2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Cok sukur bu gunlerimize,bizde 5 sene sonra akdik kucagimiza kizimizi Allah isteyen herkese nasip etsin.ara ara eski mesajlara bakiyorum ben gecenlerde de baya geriden okudum neler neler yazilmis ne cabuk gecmis ozamanlar

Biraz geriden takip ettim okumak anca bitti. Yunus Efe anne demiyor ama ağlarken anne der gibi ses çıkarıyor
Maşallah hepimizin kuzusu ayrı tatlı nede olsa kıymetli bebeklerdi
Madem tanışma faslı başladı benim oğlumda size Merhaba diyor :)

Eklentiler

• 20151104_142444.webp
    18 KB · Görüntüleme: 75
  • 20151103_122051.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 68
coolfire canım dualarımdasın rabbim evladınızı sağlıkla size bağışlasın. Güzel haberlerini duymak da nasip olur inşallah. Sen çok direndin kuzucunda dayanacak.

Merhaba teyzelerimiz az önce doktorumuz geldi ameliyat günü CUMA olduğunu söyledi.. Yuregime bi taş oturdu sanki çok korkuyorum bi yandan yavrumun cektigi acılar için kendimi sorguluyorum psikolojim alt ust oldu..inşallah biranonce acilarindan kurtulur sağlığına kavuşur yavrum... Desteğiniz için tekrar sağolsun..

benmde gecn yil bugun yumurtalrm alnmsti cok heycanlydm karmask duygular icersndeydim demn esimle onu konsyoduk binlerce sukurler olsun bugunlerim8zi gosteren Rabbimize

Allah yardimcn olsun canm guc versin sana ve yavruna dualarimz sizinle Rabbim sifa versin

Dualarimiz seninle,Allahin izniyle atlaticaksiniz inaniyoruz

Kimseler inanmazken sen yavruna inandin.. o da tum gücüyle savasiyor.. yavrun için güçlü olmalisin.. kendini sorgulama hiç.. her sey Allahtan.. bizim şer bilgimizde Hayır vardir.. bugunleriniz küçük bir yara izinden ibaret olacak ve bu yara izini her gordugunde iyiki dogurmusum seni yavrum diyeceksin.. inanıyorum.. şimdi dik durma zamani.. dualarimizla yanındayiz..

coolfire canım inşallah herşey çok güzel geçecek yavrun sağ salim çıkacak o ameliyattan neler geldi geçti şimdi hepsi bir anı acısıyla tatlı sıyla buda öyle olacak senesinde bu sıkıntıları yaşıyorduk şimdi sağ salim koynumda yatıyor diyeceksin allahın izniyle Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun yavrun allaha emanet olsun canım

Hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı Rabbim nazarlardan son kusurlarından korusun kırkbinkere maşallah Rabbim hiçbirinin acısını göstermesin bizleri onlardan onlarıda bizden ayırmasın inşallah geçen sene 25 kasımda kuzularımı bana transfer etmişlerdi Rabbim zeynebimi nasip etti bana çok şükür yaradanıma hamdolsun

Elizi ben yokken ilk babannesinr birakma deneyimini dün yasadik. 3,5 saat yoktum.bi biberon sut birakmistim 90 cc.birakmadanda emzirmistim.bir bucuk saat sonra bitirmis sutunu azcik uyumus gunduzleri kucagimda uyumaya aliskin oldugu icin az az iki defa uyumus uyanmis.gelmeme yakin acikmis bide yaninda hickirik tutmus.hickiriga hic tahammulu yok keyfi yerinde bile olsa hickirik tutunca cildiriyo emmedende gecmiyo bazen onbes yirmi dk surdugu oluyo.biraz o zorlamis sonra ben gelmis oldum.yani ilk deneyim icin fena diildi

Benim transfer tarihim 26 kasımdı . Geçen yıl bugün aramıştı embriyolog ve yarın transfer olacak 2 yumurta döllendi demişti . Biri kucağımda hatta şimdi uyuyor ben ağlayarak onu seyrediyorum çok şükür .

coolfire tüm kalbimle kalbini titreten endişelerinin sona ermesini diliyorum... Çok içten diliyorum bunu... Ne kadar üzüldüğünü, kalbinin nasıl acıdığını, sizi nelerin beklediğine dair taşıdığın korkularını, her bir gelişmeyle hem sevinip hem nasıl endişelendiğini anlayamam belki ama hissediyorum... Kayınpederimin bypass ameliyatı sürecinde Atakent Acıbadem ve Mehmet Akif'te minicik bebekleri için yüzlerindeki hüzünle bekleyip duran, içeriye süt ve bez göndermeye çalışan, üzerine minik minik notlar yazan o kadar çok anne görmüştüm ki bu yüzden nasıl bir hal içerisinde olduğunu az da olsa tahmin edebiliyorum.

Ömrü seninle ve ailesiyle birlikte mutlu ve sağlıklı şekilde geçsin diliyorum... Zor süreçlerinde sabrının, metanetinin ve gücünün çok ama çok olmasını diliyorum. İnanıyorum ki doktorlarıyla birlikte gözlerini açtığı bu dünyaya sımsıkı tutunacak. Bu süreçte maddi manevi güç veren ne varsa hep seninle olsun...

Öyle güzel günleriniz olsun ki her şeyi unuttursun, yaşadıklarınız gerinizde kalsın... Senin kalbindeki elin, onun hayata tutunan eliyle buluşsun ve hiç ayrılmasın. Belki elimizden çok şey gelmiyor ama kalbim, inancım, iyi dileklerim sizinle... Keşke yapabileceğimiz bir şey olsa ve sen dilesen biz de onu yapabilsek, varsa yapabileceğimiz bir şey paylaşırsan mutlu edersin.

Kalbinin sevinç çığlıkları attığı haberlerin olsun, çok sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…