2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

yaaa cok merak ediyorum @coolfree yi...inşallah güzel haberler verir bize.girip duruyorum bi haber almak için..herşey iyi gidiyodur umarim...

coolfire tüm gün baktım haber var mi diye.inşallah iyi haberlerini alırız.

Kızlar rota virüs aşısı yaptıranlar kaçıncı ayda ve kaç dozluk yaptirdiniz? 2.5 aylık oldu kızım..sağlık ocağında üçüncü ay için yazmışlar. Geç kalmayim

Bizde 3.ay yaptirdik ilk dozu,ikincide 5.ay olucak

Biz 3 doz olandan yaptırıyoruz doktorumuz öyle istedi , 2,5 aylıkken yapıldı bugün kontrolümüz vardı yapıldı 3 ay 23 günlük ve 4 ocakta yapılacak 3. Doz . Rotateq bizim aşının adı .

Persentili ben de anlamadım linke tıkladım ama bi türlü hesabı yapamadım . Bizim boy 66cm kilo 8.430 baş 43 .

Merhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın... Bizim ameliyat yine ertelendi herşey imzalandı, hazırdı.. Yavrum 6 saat aç bekletildi..yoğun bakimda yer acilamamis, ameliyathane de aksaklık varmış... Hafta başına sarkti.. Hayırlısı dedik napalim.. Olan yavruma oluyor...

olsun canim vardir bundada bi hayir..geç olsun temiz olsun..Rabbim sifanizi versin sapasaglam çıkın o hastaneden..güzel kuzum benim bunlari hatirlamicak annesi..sen anlaticaksin ona ne gunlerdi diyerek..

Bacım ne diyeceğimi bilemedim hayırlısı Allahtan. Bunda da vardır bi hikmet. İnşallah herşey iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…