2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

talkative_844 maşallah ya.. kız sevdası bizde de var.. eşim bunun bi de kız olanından yapalım deyip duruyo.. olur dedim 1 yetmez 2 yapalim.. vallaha mı dedi..
gözün alıyo yani..tebrik ederim benim hemen üstüne yememisti...anca büyük oglanin akli erip israr edesiye..
arkadasimin kizi oldu gecenlerde..ziyarete gittik benim adam kız istemezdi hic..ailelerindede pek yok..ama bu ziyaretin dönüşünde daghan 1 yaşına gelince bi tüp daha yapalim belki kiz olur dedi..bizimde bi kizimiz olsun dedi..baskasiyla evlenmen lazim canm bizde dukkan kapandi dedim

:) benim esimde bol sapka tak kafasini acitiyo bunlar diyo ama acitmiyo yani o sinir olsada takiyorum.tulumlari bende cok seviyorum ya bitane tulumumuz var polar dun kanguruyla ciktik disari biraz onu giydirdim onunda fotosunu atiyim
Lcw ninmi bu tulum buna cok benziyo aldim bitane bende gecen ogluma yesilli disari cikarken sicak olur diye cok guzel yakismis fistiga masaallah

Benim kv tek çocukla olmaz diyo ben yeter diyorum bu son sözünü beğendim bende söyliyim

Merhaba teyzeler hepinizin ellerinden öpüyorum :) buda benim Furkan Melik çok şükür bugünlere
benmdedemin aklma geldi furkan melik nerde diye ama msafrm geldi giremdin nete simdi baktm kimler gelms yesin teyzeleri onu Allah nazarlrdan korsun MasaAllah furkan melikmize

Allahımmmmmmm Bir sakatlık çıkmaması için tırnaklarımı yemeliyim, yoksa hepsini teker teker ısıracağım.

Tetkiklerine, taramalarına, sebep oldukları mide bulantılarına, uykusuzluklara, bel ağrılarına, kesenin ne tarafında durduklarından cinsiyet tahmini yapılmalarından, ultrasondaki siyah beyaz hallerine, beklenen, planlanan doğum tarihlerinden, hayata gelişleri için dilenen doğum şekillerinden "annelerine nanik yaparak" istedikleri zamanda, istedikleri şekilde dünyaya gelen, gram gram büyüyüşlerinin paylaşıldığı minnaklara bakın :)

Her biri bir birey olmuş... Her biri karakteristik özelliklerini yansıtırken bir de en afillisinden kameralara odaklanmış zamane bebeleri :) Her birini ayrı ayrı sevgiyle benim için "koklayın", eyleme dökmek isterseniz minik bezelyelerinden öpebilirsiniz :) Tırnağına taş değmesin hiçbirinin. (rahmetli babaannemin kulağımda kalmış sağlık, huzur dileği)

Rivayeti gereği 41 tanedir, tükürük kısmını siz halledersiniz :)

Kizlar bakin ne buldum testimi ogrendigimde yazdigim mesaj yaa hayat okadar tuhaf ki 5 yil hasret cektik simdi sanki o 5 yil hic yasanmamis bu kuzular hep bizimleymis gibi.. Rabbim kimseye yoklugunu yasatmasin hastanelerde bunaltmasin.. Simdi buyudulerde resimlerini paylasiyoruz cok sukur bin sukur

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-25-19-22-30-1.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…