2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Gecmis olsun canim umarim onemli birsey yoktur
Teşekkür ederim canım, benim kızın bobreklerinden çift toplayici sistem var normalde tek olmasi gerekiyor. Vioding sistografi diye bir çekim var sonda takılarak çekim yapiliyor ondada böbrek reflüsu olduğu ortaya çıktı

Canım benim kizimda böbrek reflüsu olduğu ortaya çıktı. Ameliyat olacak en erken 1 yaşında artık sürekli antibiyotik kullanacagiz. Mart gibi falanda sintigrafi cilektirecegiz

cok küçük degilmi simtigrafi icin yawrum ya bendedd var böbreklerde sorun bende 2 senede bir cekiliyorum Allah yardim etsin cnm benim sifasini versin rabbim peki ons bir agrisi sizisi yok ama dimi

Bencede başlaman iyi olmus çocuğunun sana ihtiyacı var saglikli olsunlar da bir şekilde besleniyorlar. Bende eceye 2 3 kez mama 2 kez süt veriyorum başta biraz üzüldüm ama yok sutum ne yapabilirim hasta olduğunu öğrenince iyice gitti inşallah huysuzluguda geçer tez zamanda

cok küçük degilmi simtigrafi icin yawrum ya bendedd var böbreklerde sorun bende 2 senede bir cekiliyorum Allah yardim etsin cnm benim sifasini versin rabbim peki ons bir agrisi sizisi yok ama dimi
Evet malesef çok küçük ama bobrekte hasar varmı varsa %kaç bunu görmek için mecburum vioding cektirdigimizdede bana kurşun yelek verdiler kızım o kadar radyasyonu aldı ağrı şu an için görünen birsey yok sadece idrar yolu enfeksiyonu olmaması için dua ediyorum. Allah dermansiz dert vermesin burada şükürler olsun diyorum.
Lulinda canım seninde kaka problemin hala devam ediyor sanırım inşallah kısa zamanda nedeni bulunur ve geçer.
Herkes bebeklerinin resmini atmış maşallah hepinizi n kuzularına :) avatar resmimdekide benim fındığım :) Allahım hepimizin yavrularını sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler versin

coolfire canım dualarim senin ve bebeğinle. Allahım şifa versin hepimizin yavrularına. Ya aslında çok şey yazmak istiyorum ama yazıp yazıp siliyorum ben kızımdan dolayi hep bir adım daha kotusunde olmadığımiza sukredip içimi ferah tutmaya çalışıyorum ve bol bol dua ediyorum inşallah Allahım şifa verecek şifa bekleyen herkesin yavrularina

Cok tatli yavrun masalah yaa allah yardimciniz olsun cok uzuldum gece gece ya gercekten nasil anladiniz peki hastaligini yani belirtiler neydi

gyilmaz1982 dogru canim yazmistin sen benim aklimdan cikmis yoksa okumustum Allah sifasini vericektir insallah iyi olucak kizin.Allah dermansiz dert vermesin.

Geçmiş olsun canım yaa küçücük kuzum adını bile ilk defa duyduğum hastalıkla mücadele ediyo kıyamam yaaa Rabbim tez zamanda şifa nasip etsin

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun, çok güzel bir şey maşallah..

opera Pamir inde maşallahı var:) kendine dikkat et, sen iyi olmazsan gerisi boş.

Ne güzel Ali Bebek'le biraraya gelmişsiniz, bebeklik arkadaşları:)

Bu arada içinizde en büyük benim( yaşlı demiyorum:) 43 yaşındayım, kardeş mutlaka yapın derim. İlk evliliğimden 23 yaşında bir oğlum var ve Ada için ölüyor, Nasıl bir kardeş sevgisi size anlatamam. Ben ikisine baktıkça Allah'ıma şükrediyorum. Daha genç olsaydım 3-4 sene sonra kesin bir tane daha yapardım:) vakit kaybetmeyin derim, bu arada bizde 2 sene uğraştık bu melek kızım için 3 tüpten sonra kendi kendine oldu, bir kaZa olursa asmakilit in dediği gibi herhalde çok gülerim:))

Günaydın teyzelerimiz. Dün çok zor bir gündü.. Her saniyesi beni perişan etti ,6 saat süren ameliyat sonrası iyi bi operasyon olduğunu yavrum yapay damar takmışlar ve birsuru işlem yapmışlar suanlik istediğimiz oksijen seviyesini göremedik dediler ileri aşamada olacağını ümit ediyoruz dediler.. Yoğun bakımda şuan.. Dualariniz için allah razı olsun.. Yavrumun gücüne ve yüce rabbine kaldı artık...iyi olucak inş..kavusucaz..

Canim.. cok cok gecmis olsun. En kisa surede evinizde bugunleri unutturacak kadar mutlu olursunuz insallah..

Canim yuregim hopladi adini gorunce.. cok şükür bu gune de.. kavusma ani yakindir.. hepsi gececek.. o annesine çekmiş cok cok güçlü bir bebek.. rabbim de sabrinizin, teslimiyetinizin karşılığını verecektir.. dualarla kucakliyorum sizi..

aynen benim de kalbim küt küt attı adını görünce. çok şükür güzel haberler aldık :)

Canım çok geçmiş olsun insallah kisa zamanda duzelir bende idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle artık baby mi nin pamukla var onlardan alıp siliyorum en güzeli valla.

Ca
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah istedikleri düzeyde olur oksijen alımı kısa sürede önce Servis sonra evinize gidersiniz meleginle

coolfire kızlar gibi bende heyecanlandım aklım sendeydi kardeşim Allahım sabrının karsılıgını versin evladını sağlıklı olarak kucaklayıp evinize varırsınız inşallah. Rabbim o küçük meleğe dayanma gücü versin dualarımız sizinle.

coolfire canmm yaaa kiyamam diycek bisi bulamyrm okurkn cok duygulandm Rabbim yavruna saglk versin cok sukur amelyatida atlatmis yavrumm minicik yuregiyle neler atlatti. insaAllah buda gecicek ve evinize donceksinz evden bize resimler atarsinz o gunlerde gelcek Allah in izniyle dualarim sizinle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…