- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Teşekkür ederim canım, benim kızın bobreklerinden çift toplayici sistem var normalde tek olmasi gerekiyor. Vioding sistografi diye bir çekim var sonda takılarak çekim yapiliyor ondada böbrek reflüsu olduğu ortaya çıktıGecmis olsun canim umarim onemli birsey yoktur
Canım benim kizimda böbrek reflüsu olduğu ortaya çıktı. Ameliyat olacak en erken 1 yaşında artık sürekli antibiyotik kullanacagiz. Mart gibi falanda sintigrafi cilektirecegiz
Bencede başlaman iyi olmus çocuğunun sana ihtiyacı var saglikli olsunlar da bir şekilde besleniyorlar. Bende eceye 2 3 kez mama 2 kez süt veriyorum başta biraz üzüldüm ama yok sutum ne yapabilirim hasta olduğunu öğrenince iyice gittiben bir kez daha böyle baygınlık gecirdim geçen çarşamba.yani bayılmadım tam ama nefes alamadım, kalbim sıkıştı kalp krizi gibi falan..panik atak gecirmişim. antidepresana başladım artık. psikiyatrist acil başlamam gerektiğini, bebeğimle gecirdiğim zamanın kalitesi ve ona faydalı olabilmem için başlamamı söyledi. süte en az gecen ilaçlardan biri, parolle aynı kategoride yani ama yine de ben tedirgin oluyorum. süt sağmayı günde 2ye düşürdüm.
artık bebeğimin süt içmesinden daha önemlisinin sağlıklı bir anneye sahip olması gerektiğini düşünüyorum.
bende durumlar böyle, bakıcımız da yok. uykusuzluk devam, bakalım umarım her sey rayına oturacak yakında
senin kızın nasıl oldu? kaç gündür aklımdaydınız valla.
Evet malesef çok küçük ama bobrekte hasar varmı varsa %kaç bunu görmek için mecburumcok küçük degilmi simtigrafi icin yawrum ya bendedd var böbreklerde sorun bende 2 senede bir cekiliyorum Allah yardim etsin cnm benim sifasini versin rabbim peki ons bir agrisi sizisi yok ama dimi
Aaa neler duyuyoruz yaa cok gecmis olsun rabbim sifa versin ...Canım benim kizimda böbrek reflüsu olduğu ortaya çıktı. Ameliyat olacak en erken 1 yaşında artık sürekli antibiyotik kullanacagiz. Mart gibi falanda sintigrafi cilektirecegiz
Cok tatli yavrun masalah yaa allah yardimciniz olsun cok uzuldum gece gece ya gercekten nasil anladiniz peki hastaligini yani belirtiler neydiEvet malesef çok küçük ama bobrekte hasar varmı varsa %kaç bunu görmek için mecburumvioding cektirdigimizdede bana kurşun yelek verdiler kızım o kadar radyasyonu aldı ağrı şu an için görünen birsey yok sadece idrar yolu enfeksiyonu olmaması için dua ediyorum. Allah dermansiz dert vermesin burada şükürler olsun diyorum.
Lulinda canım seninde kaka problemin hala devam ediyor sanırım inşallah kısa zamanda nedeni bulunur ve geçer.
Herkes bebeklerinin resmini atmış maşallah hepinizi n kuzularına :) avatar resmimdekide benim fındığım :) Allahım hepimizin yavrularını sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler versin
Geçmiş olsun canım yaa küçücük kuzum adını bile ilk defa duyduğum hastalıkla mücadele ediyo kıyamam yaaa Rabbim tez zamanda şifa nasip etsinTeşekkür ederim canım, benim kızın bobreklerinden çift toplayici sistem var normalde tek olmasi gerekiyor. Vioding sistografi diye bir çekim var sonda takılarak çekim yapiliyor ondada böbrek reflüsu olduğu ortaya çıktı
Çok geçmiş olsunBencede başlaman iyi olmus çocuğunun sana ihtiyacı var saglikli olsunlar da bir şekilde besleniyorlar. Bende eceye 2 3 kez mama 2 kez süt veriyorum başta biraz üzüldüm ama yok sutum ne yapabilirim hasta olduğunu öğrenince iyice gittiinşallah huysuzluguda geçer tez zamanda
Günaydın teyzelerimiz. Dün çok zor bir gündü.. Her saniyesi beni perişan etti ,6 saat süren ameliyat sonrası iyi bi operasyon olduğunu yavrum yapay damar takmışlar ve birsuru işlem yapmışlar suanlik istediğimiz oksijen seviyesini göremedik dediler ileri aşamada olacağını ümit ediyoruz dediler.. Yoğun bakımda şuan.. Dualariniz için allah razı olsun.. Yavrumun gücüne ve yüce rabbine kaldı artık...iyi olucak inş..kavusucaz..
Canim yuregim hopladi adini gorunce.. cok şükür bu gune de.. kavusma ani yakindir.. hepsi gececek.. o annesine çekmiş cok cok güçlü bir bebek.. rabbim de sabrinizin, teslimiyetinizin karşılığını verecektir.. dualarla kucakliyorum sizi..Günaydın teyzelerimiz. Dün çok zor bir gündü.. Her saniyesi beni perişan etti ,6 saat süren ameliyat sonrası iyi bi operasyon olduğunu yavrum yapay damar takmışlar ve birsuru işlem yapmışlar suanlik istediğimiz oksijen seviyesini göremedik dediler ileri aşamada olacağını ümit ediyoruz dediler.. Yoğun bakımda şuan.. Dualariniz için allah razı olsun.. Yavrumun gücüne ve yüce rabbine kaldı artık...iyi olucak inş..kavusucaz..
Canim yuregim hopladi adini gorunce.. cok şükür bu gune de.. kavusma ani yakindir.. hepsi gececek.. o annesine çekmiş cok cok güçlü bir bebek.. rabbim de sabrinizin, teslimiyetinizin karşılığını verecektir.. dualarla kucakliyorum sizi..
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah istedikleri düzeyde olur oksijen alımı kısa sürede önce Servis sonra evinize gidersiniz meleginleGünaydın teyzelerimiz. Dün çok zor bir gündü.. Her saniyesi beni perişan etti ,6 saat süren ameliyat sonrası iyi bi operasyon olduğunu yavrum yapay damar takmışlar ve birsuru işlem yapmışlar suanlik istediğimiz oksijen seviyesini göremedik dediler ileri aşamada olacağını ümit ediyoruz dediler.. Yoğun bakımda şuan.. Dualariniz için allah razı olsun.. Yavrumun gücüne ve yüce rabbine kaldı artık...iyi olucak inş..kavusucaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?