2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Aynı durumdayız iki gecedir canıma okudu ne güzel uyku düzeni vardı. Nazar mı ettim nedir

Şükür kavuşturana kizlar.. bi an komple kapattilar sandim da yuregime inecekti.. popomuz aynı, persembe bi de saglik ocağına.gostercem aşiya gidicez. Cok cani acimiyo sanki oyle kaka yaparken aglamiyor. 4. Aydan itibaren uyku duzenimiz alt üst oldu. 10 da yatan bebe 1.30 lara.kadar ayakta. Dun güzel yikadim ettim. Bana misin demedi. En sonunda ayagimda salladim. Gozler kapaniyor ama inatla geri aciyor. Resmen direniyor uykuya. Napicaz bakalim. 4.5 ayliklar mama sandalyesine oturmaya basladi mi kizlar?? Pek hevesli bizimki oturmaya. Anakucaginda dogrulmaya çalışıyor.
Bu arada ben de adet olmadim..

Dün merak ettim de bir sorayim dedim o zaman ikinci gelir mi dersin? :) sevcanf nin 8gun gecmisti o olmuş ay bende çok korkuyorum dun bir mide bulantısı oldu bende

Gecmis olsun gecer insalah yaa.. Mama sandalyesi erken bence ya daha 6 aydan sonra gibi bizim oglan da dogruluyo sandalye icin daha vakit var gibi

Yaa 4. Ayda duzen degisir mi dedim aldim agzimin payini,3 ayda da duzen altust olabiliyormus. dun gece 3ten beri uyumuyor, uyutmuyor, dalamiyor.. zaten 2ye dogru anca dalabilmistim ben de, su an sallaniyorum uykusuzluktan
S simay72 masallah cok cici, cok prenses olmus kizin

gulsennnn olur mu olur bacim.. benim hep aklimda olacak gibi sanki.. ikisi beraber büyür
S simay72 masallah yaa..
Bizim popo catlaktab çıktı artık basur memesi gibi oldu. Simdi baktim beyazlasmaya baslamis. Bepanten sürüyorum. Persembe doktora goturcem..

Ayyy valla su an tekrar hamile kaldigimi dusunemiyorum bile. Bana da bir falci demisti pespese iki bebegin olacak diye, icimde korkusu kaldi. Simdi bir de korunmayla mi ugrasicaz? Hos daha acilis yapmadik ya

opera biz bir siftah yaptık ama arkasi gelmedi.. anneannem derdi.. kapici karilari gibi ilk geceden hamile kalirmisiz..
Ahhaha.....biz de siftahı yaptık geçenlerde ama gerisi gelmedi . Gece yorgunluktan bayılıp kalıyorum zaten ufaklığı uyuturken , annem de bizde kalıyor bir süredir babamın rahatsızlığından dolayı . Bi görüşme daha talep ediyor ama olamıyor maalesef. Ben de Regl olmadım daha . İlk ay olur gibi oldum gerisi gelmedi .

Nasipte varsa olur akisina birakin kardes iyidir yaa cocuklar tek kalmasin isteyenlerin 2.de olur insalah biz 3.yu bile dusunuyoruz ama tabiki en az 6 7 sene sonra cocuklar okula baslayinca valla korunma,konusunda cok dikkatli degiliz nasilsa olmaz diye ama etmek lazim

asimizi olduk bi tanesinde hic anlamadı bile ebeye laf anlatti durdu ama ikincide basti yaygarayi Allahtan cok uzun sürmedi kucagima alinca sustu bizden önce büyük bi kiz vardi o cok agladi büyüdükce daha zor anladimki bide kan damlasi verdi 3 damlayla basliycaz sizilde kullanmaya basladinizmi

Bizede v
bizede vermisleri asm den doktorumza sorduk simdi baslamayin demisti 6. Ayda hemograma bakilcakms zaten ona gore baslarz dedi gereksiz demir alimina gerek yok demisti suan doktoruna bi sor istersen sende

D _defne_ ucuncuyu dusunuyorsunuz ya helal olsun size. Biz simdiki ikiz olsaydi kafamiza hunileri takmistik heralde. Ben bir daha ilk zamanlarki gunleri yasamak istemem. Kendimi hep aglarken hatirliyorum o gunleri dusundukce

b8zimde haftaya 4. ay asimiz var hangi asilar yapilyo cnm ins geceyi gyzel atlatrsnz ates faln olmaz.neden bu kadar erkn kan damlasi veriyolar anlamyormdaha kucuck bebek bencede bekle 6 aydan sonra hemogram tahlili yaptr snra ver belki hic ihtiyac olmycaktr.

D _defne_ ucuncuyu dusunuyorsunuz ya helal olsun size. Biz simdiki ikiz olsaydi kafamiza hunileri takmistik heralde. Ben bir daha ilk zamanlarki gunleri yasamak istemem. Kendimi hep aglarken hatirliyorum o gunleri dusundukce
yok canım ikincide bu kadar kasmassin kendini..daha rahat olursun...bide tecrübe var yani..ama biraz büyüye dursun..zaten başınızın etini yer kardeş diye..

cnm dr da saglik ocağı vercek basla dedi 3 damla olarak 8 damlaya kadar çıkabilirsiniz yavas yavas arttirarak ama kakasinda değişiklik kan falan görürsen hemen kes dedi bakalim aksam bi deniycez ama kusturabilir dikkat et dedi

Bu bebelerin uyku duzenine noluyo boyle ya bizde 3.5 aylikken 4e girmeden bozuldu duzen surekli uyaniyo gece mikir mikir hep haliyle uyuyamiyorum sabahta memede uyarsa uyuyo yatirinca uyaniyo.
sevcanf insallah asilar sıkıntı yaratmaz.
Bizde sifrahi yaptik ama devami gelemedi
D _defne_ senin yasin kac canim 6-7 sene sonra dusundugune gore gencsin

Allah nasip ederse ben 2017 nisanda bi tane daha düşünüyorum. Seneye bu zamanlar baslarin denemelere normal olmazsa nisanda tup bebege giderim yine.. tabii icime doğduğu gibi bi kazaya kurban gidip hamile kalmazsam evvelinde..
Uykumuz iyice tuhaf llasti.. dun bütün gun uyudu neredeyse.. bugun direniyor.. hep kucak hep kucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…