2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Masallah kizlar
coolfire guzel haberlerini bekliyoruz

Ben de bakiciyi sabah aradim gelmeyin dedim.

talkative_844 canim sen de bakicinla konus bence. Telefonun oldugu yerde bebek bakimi olmaz. Bak araba kullanirkennde tlf konusmak yasak, insanin dikkati dagiliyor cunku. Telefonu tamamen kaldirmadan o kizdan verim alamazsin akli hep tlf.da olacak, oglani uyutmak isteyecek. Sen ise baslayinca ne olacak? Bir anlik dalginligin bedeli cok agir olabilir

Uyku maratonunuz iyice sıkıntılı bir hal aldi. 9.30 da yatirdim 10 da kalkti tekrar 12 ye kadar ayaktaydik. En son kanguruya koydum. 12.30 da uyudu. Sabah 7 ye kadar hic uyanmadi. Duzeninu bulmaya mi calisiyo nedir. Simdi de uyuyucam diye agiyo.. gunduz cok mu uyutuyorum acaba

Bizimkiler gunduz nekadar uyursa uyusun aksam 10da gidiyolar yani gece uykusi baska kizi ayagimda sallayark uyutuyorm oglanda ya kendi uyur yada kucagimda uyur sonra 12 gibi mama veriyorz uykuya devam sabah 7ye kadar hatta gecen cok yorgundum ben esim 10 da yedirmis bunlari ikiside uyuda 11de bizde uyuya kalmisiz sabah 7 ye kadar uyanmadilar yine de yani gece uykusuna alistimi saatine artik oyle gider her aksam ayni saatte uyutmaya calis

cnm ins Allah in izniyle guzel gecer ameliyati inan dun evledin icin cok dua ettim hep aklmdaydn Allah yardmcn olsun

D _defne_ cnm MasaAllah meyra ve selime Allah nazarlardan k9rusun cok guzeller.benim kizimda 40 ciktktan sonra anne diyo ozellikle uykudan uyandgnda ben yannda degilsem anne diye sesleniyo

marpesa yaaa yerim ben minnagi Allah nazarla4dan korusun ayni benim k8zma benzyo ben telden girdgm icin redim yukleyemyrm. hatta bazen siz yazsrkn yazmk 8styrm ama olmyo site hata veriyo giremyrm

marpesa bu arada boyle sapkalara hastayim ama eşim gıcık oluyor.. ben de bu durumda eşime gıcık oluyorum.
Hatta şu ayi kostümü tulimlar var ya ay bayılıyorum ama Babamız niye hayvana benzetmeye çalışıyorsun çocuğu deyip bütün hevesimi kaciriyo.

sevcanf yüzüstü yatarken sirt üstü dönüyor di mi?? Bizimki daha yapamiyor onu.. bi de hala kahkaha atamadi.. anca agzini yayiyor.. tabii genelde somurtuk..
oy yesinler Ruzgar efendinn asik suratini cok tatli masaAllah gobuslu Ruzgar benm kizmda annesine benzem8s gulmk icin bahane aryo en cokta saclarma guluyo sanrim kendisi kel diye ben ona degisik geliyorm

ayyy bende cok seviyorm ama kizima pembe tavsanli olani aldm dsari ciktgmzda scak tutar diye ama kiyameti koparyo giyinmiyo gecen asiya giderkn giyndrmeye calstm resmen bana kafa tuttu bagrdi kollarni acmadi

:) benim esimde bol sapka tak kafasini acitiyo bunlar diyo ama acitmiyo yani o sinir olsada takiyorum.tulumlari bende cok seviyorum ya bitane tulumumuz var polar dun kanguruyla ciktik disari biraz onu giydirdim onunda fotosunu atiyim

Eklentiler

• image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 102
:) benim esimde bol sapka tak kafasini acitiyo bunlar diyo ama acitmiyo yani o sinir olsada takiyorum.tulumlari bende cok seviyorum ya bitane tulumumuz var polar dun kanguruyla ciktik disari biraz onu giydirdim onunda fotosunu atiyim
Yaaa maşallah cok tatliii.. ay öpmeye doyamam ben elime geçse bu kuzu..

masallah ayni patiklerden bizdede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…