2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

cnm gec olsun güç olmasin ne zaman hakkinizda hayirlisiysa sende bi kac aya yazicaksin uyumuyo uyutmuyo disi cikti emeklemeye basladi cok yaramaz diye yazmaya ben inanıyorum

Canım, Hayırlısı böyle olması demek ki , Rabbim doğru Zamanı biliyor , inşallah yolunda gidecek herşey , herkesin duaları sizinle .

opera cnm 83 persentil nasil

Canim gayet guzel masallah

Persentil soyle bir sey, mesela diyelim ki dogum kilosu saglikli bebeklerde 3000-4000 gr arasi, senin bebegin diyelim ki 3850 ile dogdu, %85 persentilde oluyor. 3000 gr da normal aralik 4000 gr. Da.. ortalama degerlere gore yuzdelik oranini ifade ediyor yani. Bu her ay icin alt ve ust limit sinirlarinda oldugu surece sorun yok. Seninki ust sinira yakin. Persentil hesaplama yazinca cikiyor yuzdelik dilimini veren linkler.

Bu arada coolfire hayirlisi demek ki ertelenmesiymis. Bizi habersiz birakma.

Kizlar Ruzgarin makatindaki catlak iyilesmek soyle dursun daha da büyüdü sanki. Boyle basur gibi kabardi. Ne yapacagimi sasirdim fikri olan var mi?? Anestol ve hametan sürüyorum.. fito krem de kullandim ama yok geçmiyo.. kabiz da degil. Anlayamadim gitti. Doktor gecmez onemli olan acisini hafifletmek dedi ama yanii nasil gelmez neden gecmez.. gecsin yaa.

cok gecmis olsun canm benm eltimn ogl7nunda catlak olmstu uzuun surmustu gecmesi ins agri faln olmaz on7n 9glu hep agliyodu g3ce hic uyumuyodu sanrm agrsi coktu

arkadaslar yukledgm resm8 siteden nasil kaldrablim bi turlu yapamadim bilen varmi

ah yawrum neden olduki acaba gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…