2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Hadi ya demek zamanlari varmis.bizimde kardesleri var dondurulmus ama ikinciyi gozum alir mi bilemiyorum
Yaa var ya dondurulmusum hic kalmadi olsaydi denerdim kesinlikle ikizler ama yine de kardesleri olsun isterdim ben tek cocuk oldugum icin ama sifirdan tup bebek yapmayi hic gozum kesmiyo 7 sene sonra belki

10 yumurtam toplandi, ama sadece 2 embriyom oldu.. ikisi de transfer edildi.. donduramadim ama ben fazla optimistim.., dün açılışı yaptik ya; ya hamile kaldiysam diye düşünüyorum. Yazik Rüzgar emsin soyle 2 yasina kadar..

bende de polikistik over vardı, onun için yumurta çoktu, hastanede 15 tane embriyo var ama gözüm şuanda ikinciyi yemiyo. Bu arada bizim kız inatla biberon almıyo, dolayısıyla kanguru gib geziyoruz. İşe başlıyınca nolucak bilmiyorum. Bir kere dışarı çıktım, ağlamaktan helak olup uyuyakalmış. Annem de çıldırmış, korkmuş kdıncağız

benimde yok dondurulmusum ama ben bi kere kendim hamile kalmıştım insallqh rabbim tekrar nasip eder zamani gelince bu ay 8 gün gecti günüm cok tirstim

Ben daha adet olmadim.. gecerse de bilmem

seni sütün koruyo olabilir ama tabi bunada güvenme beni hic korumadi.süt mut 3 ay sonra oldum tam 1 sene sonra ilk hamileligimde öyle kizim vefat edince sütüm kesilsin diye ilac verdiler 10 gün sonra hastalandim

Bizimki de mumkunati yok biberonu ağzına sürmüyor etçil galiba :) emzik bile bana ters diyor adam :-

Günaydın kızlar..
WishhDuygu ne kadar güzel yazmışsın... tüm kalbimle katılıyorum. coolfire tüm kalbimle bugünü sağlıkla, hayırlısıyla atlatmanızı diliyorum.

Hepimizin kalbinden geçenler aynı ve dilerim hepimizin kalbinden geçenler gerçek olur.
coolfire güzel gelişmelerini paylaşır...

Arkadaşlar merhaba ikizlerimden biri sureklı hırlıyor istanbul avrupa yakasında begendıgınız cocuk doktoru varmı acaba yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tesekkurler

Arkadaşlar merhaba ikizlerimden biri sureklı hırlıyor istanbul avrupa yakasında begendıgınız cocuk doktoru varmı acaba yardımcı olursanız sevınırım şimdiden tesekkurler

Canim ben Yeni Huzur Hastanesi'nde Mutlu Bey'e gidiyorum tepeden tırnağa heryerini inceliyor istersen bir dene derim. Kağıthane'de Sgk geçiyo muayene ücreti 30tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…