Cok sukur bu gunlerimize,bizde 5 sene sonra akdik kucagimiza kizimizi Allah isteyen herkese nasip etsin.ara ara eski mesajlara bakiyorum ben gecenlerde de baya geriden okudum neler neler yazilmis ne cabuk gecmis ozamanlarKizlar bakin ne buldum testimi ogrendigimde yazdigim mesaj yaa hayat okadar tuhaf ki 5 yil hasret cektik simdi sanki o 5 yil hic yasanmamis bu kuzular hep bizimleymis gibi.. Rabbim kimseye yoklugunu yasatmasin hastanelerde bunaltmasin.. Simdi buyudulerde resimlerini paylasiyoruz cok sukur bin sukur
benmde gecn yil bugun yumurtalrm alnmsti cok heycanlydm karmask duygular icersndeydim demn esimle onu konsyoduk binlerce sukurler olsun bugunlerim8zi gosteren RabbimizeKizlar bakin ne buldum testimi ogrendigimde yazdigim mesaj yaa hayat okadar tuhaf ki 5 yil hasret cektik simdi sanki o 5 yil hic yasanmamis bu kuzular hep bizimleymis gibi.. Rabbim kimseye yoklugunu yasatmasin hastanelerde bunaltmasin.. Simdi buyudulerde resimlerini paylasiyoruz cok sukur bin sukur
Allah yardimcn olsun canm guc versin sana ve yavruna dualarimz sizinle Rabbim sifa versinMerhaba teyzelerimiz az önce doktorumuz geldi ameliyat günü CUMA olduğunu söyledi.. Yuregime bi taş oturdu sanki çok korkuyorum bi yandan yavrumun cektigi acılar için kendimi sorguluyorum psikolojim alt ust oldu..inşallah biranonce acilarindan kurtulur sağlığına kavuşur yavrum... Desteğiniz için tekrar sağolsun..
Dualarimiz seninle,Allahin izniyle atlaticaksiniz inaniyoruzMerhaba teyzelerimiz az önce doktorumuz geldi ameliyat günü CUMA olduğunu söyledi.. Yuregime bi taş oturdu sanki çok korkuyorum bi yandan yavrumun cektigi acılar için kendimi sorguluyorum psikolojim alt ust oldu..inşallah biranonce acilarindan kurtulur sağlığına kavuşur yavrum... Desteğiniz için tekrar sağolsun..
Kimseler inanmazken sen yavruna inandin.. o da tum gücüyle savasiyor.. yavrun için güçlü olmalisin.. kendini sorgulama hiç.. her sey Allahtan.. bizim şer bilgimizde Hayır vardir.. bugunleriniz küçük bir yara izinden ibaret olacak ve bu yara izini her gordugunde iyiki dogurmusum seni yavrum diyeceksin.. inanıyorum.. şimdi dik durma zamani.. dualarimizla yanındayiz..Merhaba teyzelerimiz az önce doktorumuz geldi ameliyat günü CUMA olduğunu söyledi.. Yuregime bi taş oturdu sanki çok korkuyorum bi yandan yavrumun cektigi acılar için kendimi sorguluyorum psikolojim alt ust oldu..inşallah biranonce acilarindan kurtulur sağlığına kavuşur yavrum... Desteğiniz için tekrar sağolsun..
Benimkiler 2.5 sene dondurulmus kaldilar canlarim yaa dogmak icin daha vakitleri varmis demekBenim transferimde 11 aralikti ama 17 ekimde yumurtalar toplanip dondurulmustu elizde onlari icindeydi
Hadi ya demek zamanlari varmis.bizimde kardesleri var dondurulmus ama ikinciyi gozum alir mi bilemiyorumBenimkiler 2.5 sene dondurulmus kaldilar canlarim yaa dogmak icin daha vakitleri varmis demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?