- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
gözün alıyo yani..tebrik ederim benim hemen üstüne yememisti...anca büyük oglanin akli erip israr edesiye..talkative_844 maşallah ya.. kız sevdası bizde de var.. eşim bunun bi de kız olanından yapalım deyip duruyo.. olur dedim 1 yetmez 2 yapalim.. vallaha mı dedi..
ben tam tersini düşünmüştümEvet kirmizi pijamali benimki.
Bilerek yazmamistim nasil anladiniz??
Lcw ninmi bu tulum buna cok benziyo aldim bitane bende gecen ogluma yesilli disari cikarken sicak olur diye cok guzel yakismis fistiga masaallah:) benim esimde bol sapka tak kafasini acitiyo bunlar diyo ama acitmiyo yani o sinir olsada takiyorum.tulumlari bende cok seviyorum ya bitane tulumumuz var polar dun kanguruyla ciktik disari biraz onu giydirdim onunda fotosunu atiyim
Merhabaaa kuzucuk masaallah sanadaaa yakisikliiMerhaba teyzeler hepinizin ellerinden öpüyorum :) buda benim Furkan Melik çok şükür bugünlere
Lulinda biraz zayif oldugunu soylemisti ya rahatsizligindan dolayi ondan tahmin ettim benEvet kirmizi pijamali benimki.
Oyy cok sekersin masaallahTanıştığımıza çok memnun oldum:) Eki Görüntüle 1699897
Hediye gelmisti baktim simdi lcw degilmis disari cikarken rahat oluyo aynen simdilik oluyo biraz daha giyerLcw ninmi bu tulum buna cok benziyo aldim bitane bende gecen ogluma yesilli disari cikarken sicak olur diye cok guzel yakismis fistiga masaallah
gözün alıyo yani..tebrik ederim benim hemen üstüne yememisti...anca büyük oglanin akli erip israr edesiye..
arkadasimin kizi oldu gecenlerde..ziyarete gittik benim adam kız istemezdi hic..ailelerindede pek yok..ama bu ziyaretin dönüşünde daghan 1 yaşına gelince bi tüp daha yapalim belki kiz olur dedi..bizimde bi kizimiz olsun dedi..baskasiyla evlenmen lazim canm bizde dukkan kapandi dedim
benmdedemin aklma geldi furkan melik nerde diye ama msafrm geldi giremdin nete simdi baktm kimler gelms yesin teyzeleri onu Allah nazarlrdan korsun MasaAllah furkan melikmizeMerhaba teyzeler hepinizin ellerinden öpüyorum :) buda benim Furkan Melik çok şükür bugünlere
tahmin ettim bide lulinda ali m8nnak demsti ordan tahmn ettimEvet kirmizi pijamali benimki.
aha alide gelm8s hos gelmis Allah nazarlardan korusunTanıştığımıza çok memnun oldum:) Eki Görüntüle 1699897
Allah o yanaklari isiririm yaaa maasallah sanaHerkes foto koymuş tanışmışız kuzularla maşallah hepsine , çooook şükür bugünümüze . ancak girebildim , bizden de gelsin bi foto geçen hafta çekildi
masaAllah canm yavruna cok tatliyms varm8 resim eklemiyen acaba?Herkes foto koymuş tanışmışız kuzularla maşallah hepsine , çooook şükür bugünümüze . ancak girebildim , bizden de gelsin bi foto geçen hafta çekildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?