Evt evt hastane de yapilmistiIlk doz hastanede yapılmıştır doğduğunda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt evt hastane de yapilmistiIlk doz hastanede yapılmıştır doğduğunda.
Doktor gozunuz ustunde oldugu zamanlar disinda yuzustu yatirmayin dedi. Ani bebek olumleri en cok o pozisyonda oluyormus. Bizimki zaten istemiyor, kafasini da gomunce israrci olamadim acikcasi.
Zaten kollariyla kendini uyandirmasin diye kundak yapiyorum hep, kundagi da yapmasam 24 saat uyumayacak
Dun hepatit asisi olduk 1. Ayda yapilani. Doktor etkisi olmaz dedi ama huzursuzlugu asidan olabilir mi?
Merhabalar . Ben de insallah subatta dogum yapicam . Burdan sizleri takip edip fikir ediniyorum simdilik :) uykuyla problem yasayan arkadaslari okuyunca size de tavsiye etmek istedim www.bebekveuyku.com bu siteyi cok begendim egitimlerinden memnun kalanlar da cok fazla. Dogum oncesi bebek uyku egitimleri de var . Ben almayi dusunuyorum hazirlik olarak belki sizlere de faydasi olur.
Ilk 4 ay uyku eğitimi olmaz. Anne- bebek bağını çok sarsan birsey yeni Doğan'ı sürekli anneden ayrı uyutmaya çalışmak. 4 ay patron bebek. Daha sonra hayat boyu uyuyacak. Bu kadar acele etmeye gerek yok bence.Merhabalar . Ben de insallah subatta dogum yapicam . Burdan sizleri takip edip fikir ediniyorum simdilik :) uykuyla problem yasayan arkadaslari okuyunca size de tavsiye etmek istedim www.bebekveuyku.com bu siteyi cok begendim egitimlerinden memnun kalanlar da cok fazla. Dogum oncesi bebek uyku egitimleri de var . Ben almayi dusunuyorum hazirlik olarak belki sizlere de faydasi olur.
Süt sağma seansından günaydınlar:)
Yok arkadaş uyku sevmiyor bizim oğlan. Akşam 19.00 den 1.00 e kadar uyumaz mı 1.5 aylık bebek hayret birşey. Gözünden uyku akıyor. Acaba büyüme atağında da biryerlerimi ağrıyor?
19.00 da banyo yaptır. Masaj yap. Odaya gidip loş ışıkta emzir. Gaz çıkart, ayılsın gülmeye başlasın. Sonra babaya ver. Dolaştır, dolaştır. 1 saat sonra yine emzir. Gece 1 e kadar böyle. O arada memelerde süt kalmıyor tabii. Sabah sağlığımla destek. Hayır aç da değil.
Yatak odasında kapalı kalmak da cabası. Eşimle iki kelime edemiyoruz yahu.
Bugün bana gel, birimiz uyusun, birimiz bebelere baksın:)Aynen.. uykusuzluktan bayilicam. Gece uyaninca tekrar uykuya dalmasi bile en az 1,5-2 saat. Uykusu da sabaha karsi bol mikirdanmali. Iki gundur 4er saat uykuyla duruyorum ve cok bitkinim![]()
Bugün bana gel, birimiz uyusun, birimiz bebelere baksın:)
her akşam banyo yaptiriyor musun..benim büyük oğlan akşamları banyo yapınca çok zor uyurdu..bazi bebekler akşam banyoyu sevmio..hep sabah yaptirirdim ona..Süt sağma seansından günaydınlar:)
Yok arkadaş uyku sevmiyor bizim oğlan. Akşam 19.00 den 1.00 e kadar uyumaz mı 1.5 aylık bebek hayret birşey. Gözünden uyku akıyor. Acaba büyüme atağında da biryerlerimi ağrıyor?
19.00 da banyo yaptır. Masaj yap. Odaya gidip loş ışıkta emzir. Gaz çıkart, ayılsın gülmeye başlasın. Sonra babaya ver. Dolaştır, dolaştır. 1 saat sonra yine emzir. Gece 1 e kadar böyle. O arada memelerde süt kalmıyor tabii. Sabah sağlığımla destek. Hayır aç da değil.
Yatak odasında kapalı kalmak da cabası. Eşimle iki kelime edemiyoruz yahu.
her akşam banyo yaptiriyor musun..benim büyük oğlan akşamları banyo yapınca çok zor uyurdu..bazi bebekler akşam banyoyu sevmio..hep sabah yaptirirdim ona..
Gun icinde bizimkisinde cok az uyuyo ya gece uyur diye bi umut olusuyo ama yok.bu gecese 3te uyudu 6da uyandi bi saatte mikirdanarak kapali kaldi gozleri sonrasinda uyku yok.altini degistir emzir kucagimda daliyo birakinca surekli mikirdanma hali.bu sekilde uykusuzluga nasil dayaniyor aklim almiyor valla
Gece esimi kaldirirsam kalkiyor yardimci olmaya calisiyor ama derdine care olamiyor.genelde gec yatiyo o yattiktan sonra basliyo bizimki.soylenir gibi mikirdaniyor.gunduzleri o uyuyunca bnde uyuyamiyorum zaten gece uykusunu tutmuyor.ekim ayinda annemin yanina gidicem bi onbes gun.kardesimin dugunu kinasi falan var.son bi hafta kalabalik olcak ev ozamanlar nasi olucak bilmiyorum duzeni degisecek zaten suanda oturmus bi duzeni yok.Valla ben de ogleden sonraya cektim, uykusunu daha cok aciyor sanki aksamlari.
Canim sen de yalniz misin? Esin yardimci oluyor mu? Bizim sipalarin uykusuzlugu cok benzer, ben bayilip kalicam bir yerde. Artik yorgunluktan oglan uyusa da uyuyamiyorum![]()
Ben kaç gündür ninni indirdim onu aciyorum yanına koyuyorum sakinlestiriyor sankiSelam kizlar uzun zamandir bakamadim siteye. Biz dun 3 aylik olduk. 2 aylik oldugumuz donem cok huzursuzduk bizde ama 2.5 olduktan sonra yavas yavas duzen oturmaya basliyo. Tabi yinede sut liman degiliz. Denemedigim nurse harveys kalmisti bi tek onu da aldim 2 gundur denemeye basladim bakalim hayirlisi:) muskat almistim bi de kucuk hindistan cevizi onu da mamalara aticam ara ara faydali oluyormus bakalim. Kiz memeci oldu cikti biberon istemiyo zorla veriyoruz kavga dovus. Bebeleri uyumayan arkadaslar nette kolik bebek muzigi indirin sac kurutma makinesi sesi. Uyumadigi zmn acin onu gercekten faydasi oluyo inanin.