Merhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın... Bizim ameliyat yine ertelendi herşey imzalandı, hazırdı.. Yavrum 6 saat aç bekletildi..yoğun bakimda yer acilamamis, ameliyathane de aksaklık varmış... Hafta başına sarkti.. Hayırlısı dedik napalim.. Olan yavruma oluyor...
Evet Can'ım sadece anne sütü.Maşallah küçük beye peki sadece anne sütüyle mi besliyorsun ?
Evet , erkek . Maşallah bütün kuzulara . :)erkekmi senin cnm masallah seninkidw tombikmis bizim kiz gibi
Canım, Hayırlısı böyle olması demek ki , Rabbim doğru Zamanı biliyor , inşallah yolunda gidecek herşey , herkesin duaları sizinle .Merhaba kızlar anca girebildim kusura bakmayın... Bizim ameliyat yine ertelendi herşey imzalandı, hazırdı.. Yavrum 6 saat aç bekletildi..yoğun bakimda yer acilamamis, ameliyathane de aksaklık varmış... Hafta başına sarkti.. Hayırlısı dedik napalim.. Olan yavruma oluyor...
opera cnm 83 persentil nasil
Persentili ben de anlamadımlinke tıkladım ama bi türlü hesabı yapamadım . Bizim boy 66cm kilo 8.430 baş 43 .
opera cnm 83 persentil nasil
4 ağustos tam doğum günü , ben beceremedim .Tam dogum gununu de verirsen ben bakayim istersen. Uykusuz anneler sitesinden bakabilirsin.
4 ağustos tam doğum günü , ben beceremedim .
Kisacasi senin fistik yasitlarinin %83unden uzun/kilolu; %17sinden kisa/zayif
cok gecmis olsun canm benm eltimn ogl7nunda catlak olmstu uzuun surmustu gecmesi ins agri faln olmaz on7n 9glu hep agliyodu g3ce hic uyumuyodu sanrm agrsi coktuKizlar Ruzgarin makatindaki catlak iyilesmek soyle dursun daha da büyüdü sanki. Boyle basur gibi kabardi. Ne yapacagimi sasirdim fikri olan var mi?? Anestol ve hametan sürüyorum.. fito krem de kullandim ama yok geçmiyo.. kabiz da degil. Anlayamadim gitti. Doktor gecmez onemli olan acisini hafifletmek dedi ama yanii nasil gelmez neden gecmez.. gecsin yaa.
Kizlar Ruzgarin makatindaki catlak iyilesmek soyle dursun daha da büyüdü sanki. Boyle basur gibi kabardi. Ne yapacagimi sasirdim fikri olan var mi?? Anestol ve hametan sürüyorum.. fito krem de kullandim ama yok geçmiyo.. kabiz da degil. Anlayamadim gitti. Doktor gecmez onemli olan acisini hafifletmek dedi ama yanii nasil gelmez neden gecmez.. gecsin yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?