Olursa eger isterim ama kendim icin degil yani kardes olsunlar birbirlerine destek olsunlar diye ben tek cocuk oldugum icin belkide boyle dusunuyorum benimde ilk zamanlar cok cok zordu hamileligm inanilmaz zordu daha zoru olamaz heralde
Allah nasip ederse ben 2017 nisanda bi tane daha düşünüyorum. Seneye bu zamanlar baslarin denemelere normal olmazsa nisanda tup bebege giderim yine.. tabii icime doğduğu gibi bi kazaya kurban gidip hamile kalmazsam evvelinde..
Uykumuz iyice tuhaf llasti.. dun bütün gun uyudu neredeyse.. bugun direniyor.. hep kucak hep kucak..
30 yasindayim canim 40a kadar yolu var ama 36 37 iyidirBu bebelerin uyku duzenine noluyo boyle ya bizde 3.5 aylikken 4e girmeden bozuldu duzen surekli uyaniyo gece mikir mikir hep haliyle uyuyamiyorum sabahta memede uyarsa uyuyo yatirinca uyaniyo.
sevcanf insallah asilar sıkıntı yaratmaz.
Bizde sifrahi yaptik ama devami gelemedi
D _defne_ senin yasin kac canim 6-7 sene sonra dusundugune gore gencsin
Canım çok geçmiş olsun, umarım önemli birsey yoktur. Benim kızım hasta olduğu için daha yeni okudum yazınıSelam kızlar..
Görüşemediğimiz günler içinde çok kötü bir sey oldu, salı günü gece 3'te pamir uyanınca biberonunu hazırlayıp süt sağmıştım. Süt sağma işi canımı o kadar sıkıyor ki, ağlaya ağlaya sağdım sonra da uyuyamadım. sabah eşim işe gitti, oğlan da huysuzdu uykusu vardı uyumuyordu. onu kucagımda evin içinde dolaştırırken nefes alamadım, gözüm karardı ve ben bayılmışım!!
diğer odaya gidip pamiri anakucagına koyup düşmüşüm, 5-10 dk kalmışım öyle, gözlerimi actıgımda oğlan ciyak ciyak ağlıyordu.. çok ama çok korktum. birlikte düşebilirdik, kafasını carpabilirdi, ben onun üzerine düşüp boğulmasına sebep olabilirdim vs vs..
eşimi ve en yakın arkadasımı aradım ikisi de hemen gelebilecek durumda değillerdi, eşim 1 saat sonra gelebildi. kendimi o kadar yalnız hissettim ki..
bu stres, gerginlikler benim uyku düzenimi cok bozdu zaten, ciddi uykusuzluk yasıyordum. bir yerde patladı anlayacagınız.
öğleden sonraları ev işleri için gelen bir kadınımız vardı, şimdi sabahtan öğlene kadar gelecek bir bakıcı ayarladık pzts başlayacak. bir süre ben psikolojimi, uykularımı, süt sağma işini oturtana kadar (yalnızken süt sağacak vakit de olmuyor çünkü) böyle gidecek..
@talkative_844 sormuşssun da, ablam bir daha arayıp sormadı beni.
Valla kusmadigi müddetçe 2 gun ayni kiyafetlerle yat kalk yapıyoruz biz. Gına geldi camasirdan bana.kizlar bide ne diycem gece ayri pijama falan giydiriyomusunuz ben degistirmiyorum emekleme falan yok daha pislenmiyo ustleri diye ama bilemedim
Bende degistirmiyorum genelde iki gun duruyo ayni kiyafetle hergun banyo yaptirmiyoruz artik bizkizlar bide ne diycem gece ayri pijama falan giydiriyomusunuz ben degistirmiyorum emekleme falan yok daha pislenmiyo ustleri diye ama bilemedim
Gecmis olsun canim umarim onemli birsey yokturCanım çok geçmiş olsun, umarım önemli birsey yoktur. Benim kızım hasta olduğu için daha yeni okudum yazını
bizde 2 gun 3 gun ara veriyoruz artik banyoya bende kusmazda 2 gun duruyor yika ütüleBende degistirmiyorum genelde iki gun duruyo ayni kiyafetle hergun banyo yaptirmiyoruz artik biz
cnm nasil findigin ilaclarla gecmedimi enfeksiyonCanım çok geçmiş olsun, umarım önemli birsey yoktur. Benim kızım hasta olduğu için daha yeni okudum yazını
Canım çok geçmiş olsun, umarım önemli birsey yoktur. Benim kızım hasta olduğu için daha yeni okudum yazını
En iyisini dusunmussun bence sen iyi ol pamir de iyi olsun.bu zamana kadar elinden geldigince anne sutu verdin bundan sonrada zaten vermeye devam ediceksin ama senin sagligin en onemlisi.ben bir kez daha böyle baygınlık gecirdim geçen çarşamba.yani bayılmadım tam ama nefes alamadım, kalbim sıkıştı kalp krizi gibi falan..panik atak gecirmişim. antidepresana başladım artık. psikiyatrist acil başlamam gerektiğini, bebeğimle gecirdiğim zamanın kalitesi ve ona faydalı olabilmem için başlamamı söyledi. süte en az gecen ilaçlardan biri, parolle aynı kategoride yani ama yine de ben tedirgin oluyorum. süt sağmayı günde 2ye düşürdüm.
