazlı bebekse gaz ilacını düzenli ver olur mu bide sanırım sab simplex kullanıyorsun dr a sorup değiştiren :KK43:

Gazi yok canim uykuya dalamiyor. Tam uyumusken uyandiriyor kendini. Kundak yapip ayakta salliyorum halbuki..
Bu donemde esim cok yipratti beni cook :(

Gazi yok canim uykuya dalamiyor. Tam uyumusken uyandiriyor kendini. Kundak yapip ayakta salliyorum halbuki..
Bu donemde esim cok yipratti beni cook :KK43:
Yüzüstü yatirsana.. uyandiramiyor kendini o zaman. Hatta acikip uyaniyor ama uykuyu ayamadigimdan geri uyuyor.. ben artik yüzüstü yatiriyorum. Hatta bebek arabasinda bile.

Yüzüstü yatirsana.. uyandiramiyor kendini o zaman. Hatta acikip uyaniyor ama uykuyu ayamadigimdan geri uyuyor.. ben artik yüzüstü yatiriyorum. Hatta bebek arabasinda bile.

Yuzustu kesinlikle yatmiyor. Kiyametler kopuyor, kalkmaya calisiyor, yuzunu kapatacak sekilde dusuyor falan.

Benimki de oyle yapti başta.. sonra ısrarcı oldum alişti.. emzik aliyorsa emzikle dene.. azcik israrci ol bence

Yuzustu kesinlikle yatmiyor. Kiyametler kopuyor, kalkmaya calisiyor, yuzunu kapatacak sekilde dusuyor falan.
benimkide çoğu zaman istemiyo..ama popoya pış pış agiza emzik sonra pes edio kafayı koyuyor..bide tam uykuya dalinca yatirmayi dene o sekil.uyku ağır gelsin debelenmesin..kafasini nasil koyarsa koysun o bi şekil nefes alacak pozisyonu buluyo..sabah bi uyandim kafayi yataga gommus aklim çıktı..nefes almasa yatmaz ole

benimkide çoğu zaman istemiyo..ama popoya pış pış agiza emzik sonra pes edio kafayı koyuyor..bide tam uykuya dalinca yatirmayi dene o sekil.uyku ağır gelsin debelenmesin..kafasini nasil koyarsa koysun o bi şekil nefes alacak pozisyonu buluyo..sabah bi uyandim kafayi yataga gommus aklim çıktı..nefes almasa yatmaz ole

Doktor gozunuz ustunde oldugu zamanlar disinda yuzustu yatirmayin dedi. Ani bebek olumleri en cok o pozisyonda oluyormus. Bizimki zaten istemiyor, kafasini da gomunce israrci olamadim acikcasi.
Zaten kollariyla kendini uyandirmasin diye kundak yapiyorum hep, kundagi da yapmasam 24 saat uyumayacak :(
Dun hepatit asisi olduk 1. Ayda yapilani. Doktor etkisi olmaz dedi ama huzursuzlugu asidan olabilir mi?

Canim memorialde ayni seyi dedi ayin uc gunu falan yapiyorlarmis. Biz 1. Ay kontrolune gittik bugun, ekim ayinin gunlerini verdi o tarihlerden birine randevu alin dedi.
Kovayla mi geliyor asi anlamadim butun bebeler siraya giriyor :KK70:
Allah Allah, bizIm oğlan aile hekimine kaydolamıyor henüz. Verem için özelden mi gün alıyormuşuz? 2. Ay da mı oluyor? Kontrole az kaldı çünkü.

