Aynı durumdayız iki gecedir canıma okudu ne güzel uyku düzeni vardı. Nazar mı ettim nedirBugun kuafore gittim sacimi kestirdim cok mutlu oldumeliz 4 aylik olmadan duzeni bozulmaya basladi.biz duzeni gec bulduk erken kaybediyoruz.iki gecedir sık kalkiyo ve uykuya tam dalamiyo surekli mikirdanma hali noldu anlamadim atak midir bilemedim
Bugunde ayni devam ettik biz yine uyandik tam uyuyamadik.valla anlamadim ben yaAynı durumdayız iki gecedir canıma okudu ne güzel uyku düzeni vardı. Nazar mı ettim nedir
Şükür kavuşturana kizlar.. bi an komple kapattilar sandim da yuregime inecekti.. popomuz aynı, persembe bi de saglik ocağına.gostercem aşiya gidicez. Cok cani acimiyo sanki oyle kaka yaparken aglamiyor. 4. Aydan itibaren uyku duzenimiz alt üst oldu. 10 da yatan bebe 1.30 lara.kadar ayakta. Dun güzel yikadim ettim. Bana misin demedi. En sonunda ayagimda salladim. Gozler kapaniyor ama inatla geri aciyor. Resmen direniyor uykuya. Napicaz bakalim. 4.5 ayliklar mama sandalyesine oturmaya basladi mi kizlar?? Pek hevesli bizimki oturmaya. Anakucaginda dogrulmaya çalışıyor.
Bu arada ben de adet olmadim..
Gecmis olsun gecer insalah yaa.. Mama sandalyesi erken bence ya daha 6 aydan sonra gibi bizim oglan da dogruluyo sandalye icin daha vakit var gibiŞükür kavuşturana kizlar.. bi an komple kapattilar sandim da yuregime inecekti.. popomuz aynı, persembe bi de saglik ocağına.gostercem aşiya gidicez. Cok cani acimiyo sanki oyle kaka yaparken aglamiyor. 4. Aydan itibaren uyku duzenimiz alt üst oldu. 10 da yatan bebe 1.30 lara.kadar ayakta. Dun güzel yikadim ettim. Bana misin demedi. En sonunda ayagimda salladim. Gozler kapaniyor ama inatla geri aciyor. Resmen direniyor uykuya. Napicaz bakalim. 4.5 ayliklar mama sandalyesine oturmaya basladi mi kizlar?? Pek hevesli bizimki oturmaya. Anakucaginda dogrulmaya çalışıyor.
Bu arada ben de adet olmadim..
Ahhaha...opera biz bir siftah yaptık ama arkasi gelmedi.. anneannem derdi.. kapici karilari gibi ilk geceden hamile kalirmisiz..
bizede vermisleri asm den doktorumza sorduk simdi baslamayin demisti 6. Ayda hemograma bakilcakms zaten ona gore baslarz dedi gereksiz demir alimina gerek yok demisti suan doktoruna bi sor istersen sendeasimizi olduk bi tanesinde hic anlamadı bile ebeye laf anlatti durdu ama ikincide basti yaygarayi Allahtan cok uzun sürmedi kucagima alinca sustu bizden önce büyük bi kiz vardi o cok agladi büyüdükce daha zor anladimki bide kan damlasi verdi 3 damlayla basliycaz sizilde kullanmaya basladinizmi
b8zimde haftaya 4. ay asimiz var hangi asilar yapilyo cnm ins geceyi gyzel atlatrsnz ates faln olmaz.neden bu kadar erkn kan damlasi veriyolar anlamyormdaha kucuck bebek bencede bekle 6 aydan sonra hemogram tahlili yaptr snra ver belki hic ihtiyac olmycaktr.asimizi olduk bi tanesinde hic anlamadı bile ebeye laf anlatti durdu ama ikincide basti yaygarayi Allahtan cok uzun sürmedi kucagima alinca sustu bizden önce büyük bi kiz vardi o cok agladi büyüdükce daha zor anladimki bide kan damlasi verdi 3 damlayla basliycaz sizilde kullanmaya basladinizmi
yok canım ikincide bu kadar kasmassin kendini..daha rahat olursun...bide tecrübe var yani..ama biraz büyüye dursun..zaten başınızın etini yer kardeş diye..
b8zimde haftaya 4. ay asimiz var hangi asilar yapilyo cnm ins geceyi gyzel atlatrsnz ates faln olmaz.neden bu kadar erkn kan damlasi veriyolar anlamyormdaha kucuck bebek bencede bekle 6 aydan sonra hemogram tahlili yaptr snra ver belki hic ihtiyac olmycaktr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?