anam yerim bunu yaaa bugun tanisma gunumuz:) benim esimde bol sapka tak kafasini acitiyo bunlar diyo ama acitmiyo yani o sinir olsada takiyorum.tulumlari bende cok seviyorum ya bitane tulumumuz var polar dun kanguruyla ciktik disari biraz onu giydirdim onunda fotosunu atiyim
bi minnak daha cok memnun olduk hanmefendi yesinlerAllah nazarlardan korusunİşte benim boncuğum kizlar bugün nihayet tanistik kuzularla bi maşallahinizi aliriz ama teyzeler....
Masallah canim aselle de tanistikEki Görüntüle 1699724 kizlar buda benim aselim nihayet yukleyebildim
ayy cok yakisms kiz zannttim masaAllahbende tanistiriim oglumla..bu resmi gecen arkadaş çekmişti kızının bantini takmisti..ben cok begendim..kiz sevdasi böyle giderlir
Ay cok seker belki ucuncu kiz olur :) :)bende tanistiriim oglumla..bu resmi gecen arkadaş çekmişti kızının bantini takmisti..ben cok begendim..kiz sevdasi böyle giderlir
Oyy oyy masaallah suphanallah yaa hepinizinkineeİşte benim boncuğum kizlar bugün nihayet tanistik kuzularla bi maşallahinizi aliriz ama teyzeler....
Oyy oyy sanada masallah kuzucukkEki Görüntüle 1699724 kizlar buda benim aselim nihayet yukleyebildim
Ayy masaallah yaa oglusuma benzettim bi an hepsi cok tatli cojk allah hayirli uzun omurler versin hepsineeebende tanistiriim oglumla..bu resmi gecen arkadaş çekmişti kızının bantini takmisti..ben cok begendim..kiz sevdasi böyle giderlir
Ikinizede masaallah yaa Sanirim sagdaki mi lulindanin masallah yazmaktan bi hal oldum allah nazardan korusun hepsiniii
bende b7gun b7tun bebekleri yerim diyp durdum Allah nazarlardan saklasin masaAllah ikisinede kirmzi pijamali operaya benzyo digeride lulindaya
Cok guzellerr masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?