Bugun bizim saglik ocağını aradim 2. Ay asilari icin.. biz aşı zamanini ayarlayip arıcaz, verem aşısı bir seferde açılıp yapildigindan tum bebekleri toplayip yapiyoruz dedi. Killandim açıkçası. 2 ay 1 haftalik olduk. 3. Ayi bulursa aşılar ne yapariz?? Hastaneler vuruyor mu ki??

biz perşembe yaptircaz canim kimsetse bugün yada yarinda cocuk dr kontrole gidicem bakalim esim is durumuna bagli

Kızlar ben bugün kendi doktoruma kontrole gidiyorum ilk defa. 6 hafta bitti. Hala hafif hafif pembe kanamam var. Bu kadar uzun sürmesi normal değil bence. Bakalım ne diyecek.
Bu arada bizimkinin gaz sorunu bitti gibi. Artık probiotik hariç gaz ilacı vermiyorum. Artık becerebiliyor ya sabaha karşı bir ıkınma bir ıkınma. Koca adam sesi gibi. Sonra pırt:) Tabii bu arada o kadar ıkınmaya kusuyor o ayrı:)
Gece yarısına kadar uyumama tam gaz devam ama. Demek gazla ilgisi yokmuş. opera opera bizimkiler ilerde bizi öttürecek gibi geliyor. Dış dünyayla çok ilgililer. Uykusuzluktan ölsün ama o gözler bir türlü kapanmasın modeli. Yandık biz.
Eşinin çocuklu erkek arkadaşları varsa çaktırmadan onlarla konuşsana. Biraz onla konuşsunlar. Babalık annelik gibi hemen olmuyor maalesef. Bir Arkadaşımın eşi demişti. Kızları 6 aylık olunca babaya bırakıp 3 gün Yurtdışına gitmişti iş için. O zaman baba, gerçekten baba olduğumu anladım demişti. Bir de biraz Babasına gülümsemeler Ağalar başlayınca değişir yaklaşımı diyorlar.

Kızlar fıtık ameliyatimiz 9 ekimde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olacak dua istiyorum sizden sünneti doktor önermedi daha küçük bir de sünnet ağrılı olur dedi bizde tamam dedik önceliğimiz fıtık sünnet sonrada olur. Bende haberler şimdilik böyle öpüyorum herkesi
@coolfire canım gözün aydın
Şimdiden çok geçmiş olsun Furkan Melik e.

Bugun bizim saglik ocağını aradim 2. Ay asilari icin.. biz aşı zamanini ayarlayip arıcaz, verem aşısı bir seferde açılıp yapildigindan tum bebekleri toplayip yapiyoruz dedi. Killandim açıkçası. 2 ay 1 haftalik olduk. 3. Ayi bulursa aşılar ne yapariz?? Hastaneler vuruyor mu ki??
Biz bugun ilk aşısını yaptırdık ikinci ay aşısı için 26 ekime randevu verdi p.tesi 2de yapılıyormuş sanırım geç kalırsan verem savaşa mi tam hatırlamıyorum başka biryeremi gitmen gerekir dedi

yok canim 1 ay asisi hic bisey yapmıyor ama bu 2.ay asisi biraz huysuzluk ve ates yapabilirmis perşembe olucaz kismetse şimdiden gerginim insallah kolayca atlatiriz bakalim havalardanmidir nedir ela hanim pek uykulu bugün emiyoruz 1 2 saat takiliyoruz sonra uyuyor yarim saat falanda olsa bende baya is hallettim bugun o uyurken

biz dün 1. ay aşımızı olduk ve uyku düzenimiz iyice berbat oldu.
20:00-23:00
02:00-05:00 arası uyudu, 5'ten sonra da 12'ye kadar uyumadı.
günde 8 saat falan uyuyor bu cocuk deliricem ya ben normal zamanda 9-10 saat uyuyan biriydim bu sıpa benden de az uyuyor :(
erkeklerin babalık rolüne adaptasyonuyla ilgili de, cevremde cok kişiden benzer yakınmalar duymuştum.
bir de biz evde onlar işe gidiyor diye de topu bize atıyorlar.
valla ben işe gideyim, o sabahtan akşama kadar cocuk baksın, yeri geldiğinde wc gidemesin bakalım ne halde olacak, ne kadar şikayet edecek..

benim kocada Dağhani hic sallamio sanki..ilk oglumuzda heyecanliydi kucagina falan alirdi..eve gelio sadece büyükle ilgilenio..dün kizdim buda senin oglun die..büyük kiskamnmasin die diyo ama sanki Dağhan yokmus gibi davranmasina uzuluyorum..inşallah gecer..

Back
X