Evet malesef çok küçük ama bobrekte hasar varmı varsa %kaç bunu görmek için mecburumvioding cektirdigimizdede bana kurşun yelek verdiler kızım o kadar radyasyonu aldı ağrı şu an için görünen birsey yok sadece idrar yolu enfeksiyonu olmaması için dua ediyorum. Allah dermansiz dert vermesin burada şükürler olsun diyorum.
Lulinda canım seninde kaka problemin hala devam ediyor sanırım inşallah kısa zamanda nedeni bulunur ve geçer.
Herkes bebeklerinin resmini atmış maşallah hepinizi n kuzularına :) avatar resmimdekide benim fındığım :) Allahım hepimizin yavrularını sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler
cnm iyi olsun insallahta hepsi gecer cok güzel masallah ama yaaaa
Günaydın teyzelerimiz. Dün çok zor bir gündü.. Her saniyesi beni perişan etti ,6 saat süren ameliyat sonrası iyi bi operasyon olduğunu yavrum yapay damar takmışlar ve birsuru işlem yapmışlar suanlik istediğimiz oksijen seviyesini göremedik dediler ileri aşamada olacağını ümit ediyoruz dediler.. Yoğun bakımda şuan.. Dualariniz için allah razı olsun.. Yavrumun gücüne ve yüce rabbine kaldı artık...iyi olucak inş..kavusucaz..
Hadi gecmis olsun cokk bunu da atlatirsiniz insalah sag salim evinize donersiniz bebisinleGünaydın teyzelerimiz. Dün çok zor bir gündü.. Her saniyesi beni perişan etti ,6 saat süren ameliyat sonrası iyi bi operasyon olduğunu yavrum yapay damar takmışlar ve birsuru işlem yapmışlar suanlik istediğimiz oksijen seviyesini göremedik dediler ileri aşamada olacağını ümit ediyoruz dediler.. Yoğun bakımda şuan.. Dualariniz için allah razı olsun.. Yavrumun gücüne ve yüce rabbine kaldı artık...iyi olucak inş..kavusucaz..
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsunAllah yardımcınız olsun, çok güzel bir şey maşallah..
İnşallah canım benim.gyilmaz1982 çok geçmiş olsun kesin tanısı konulmuş. Radyasyon konusunda haklısın kimse istemez Ancak doğru teşhis ve daha büyük sorunların olmaması için gerekli olanı yaptırdınız. Dilerim ilerleyen aşamalarında tetkikler hep iyi çıkar başarılı bir operasyon ile bugünleri unuttuğunuz sağlıklı ve neşeli günlerinizi yaşarsınız. Henüz çok küçük bu zamanlar kötü birer anı olarak kalmayacak hafızasında. Enfeksiyonlardan uzak, sağlıklı neşeli haberleriniz olsun.
asmakilit hiç acısı olmasın, geçmiş olsun. Doktoru bulup hemen iyileşme sürecine girersiniz umarım. Meşakkatli bir süreç olmadan geçsin gitsin inşallah. Zaten yazılmış alerjik olup olmadığına da bakılması faydalı olacaktır. Erkenden doğurmuş olsam kendi çocuğum olacak 19.5 yaş küçük bir kardeşe sahip olmanın getirisi olarak benzer tecrübelerden edinmiş abla anneyim. İsilik benzeri kabartılar, popoda kızarıklıklar, apseli memeler olmadı değil ve alerjik olduğu ortaya çıkmıştı. Ne kadar iyi temizlense de dışkıdan, asitten kaynaklı sürekli nüksederek daha ilerliyebiliyordu.
Eskilerin o zamanki yöntemi pamukla sıcaktan biraz soğuk ılık suyu bazen karbonatlı , bazen tahriş yoksa sirkeli yapıp temizlenmesiydi. Çok da faydalı olmuştu. Şimdi 23 yaşında eşşek sıpası haliyle dolanıp duruyor, varsa poposunda bir sorun kendi hallediyor :)
Lulinda sizin gelişmeler ne durumda daha iyicesiniz umarım. Sen de Ali de artık özgürce yiyin için :) Sağlıkla, keyifle haberleriniz olsun.
İnşallah sonucun güzel çıkar gulsen. Korkma kolay geçecek insallahKızlar biz yarin emg çekimi için etfale gidiyoruz 08:30da cekilcek inşallah bebeğimin cani yanmazlütfen dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim dermansiz dert vermesin kuzularimiza
İnşallah sonucun güzel çıkar gulsen. Korkma kolay geçecek insallah
Allah yardimciniz olsun insalah cok cok kolay gecerKızlar biz yarin emg çekimi için etfale gidiyoruz 08:30da cekilcek inşallah bebeğimin cani yanmazlütfen dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim dermansiz dert vermesin kuzularimiza
İnşallah canım Allah razi olsun zaten senden güç alıyorum valla okadar korkuyorum ki aslında
gulsennnn ben emg cektirmistim universitedeyken. Eline dikiş ignesi batsa daha cok acir.. merak etme sinek ısırığı gibi.. bi de batirdiklari bolge az sinirli mi nedir, cok cok az oluyor acisi..
Ruzgariz popo resimlerini tanidiklara gonderdim. Onlar da bulunduklari hastanelerdeki cerrah veya doktorlara gosterdi. Iki görüş var. Biri getirsin hemen enjektörle delip iltihabi akitalim, digeri 3 adet krem var 1, 2 gun kullanilsin kuculme olmazsa mudahale edilsin. Ben ikinci görüşü sectim.. yalniz yarin aşı gunumuz. Belirtiler birbirine karismasin diye aşıyı ertelemeyi dusunuyorum. Sizlerin de fikirlerni alayim kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?