2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

asmakilit ne yaptiniz canim?
coolfire bugun mu acaba ameliyat?

Biz sabah 3 ay kontrolune gittik, rota asimizi olduk. Her sey yolundaymis

SALI günü listedesiniz dediler..akşamı bekliyoruz doktoru gelecek enfeksiyon doktoruyla gorusulecekti bekliyoruz bakalım.. Herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıkla büyüt bebeğini ins..

SALI günü listedesiniz dediler..akşamı bekliyoruz doktoru gelecek enfeksiyon doktoruyla gorusulecekti bekliyoruz bakalım.. Herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıkla büyüt bebeğini ins..
hadi bakalım büyük gün yarın yani..ameliyattan sonra vaktin olmaz belki ama iki satırda olsa yazabilcek vakit bulursan beklioruz güzel haberlerini.Allah yardimciniz olsun

asmakilit gecmis olsun..bu konuda ne yapılır bilmiyorum ama bizim dr da her gitmemize catlak var mi die bakio..gazlı bebeklerde oluyo falan demistj..ikinmaktan..
opera maşallah oğluşuna..bizimde kontrol cuma günü..4 ayı atlattik çok şükür..

dün gece çok huzursuzlandi..hic uyumadi nerdeyse..hep kucak..ikinio gaz cikario ama rahatlamadi..gece 3 te 37.5 olmuş..biraz bekledim cikmaya başladı..yarim fitil verdim.rahatladı uyudu..bugun ateş yok ama cok mutsuz..simdi yikadim yatırdım m.bakalim bu gece nasıl gececek..

yaa nasıl bir hastane bu, bir türlü yer bulunamıyor.. bir de acıbadem yani.. ssk hastaneleri bile daha iyi. kızıyorum valla.
neyse sonucu hayırlı sağlıklı olsun da önemli olan o. lütfen iki satır yaz bize, bak burada kaç kişi elimiz yüreğimizde senden haber bekliyoruz. daha önce de demiştim bana özelden tlf yaz istersen ben senden haber alır buraya bildiririm.
tüm kalbimiz, iyi dileklerimiz, dualarımız sizinle

eşim dün bir internet sitesinde okumuş, uyku alışkanlıkları 4 ayda yenileniyormuş. yani bir anda altüst olabilir, veya düzene girebilirmiş. senin ilk bebede 4. ayda bir kırılma yaşanmış mıydı?

Şükür kavuşturana.
Kızlar ne alemdesiniz asmakilit sevcanf kızlar hasta oldunuz mu?
Bugün benim üzerimden tır geçmiş gibi tansiyon düşük mide bulantısı oyoy bel ağrısı cabası
coolfire Rabbim yardımcısı olsun bebeğinin bizde fıtık ameliyatı olmuştuk çok iyi anlıyorum seni tez zamanda bebeğine şifa diliyorum Yüce Rabbimizden.
opera maşallah canım bebeğine nasıl geçti 3 ay degil mi? Tek başına hemde bin şükür.
Bizde nasipse yarın 4 aylık oluyoruz inşallah. Sizin bebekler ismini söylediğinizde bakiyorlar mi kızlar?

Bilincli mi tam bilmiyorum ama benimkiler bakiyor canim ozellikle oglum bakiyo cagirinca baya bide guluyo arkasindan

sağol canım valla 3 aylık olduk biz de nihayet
benim oğlan ismini söyleyince bakmıyor çünkü ismini pek kullanmıyoruz biz.
oğluşko, pamirto, aşkito gibi saçma sapan hitaplarla kafasını karıştırıyoruz sanırım

regl se hastalik dedigin cnm ben 2. yi bile oldum ☺ coolfire hadi ins cnm Allah tez zamanda findigi acil sifalar versin kavusun artik

aynen cnm.bizde ismiyke cok az hitap ediyoruz ama yinede ela diyince sanki bakiyo belki sese bakiyo bilemem de

opera benim büyük bebenin ne gazi olduydu ne uykusuzlugu..ben şimdi anlıyorum bebek bakmak nasil olurmus..bizim kırılma 4.ayda degilde 4.yaşta oldu..tam bi firlama oldu..

Asmakilit geçmiş olsun bepanthane plus kullan sürekli hatta sürerken iç kısmına da yaydır canım büyük insanlar dayanamıyor şifa olsun Rüzgara

Hepinize merhaba,
Öncelikle coolfire dualarım seninle, bu günleri atlatmanızı diliyorum.

Tanışma yapılmış, hepsi ne kadar tatlı ne kadar Güzeller. benim simay ada kızımda işte burda:) 4 aylık olduk, bizimde düzenimiz değişti, gece geç saate kadar ayaktayız. Sadece anne sütüne devam ediyoruz, kusmalarımız devam ama azalıyor sanki. Hepinizi takip ediyorum, her ne kadar yazamasam da.

@ asmakilit Ada nında ilk ay çatlağı olmuştu, bactroban ve bepanthol kullandık iyileşti, ama 10 gün düzenli
kullandım. Günde 1 bactroban 2 kez bkepanthol, doktoruna da danış istersen.

Hepinize selamlar, bebişlerinize öpücükler:)

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…