• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Gece uykusunu bende öne cekemedim.benimki baya gece oturmayi seviyo gece ucten once uyuyamiyo,yediden sonra ayakta oluyo on bucuk gibi tekrar yatiyo ogleden sonra kalkiyo.yani duzeni degistirmek lazim ama daha beceremedim.kardesimin dugunu icin kendi evimizde degiliz artik haftasonu evimize donunce bi duzen kurmaya calisicam bakalim
Dogumdan sonra boynum agrimaya basladi omzumla boynum arasi.egilsem kalksam hemen agriyo alt degistirirken kucagima alirken falan
gypsy84 gypsy84 kanguru işe yaricaksa bende dusunebilirim ama uc aydan once kullanilmiyo sanirim dimi daha bir ay var.
İshali bende merak ediyorum cunku kakasi sulu oluyo zaten
Can'ım ben Sling yaptım.yani kendim kumaş aldım 10 ₺ ye , rahat oluyor. Mesela karşı apartmanın altındaki markete giderken , takıyorum Sling İ , koyuyorum içine , eğer karnı toksa ben biraz dolansana kadar eve gelince bi bakıyorum, orda uyuyakalmış ;)

Bir ayimizi yeni doldurduk @opera cim yanı bizim uç ay hikayesi çölde serap misali yaklaştıkça uzuyor. Ama sizin daha yakın. Az kaldı diren Pamir. :KK24:
Kızlar bisey sorcam süt veriyorum ben dün sık emince bi bakayım süt mu az diye sagdim makineyle az çıktı. Arada öyle olabiliyor mu. Yanı bazen sagiyorsunuz epey çıkıyor bazen 20_30cc olur mu?
Olabiliyor canim bendede oluyordu.bayadir sagmiyordum cumartesi gunu kardesimib kinasi vardi onun icin sagdim gun icinde biriktirdim o arada 30-40-90 degiskenlik gosterdi hep

Gece uykusunu bende öne cekemedim.benimki baya gece oturmayi seviyo gece ucten once uyuyamiyo,yediden sonra ayakta oluyo on bucuk gibi tekrar yatiyo ogleden sonra kalkiyo.yani duzeni degistirmek lazim ama daha beceremedim.kardesimin dugunu icin kendi evimizde degiliz artik haftasonu evimize donunce bi duzen kurmaya calisicam bakalim
Dogumdan sonra boynum agrimaya basladi omzumla boynum arasi.egilsem kalksam hemen agriyo alt degistirirken kucagima alirken falan
gypsy84 gypsy84 kanguru işe yaricaksa bende dusunebilirim ama uc aydan once kullanilmiyo sanirim dimi daha bir ay var.
İshali bende merak ediyorum cunku kakasi sulu oluyo zaten
Cnm valla ben iki üç gündür kullanıyorum görümcem vermişti babybjörn marka ama ergonamşk olmadığı için ergonomik olanından sipariş verdim. Oğluşum 2,5 aylık gayet sevdi gibi gözüküyo. Benimki biraz da iri olduğu için ihtiyaç duymadım ama üç aya kadar kullanmak için yenidoğan aparatları da satılıyor. Facebookta babywearing türkiye grubunu takip ediyorum baya bilgi edindim ordan

Kizlar gecen hfta pzrtsi oglani saglik ocagina tartmya goturmustum bu hftada gideyim dedim bi hftda nkdr almis diye sadece 100 gr almis :( 20 gunluguz we hastane cikis kilomuzun uzerije 280 gr koyabilmisiz sadece :( ck cnm sikildi ya geldim ewe hungur hungur agladim . Buaradahast ciktigimiz ilk 6 gun gunde birer olcek 6-7 kere memenin ardindan mama werdim. Sonra kestim sadece anne sutu Simdide gece ck agliyo diye acliktan diye dusundugumden 3 gundur sadece 1 olcek gece mama weriyrm memenin ardindan .ck uzuldumck az kilo almis dimi kizlar

