2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

D _defne_ ucuncuyu dusunuyorsunuz ya helal olsun size. Biz simdiki ikiz olsaydi kafamiza hunileri takmistik heralde. Ben bir daha ilk zamanlarki gunleri yasamak istemem. Kendimi hep aglarken hatirliyorum o gunleri dusundukce
Olursa eger isterim ama kendim icin degil yani kardes olsunlar birbirlerine destek olsunlar diye ben tek cocuk oldugum icin belkide boyle dusunuyorum benimde ilk zamanlar cok cok zordu hamileligm inanilmaz zordu daha zoru olamaz heralde

bende ela 1.5 yasinda falan olunca tekrar basliycam kismetse calismalara olursa olur olmazsa tuo bebek icin 4 5 sene beklerim ama 35e kadar yolu var hayırlısiyla bakalim ama insallah rabbim saglicakla kendiliğinden isteyen hepimize versin aratmadan insallahhh

30 yasindayim canim 40a kadar yolu var ama 36 37 iyidir

kizlar bide ne diycem gece ayri pijama falan giydiriyomusunuz ben degistirmiyorum emekleme falan yok daha pislenmiyo ustleri diye ama bilemedim

Canım çok geçmiş olsun, umarım önemli birsey yoktur. Benim kızım hasta olduğu için daha yeni okudum yazını

kizlar bide ne diycem gece ayri pijama falan giydiriyomusunuz ben degistirmiyorum emekleme falan yok daha pislenmiyo ustleri diye ama bilemedim
Valla kusmadigi müddetçe 2 gun ayni kiyafetlerle yat kalk yapıyoruz biz. Gına geldi camasirdan bana.

Ben 34 yasinda oldugumdan ve 3 tane dusundugumden biraz elimi çabuk tutmaliyim.

Bende degistirmiyorum genelde iki gun duruyo ayni kiyafetle hergun banyo yaptirmiyoruz artik biz

Canım çok geçmiş olsun, umarım önemli birsey yoktur. Benim kızım hasta olduğu için daha yeni okudum yazını

ben bir kez daha böyle baygınlık gecirdim geçen çarşamba.yani bayılmadım tam ama nefes alamadım, kalbim sıkıştı kalp krizi gibi falan..panik atak gecirmişim. antidepresana başladım artık. psikiyatrist acil başlamam gerektiğini, bebeğimle gecirdiğim zamanın kalitesi ve ona faydalı olabilmem için başlamamı söyledi. süte en az gecen ilaçlardan biri, parolle aynı kategoride yani ama yine de ben tedirgin oluyorum. süt sağmayı günde 2ye düşürdüm.
artık bebeğimin süt içmesinden daha önemlisinin sağlıklı bir anneye sahip olması gerektiğini düşünüyorum.
bende durumlar böyle, bakıcımız da yok. uykusuzluk devam, bakalım umarım her sey rayına oturacak yakında

senin kızın nasıl oldu? kaç gündür aklımdaydınız valla.

Kızlar, bizim kız cuma günü 4 ayını doldurucak ve sanırım diş problemimiz başladı. Herşeyi ısırıyo ( memem dahil). Sanırım dişleri kaşınıyor. Sizde de başladı mı, başladıysa ne yapıyorsunuz?

En iyisini dusunmussun bence sen iyi ol pamir de iyi olsun.bu zamana kadar elinden geldigince anne sutu verdin bundan sonrada zaten vermeye devam ediceksin ama senin sagligin en onemlisi.
Uykusuzluk cok fena hicbisey gece uykusunun yerini tutmuyor.iki haftadir biraz duzene girmistik bizde 3 gundur sasti duzenimiz.bikac sefer uyaniyo dalmakta zorlaniyor.
İnsallah bakici bulabilirsiniz kafana gore
Bende hersey duzene gircek diye dusunmek istiyorum ama giderek zorlascak sanirim

Aynı deRt bizimkinde de var. Hematan ve desitin karıştırıp sürüyorum. Kuru bırakmak da önemli. Popo çatlağı alerji belirtilerinden. Sen bir ara kızarık göbEk fotosu da paylaşmıştın. İstersen bir çocuk alerji uzmanına göster Rüzgar ı.

Valla artık catlaktan cok öte.. apse oldu.. şişti meme ucu gibi, bembeyaz oldu. Biraz arastirdim fena.. apseyi bosaltip gun aşırı ilik suya oturtuluyormus. Batikon sürüyor, iltihap tekrarladikca bosaltiliyormus 9. Aya kadar gecmezse ameliyat.. altüst oldum resmen. Burda cocuk cerrahi da yok.. yarin yeni bi doktor bulduk ondan randevu alabilirsem goturcez.. bu arada islak mendillere dikkat. Onlar da yapabiliyormus.. su ve pamuk en iyisi..

Geçmiş olsun canım. Sıcak suya oturtmak iyi geliyor evet ama olma sebebini çözmek lazım. Ben de hiç kullanmıyorum islak mendil. Hep kare pamuk ve kaynamış su. Bir de çayla silmek iyi geliyor diyorlar mı ne derece doğru bilmiyorum.

Yavrum ya duzelir insalah cani yanmiyodur umarim

Lulinda sebebi anüs cevresinde dışķılama sirasinda dışkilamayi kolaylastiran salgi salgilayan 4-5 kanalin tikanmasi olabilirmis. Bi makale buldum, tedavisiz duzelir izleme yeterlidir diyor. Ama nette konuyla ilgili her yazida antibiyotik verilmis oldugunu gordum.
D _defne_ cani acimiyor sanirim. Keyfi yerinde, aglamasi yok.. her zamanki gibi söyleniyor sadece, aciktim, uykum geldi, altim pis, kucak istiyorum soylenmeleri.. istegi yerine gelince gülüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…