artık bebeğimin süt içmesinden daha önemlisinin sağlıklı bir anneye sahip olması gerektiğini düşünüyorum.
bende durumlar böyle, bakıcımız da yok. uykusuzluk devam, bakalım umarım her sey rayına oturacak yakında
senin kızın nasıl oldu? kaç gündür aklımdaydınız valla.
Aynı deRt bizimkinde de var. Hematan ve desitin karıştırıp sürüyorum. Kuru bırakmak da önemli. Popo çatlağı alerji belirtilerinden. Sen bir ara kızarık göbEk fotosu da paylaşmıştın. İstersen bir çocuk alerji uzmanına göster Rüzgar ı.Kizlar Ruzgarin makatindaki catlak iyilesmek soyle dursun daha da büyüdü sanki. Boyle basur gibi kabardi. Ne yapacagimi sasirdim fikri olan var mi?? Anestol ve hametan sürüyorum.. fito krem de kullandim ama yok geçmiyo.. kabiz da degil. Anlayamadim gitti. Doktor gecmez onemli olan acisini hafifletmek dedi ama yanii nasil gelmez neden gecmez.. gecsin yaa.
Valla artık catlaktan cok öte.. apse oldu.. şişti meme ucu gibi, bembeyaz oldu. Biraz arastirdim fena.. apseyi bosaltip gun aşırı ilik suya oturtuluyormus. Batikon sürüyor, iltihap tekrarladikca bosaltiliyormus 9. Aya kadar gecmezse ameliyat.. altüst oldum resmen. Burda cocuk cerrahi da yok.. yarin yeni bi doktor bulduk ondan randevu alabilirsem goturcez.. bu arada islak mendillere dikkat. Onlar da yapabiliyormus.. su ve pamuk en iyisi..Aynı deRt bizimkinde de var. Hematan ve desitin karıştırıp sürüyorum. Kuru bırakmak da önemli. Popo çatlağı alerji belirtilerinden. Sen bir ara kızarık göbEk fotosu da paylaşmıştın. İstersen bir çocuk alerji uzmanına göster Rüzgar ı.
Geçmiş olsun canım. Sıcak suya oturtmak iyi geliyor evet ama olma sebebini çözmek lazım. Ben de hiç kullanmıyorum islak mendil. Hep kare pamuk ve kaynamış su. Bir de çayla silmek iyi geliyor diyorlar mı ne derece doğru bilmiyorum.Valla artık catlaktan cok öte.. apse oldu.. şişti meme ucu gibi, bembeyaz oldu. Biraz arastirdim fena.. apseyi bosaltip gun aşırı ilik suya oturtuluyormus. Batikon sürüyor, iltihap tekrarladikca bosaltiliyormus 9. Aya kadar gecmezse ameliyat.. altüst oldum resmen. Burda cocuk cerrahi da yok.. yarin yeni bi doktor bulduk ondan randevu alabilirsem goturcez.. bu arada islak mendillere dikkat. Onlar da yapabiliyormus.. su ve pamuk en iyisi..
Yavrum ya duzelir insalah cani yanmiyodur umarimValla artık catlaktan cok öte.. apse oldu.. şişti meme ucu gibi, bembeyaz oldu. Biraz arastirdim fena.. apseyi bosaltip gun aşırı ilik suya oturtuluyormus. Batikon sürüyor, iltihap tekrarladikca bosaltiliyormus 9. Aya kadar gecmezse ameliyat.. altüst oldum resmen. Burda cocuk cerrahi da yok.. yarin yeni bi doktor bulduk ondan randevu alabilirsem goturcez.. bu arada islak mendillere dikkat. Onlar da yapabiliyormus.. su ve pamuk en iyisi..
Canım benim kizimda böbrek reflüsu olduğu ortaya çıktı. Ameliyat olacak en erken 1 yaşında artık sürekli antibiyotik kullanacagiz. Mart gibi falanda sintigrafi cilektirecegizcnm nasil findigin ilaclarla gecmedimi enfeksiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?