Poposu aci yapmiyor demistin asiyi yaptir bencede onun belirtilerini az cok anlarsin.kremi kullanirsin insallah kuculurgulsennnn ben emg cektirmistim universitedeyken. Eline dikiş ignesi batsa daha cok acir.. merak etme sinek ısırığı gibi.. bi de batirdiklari bolge az sinirli mi nedir, cok cok az oluyor acisi..
Ruzgariz popo resimlerini tanidiklara gonderdim. Onlar da bulunduklari hastanelerdeki cerrah veya doktorlara gosterdi. Iki görüş var. Biri getirsin hemen enjektörle delip iltihabi akitalim, digeri 3 adet krem var 1, 2 gun kullanilsin kuculme olmazsa mudahale edilsin. Ben ikinci görüşü sectim.. yalniz yarin aşı gunumuz. Belirtiler birbirine karismasin diye aşıyı ertelemeyi dusunuyorum. Sizlerin de fikirlerni alayim kizlar..
Selam Canım,Lulinda Ali Bebek Nasıl oldu? Alerjinin sebebi belirlendi mi?
Antibiyotikler de masum sayılmaz. Ben göğüs kremi lansiloh sürdüm bugün birinin tavsiyesiyle. Sonuçta o da çatlağa iyi geliyor. Bakalım 1-2 güne çıkar kokusu:)Lulinda sebebi anüs cevresinde dışķılama sirasinda dışkilamayi kolaylastiran salgi salgilayan 4-5 kanalin tikanmasi olabilirmis. Bi makale buldum, tedavisiz duzelir izleme yeterlidir diyor. Ama nette konuyla ilgili her yazida antibiyotik verilmis oldugunu gordum.
@_defne_ cani acimiyor sanirim. Keyfi yerinde, aglamasi yok.. her zamanki gibi söyleniyor sadece, aciktim, uykum geldi, altim pis, kucak istiyorum soylenmeleri.. istegi yerine gelince gülüyor..
Geçmiş olsun canım. Tedavisi olan bir rahatsızlık allahtan. İnşallah çabucak düzelir, gelir geçer.Teşekkür ederim canım, benim kızın bobreklerinden çift toplayici sistem var normalde tek olmasi gerekiyor. Vioding sistografi diye bir çekim var sonda takılarak çekim yapiliyor ondada böbrek reflüsu olduğu ortaya çıktı
canm cok gecms olsun guzel sonclar alrsn insKızlar biz yarin emg çekimi için etfale gidiyoruz 08:30da cekilcek inşallah bebeğimin cani yanmazlütfen dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim dermansiz dert vermesin kuzularimiza
Kızlar biz yarin emg çekimi için etfale gidiyoruz 08:30da cekilcek inşallah bebeğimin cani yanmazlütfen dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim dermansiz dert vermesin kuzularimiza
gulsennnn ben emg cektirmistim universitedeyken. Eline dikiş ignesi batsa daha cok acir.. merak etme sinek ısırığı gibi.. bi de batirdiklari bolge az sinirli mi nedir, cok cok az oluyor acisi..
Ruzgariz popo resimlerini tanidiklara gonderdim. Onlar da bulunduklari hastanelerdeki cerrah veya doktorlara gosterdi. Iki görüş var. Biri getirsin hemen enjektörle delip iltihabi akitalim, digeri 3 adet krem var 1, 2 gun kullanilsin kuculme olmazsa mudahale edilsin. Ben ikinci görüşü sectim.. yalniz yarin aşı gunumuz. Belirtiler birbirine karismasin diye aşıyı ertelemeyi dusunuyorum. Sizlerin de fikirlerni alayim kizlar..
Selam Canım,
Ali genel olarak iyi. Atakta olduğundan gündüz uykusu çok az. Onun dışında kakada kan azaldı ama devam ediyor. Bazen çatlaktan ötürü kan oluyor, bazen içerden. Ama geçen hafta iltihap oranını gösteren bir test var onu tekrar ettirdik. 1800 den 92 ye düşmüş. Bu çok sevindirici. Ben sadece yulaf unundan evde yaptığım ekmeği, zeytin, havuç ve kabak yiyorum yaklaşık 10 gündür. 1.5 aydır da et, süt ürünleri yemiyorum. Yeni bir şey denersem kan artıyor. Yani neye alerjisi olduğunu hala bulamıyoruz. Kan testinde herşey normal gözüküyor ama tepkiler öyle söylemiyor.
