Bizimkiler gunduz nekadar uyursa uyusun aksam 10da gidiyolar yani gece uykusi baska kizi ayagimda sallayark uyutuyorm oglanda ya kendi uyur yada kucagimda uyur sonra 12 gibi mama veriyorz uykuya devam sabah 7ye kadar hatta gecen cok yorgundum ben esim 10 da yedirmis bunlari ikiside uyuda 11de bizde uyuya kalmisiz sabah 7 ye kadar uyanmadilar yine de yani gece uykusuna alistimi saatine artik oyle gider her aksam ayni saatte uyutmaya calisUyku maratonunuz iyice sıkıntılı bir hal aldi. 9.30 da yatirdim 10 da kalkti tekrar 12 ye kadar ayaktaydik. En son kanguruya koydum. 12.30 da uyudu. Sabah 7 ye kadar hic uyanmadi. Duzeninu bulmaya mi calisiyo nedir. Simdi de uyuyucam diye agiyo.. gunduz cok mu uyutuyorum acaba
cnm ins Allah in izniyle guzel gecer ameliyati inan dun evledin icin cok dua ettim hep aklmdaydn Allah yardmcn olsunDestekleriniz icin tesekkur ederiz teyzelerimiz yoğun bakımdaki duruma göre bugünkü ameliyat ertelendi.. Doktoru bu hafta kesin olacak dedi ama birilerinin taburcu olmasını bekliyoruz koca acibademde... Yer yok..kuzum uyuyor şuanda solunum sıkıntısı bizi zorluyor biraz ama geç olsun güç ol olmasın inş hakkimizda hayırlısı.. Dualariniz la yanımızda olduğunuz içinde allah razı olsun.. Teyzeleri..
oy yesinler Ruzgar efendinn asik suratini cok tatli masaAllah gobuslu Ruzgar benm kizmda annesine benzem8s gulmk icin bahane aryo en cokta saclarma guluyo sanrim kendisi kel diye ben ona degisik geliyormsevcanf yüzüstü yatarken sirt üstü dönüyor di mi?? Bizimki daha yapamiyor onu.. bi de hala kahkaha atamadi.. anca agzini yayiyor.. tabii genelde somurtuk..
Merak ettik kuzunu ama simdimarpesa yaaa yerim ben minnagi Allah nazarla4dan korusun ayni benim k8zma benzyo ben telden girdgm icin redim yukleyemyrm. hatta bazen siz yazsrkn yazmk 8styrm ama olmyo site hata veriyo giremyrm
ayyy bende cok seviyorm ama kizima pembe tavsanli olani aldm dsari ciktgmzda scak tutar diye ama kiyameti koparyo giyinmiyo gecen asiya giderkn giyndrmeye calstm resmen bana kafa tuttu bagrdi kollarni acmadimarpesa bu arada boyle sapkalara hastayim ama eşim gıcık oluyor.. ben de bu durumda eşime gıcık oluyorum.
Hatta şu ayi kostümü tulimlar var ya ay bayılıyorum ama Babamız niye hayvana benzetmeye çalışıyorsun çocuğu deyip bütün hevesimi kaciriyo.
teyzesi m8nack bikizm var keske yukleyebilseydim ama olmuyoMerak ettik kuzunu ama simdi
:) benim esimde bol sapka tak kafasini acitiyo bunlar diyo ama acitmiyo yani o sinir olsada takiyorum.tulumlari bende cok seviyorum ya bitane tulumumuz var polar dun kanguruyla ciktik disari biraz onu giydirdim onunda fotosunu atiyimmarpesa bu arada boyle sapkalara hastayim ama eşim gıcık oluyor.. ben de bu durumda eşime gıcık oluyorum.
Hatta şu ayi kostümü tulimlar var ya ay bayılıyorum ama Babamız niye hayvana benzetmeye çalışıyorsun çocuğu deyip bütün hevesimi kaciriyo.
Madem ortaya cıktık artik bi gunaydin desinler sizeeemasaallahlari unutmayalim lutfen
Yaaa maşallah cok tatliii.. ay öpmeye doyamam ben elime geçse bu kuzu..:) benim esimde bol sapka tak kafasini acitiyo bunlar diyo ama acitmiyo yani o sinir olsada takiyorum.tulumlari bende cok seviyorum ya bitane tulumumuz var polar dun kanguruyla ciktik disari biraz onu giydirdim onunda fotosunu atiyim
:) benim esimde bol sapka tak kafasini acitiyo bunlar diyo ama acitmiyo yani o sinir olsada takiyorum.tulumlari bende cok seviyorum ya bitane tulumumuz var polar dun kanguruyla ciktik disari biraz onu giydirdim onunda fotosunu atiyim
Ayy masallah sana guzel kuzuİşte benim boncuğum kizlar bugün nihayet tanistik kuzularla bi maşallahinizi aliriz ama teyzeler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?