Kizlar gecen hfta pzrtsi oglani saglik ocagina tartmya goturmustum bu hftada gideyim dedim bi hftda nkdr almis diye sadece 100 gr almis :KK43: 20 gunluguz we hastane cikis kilomuzun uzerije 280 gr koyabilmisiz sadece :KK43: ck cnm sikildi ya geldim ewe hungur hungur agladim . Buaradahast ciktigimiz ilk 6 gun gunde birer olcek 6-7 kere memenin ardindan mama werdim. Sonra kestim sadece anne sutu Simdide gece ck agliyo diye acliktan diye dusundugumden 3 gundur sadece 1 olcek gece mama weriyrm memenin ardindan .ck uzuldumck az kilo almis dimi kizlar
Bir aylik kontrole gidince doktor kilosuna bakip karar vericektir canim moralini bozma doymadigini dusunuyosan mama verirsin aylik kontrolde de doktor kilo bakarak mama hakkinda bilgi verir

Bir aylik kontrole gidince doktor kilosuna bakip karar vericektir canim moralini bozma doymadigini dusunuyosan mama verirsin aylik kontrolde de doktor kilo bakarak mama hakkinda bilgi verir
Hftya sali gidicz bakalim 1aylik kontrolumuz war. Mamadan nfret ediyrm keske sutlerimiz ck bool we besleyici olsa :(

Kizlar gecen hfta pzrtsi oglani saglik ocagina tartmya goturmustum bu hftada gideyim dedim bi hftda nkdr almis diye sadece 100 gr almis :KK43: 20 gunluguz we hastane cikis kilomuzun uzerije 280 gr koyabilmisiz sadece :KK43: ck cnm sikildi ya geldim ewe hungur hungur agladim . Buaradahast ciktigimiz ilk 6 gun gunde birer olcek 6-7 kere memenin ardindan mama werdim. Sonra kestim sadece anne sutu Simdide gece ck agliyo diye acliktan diye dusundugumden 3 gundur sadece 1 olcek gece mama weriyrm memenin ardindan .ck uzuldumck az kilo almis dimi kizlar
Moralini bozma cnm. Emzirmek için saat bekleme bol bol emzir. Hem bebiş kilo alır hem sütün artar. Daha çok minik toparlayacaktır.

kizlar English home de bebek esyalari yuzde elli indirimoi baktinizmi ben bi nevresim bi tanede lastikli carsaf bulabildim talan etmisler resmen

image.webp

Bu fotoğraftan sonra her halimize şükrettim bugün.

Lulinda Lulinda bende gördüm sabah cok etkilendim Allah yeni baslayan yada devam edenlere yardim etsin sabirlar versin ama hersey unutuluyor cok şükür

kizlar 3 aylik olacaklar neler yapiyo Kuzular bizimki herseyi sol elle tutmaya calisiyoruz saga alıştırmaya calisiyorum sesle gülmeye anlatmaya basladi bütün gün konuşcaz hanimefendiyle o anlatcak ben anlatcam ayakta sallamayuda biraktik 1 haftadir emzigini veriyorum gözlerini küçük tulbentle ortuyorum biraz mikirdaniyo sonra uyuyakaliyo cok şükür

Dun iki aylik asilarinin ikisini oldu bugunde verem asisini oldu dunde bugunde calpol verdim.dun 18.00den beni kakasini yapmadi nerdeyse 24saat olucak normal mi bu ya hic bu kadar kakasini yapamadigi olmamisti

Dun iki aylik asilarinin ikisini oldu bugunde verem asisini oldu dunde bugunde calpol verdim.dun 18.00den beni kakasini yapmadi nerdeyse 24saat olucak normal mi bu ya hic bu kadar kakasini yapamadigi olmamisti
bir hafta yapmayan bebekler var demisti dr.. kendisine sıkıntı olmuyorsa önemli degildir heralde..

kizlar 3 aylik olacaklar neler yapiyo Kuzular bizimki herseyi sol elle tutmaya calisiyoruz saga alıştırmaya calisiyorum sesle gülmeye anlatmaya basladi bütün gün konuşcaz hanimefendiyle o anlatcak ben anlatcam ayakta sallamayuda biraktik 1 haftadir emzigini veriyorum gözlerini küçük tulbentle ortuyorum biraz mikirdaniyo sonra uyuyakaliyo cok şükür
Sesle gulme ve anlatma daha tam baslamadi bizde. Tutma da yok daha cok iki eliyle uzaniyor ama eller yumruk cogu zaman. Tukuruk kopurtmeye basladi. Ve cok mızırdaniyor hep sikayet hep şikayet. Uyuma da kucakta popoya pıt pıt ağızda emzik..

Back
X