2 gündür de kusması arttı. Kalsiyum tabletine başlamıştım. O mu dokundu bilmiyorum.
Anne sütünü kes demişti doktor ama yapamadım. Zaten mamayı kabul etmedi. İltihap değeri de düşünce iyice vazgeçtim. Bakalım 11 inde kontrol var ne diyecek doktor.
Senin kızın da çok tatlı olmuş, maşallah bayıldım.
sevcanf cnm gözde kayiklik oluyo bana mi bakıyor başka bir yere mi anlamıyorum birde çok nadir göz takibi var onun için cektirecegiz
O açıdan evet doğum kilolarına ilaveten 5 kilo verdim:)ay cnm benim ya ama doğum kilolarindan kurtulmussundur bahaneyle bide iyi tarafindan bak napalim cnm artik kuzularimiza bagli hayat onlar ne isterse nasil isterse hayatta öyle yaaiycaz artık onlar iyi olsunda
Pamir le epey sıkı fıkılar:)@opera Pamir inde maşallahı var:) kendine dikkat et, sen iyi olmazsan gerisi boş.
Ne güzel Ali Bebek'le biraraya gelmişsiniz, bebeklik arkadaşları:)
Bu arada içinizde en büyük benim( yaşlı demiyorum:) 43 yaşındayım, kardeş mutlaka yapın derim. İlk evliliğimden 23 yaşında bir oğlum var ve Ada için ölüyor, Nasıl bir kardeş sevgisi size anlatamam. Ben ikisine baktıkça Allah'ıma şükrediyorum. Daha genç olsaydım 3-4 sene sonra kesin bir tane daha yapardım:) vakit kaybetmeyin derim, bu arada bizde 2 sene uğraştık bu melek kızım için 3 tüpten sonra kendi kendine oldu, bir kaZa olursa asmakilit in dediği gibi herhalde çok gülerim:))
Canım gözyaşlarıyla okuyorum yazdıklarını. Nasıl sevindim ameliyatın iyi geçmesine. Sen ve bebeğin çok güçlüsünüz. Herşeyin üstesinden geçeceksiniz inşallah.Günaydın teyzelerimiz. Dün çok zor bir gündü.. Her saniyesi beni perişan etti ,6 saat süren ameliyat sonrası iyi bi operasyon olduğunu yavrum yapay damar takmışlar ve birsuru işlem yapmışlar suanlik istediğimiz oksijen seviyesini göremedik dediler ileri aşamada olacağını ümit ediyoruz dediler.. Yoğun bakımda şuan.. Dualariniz için allah razı olsun.. Yavrumun gücüne ve yüce rabbine kaldı artık...iyi olucak inş..kavusucaz..
Geçmiş olsun canım. İnşallah birşey çıkmaz Furkancık da.İnşallah kızlar çok teşekkür ederim size. Ayda 2-3kez hastaneye gidiyoruz inşallah artık bu son olur. Ctesi de aylık kontrol var.
Normal de bizimde aşımız var ama emg çekileceği için haftaya yaptırıcagim.
Geçmiş olsun canım. İnşallah birşey çıkmaz Furkancık da.
Bence sabun kullanma. Kaynamış suyla silip, biraz asidi alınmış zeytinyağı sürebilirsin. Sabun kurutur iyice kanatır bence.Kizlar sislik patlamış kendiliginden kanama yok.. evde hijyenik mendil vardi onunla sildim ama pamuk ve sabunlu su kullansam mi?? Hangi sabunu alayim??
Uzerine krem sürüyorum antibiyotikli. Zeytinyagi suremem.. evde zeytinyağlı sabun var ozel yapim. Sen evde deterjan falan yapiyordun bilirsin, ev yapimi sabunlar nasil?? Hataydan geldi bu. Bebisleri hangi sabunla yikiyorsunuz mesela?? Ben şampuanla yikiyorum.. kafamda deli sorular.....Bence sabun kullanma. Kaynamış suyla silip, biraz asidi alınmış zeytinyağı sürebilirsin. Sabun kurutur iyice kanatır bence.
11 aralikmiKızlar Lütfü Kırdar da Anne çocuk fuarı var. İstanbul da yaşayanlar olarak buluşup gidelim mi? Mesela 11 Ağustos Cuma günü 13.30 gibi, ne dersiniz?
http://www.ibsfuar.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?