2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

İnşallah kızlar çok teşekkür ederim size. Ayda 2-3kez hastaneye gidiyoruz inşallah artık bu son olur. Ctesi de aylık kontrol var.
Normal de bizimde aşımız var ama emg çekileceği için haftaya yaptırıcagim.

Poposu aci yapmiyor demistin asiyi yaptir bencede onun belirtilerini az cok anlarsin.kremi kullanirsin insallah kuculur

Lulinda Ali Bebek Nasıl oldu? Alerjinin sebebi belirlendi mi?
Selam Canım,
Ali genel olarak iyi. Atakta olduğundan gündüz uykusu çok az. Onun dışında kakada kan azaldı ama devam ediyor. Bazen çatlaktan ötürü kan oluyor, bazen içerden. Ama geçen hafta iltihap oranını gösteren bir test var onu tekrar ettirdik. 1800 den 92 ye düşmüş. Bu çok sevindirici. Ben sadece yulaf unundan evde yaptığım ekmeği, zeytin, havuç ve kabak yiyorum yaklaşık 10 gündür. 1.5 aydır da et, süt ürünleri yemiyorum. Yeni bir şey denersem kan artıyor. Yani neye alerjisi olduğunu hala bulamıyoruz. Kan testinde herşey normal gözüküyor ama tepkiler öyle söylemiyor.
2 gündür de kusması arttı. Kalsiyum tabletine başlamıştım. O mu dokundu bilmiyorum.
Anne sütünü kes demişti doktor ama yapamadım. Zaten mamayı kabul etmedi. İltihap değeri de düşünce iyice vazgeçtim. Bakalım 11 inde kontrol var ne diyecek doktor.
Senin kızın da çok tatlı olmuş, maşallah bayıldım.

Antibiyotikler de masum sayılmaz. Ben göğüs kremi lansiloh sürdüm bugün birinin tavsiyesiyle. Sonuçta o da çatlağa iyi geliyor. Bakalım 1-2 güne çıkar kokusu:)

Geçmiş olsun canım. Tedavisi olan bir rahatsızlık allahtan. İnşallah çabucak düzelir, gelir geçer.

Kızlar biz yarin emg çekimi için etfale gidiyoruz 08:30da cekilcek inşallah bebeğimin cani yanmaz lütfen dualarinizi eksik etmeyin. Rabbim dermansiz dert vermesin kuzularimiza

cnm insallah kolaycacik gecer neden cekiliyor emg ben kaçırmışim orayi

cnm aşının süreleri varmış dr demişti bi onceki vurulandan 5 gun once ve 5 gun sonra yaptır asiyi bence biz dun olduk ates 37.5 en son cok şükür hayirlisyla atlattık

ay cnm benim ya ama doğum kilolarindan kurtulmussundur bahaneyle bide iyi tarafindan bak napalim cnm artik kuzularimiza bagli hayat onlar ne isterse nasil isterse hayatta öyle yaaiycaz artık onlar iyi olsunda

sevcanf cnm gözde kayiklik oluyo bana mi bakıyor başka bir yere mi anlamıyorum birde çok nadir göz takibi var onun için cektirecegiz

ay cnm benim ya ama doğum kilolarindan kurtulmussundur bahaneyle bide iyi tarafindan bak napalim cnm artik kuzularimiza bagli hayat onlar ne isterse nasil isterse hayatta öyle yaaiycaz artık onlar iyi olsunda
O açıdan evet doğum kilolarına ilaveten 5 kilo verdim:)

Pamir le epey sıkı fıkılar:)
Senden sonra da en büyük benim galiba. 2016 itibariyle 39 olacağım. 2.yi ben düşünüyorum da eşim benden olmaz o diyor:) Kaza olursa ama tadından yenmez de, önce açılışı yapmak lazım:)

Canım gözyaşlarıyla okuyorum yazdıklarını. Nasıl sevindim ameliyatın iyi geçmesine. Sen ve bebeğin çok güçlüsünüz. Herşeyin üstesinden geçeceksiniz inşallah.

Geçmiş olsun canım. İnşallah birşey çıkmaz Furkancık da.

Kızlar Lütfü Kırdar da Anne çocuk fuarı var. İstanbul da yaşayanlar olarak buluşup gidelim mi? Mesela 11 Ağustos Cuma günü 13.30 gibi, ne dersiniz?
http://www.ibsfuar.com

Kizlar sislik patlamış kendiliginden kanama yok.. evde hijyenik mendil vardi onunla sildim ama pamuk ve sabunlu su kullansam mi?? Hangi sabunu alayim??

Bence sabun kullanma. Kaynamış suyla silip, biraz asidi alınmış zeytinyağı sürebilirsin. Sabun kurutur iyice kanatır bence.
Uzerine krem sürüyorum antibiyotikli. Zeytinyagi suremem.. evde zeytinyağlı sabun var ozel yapim. Sen evde deterjan falan yapiyordun bilirsin, ev yapimi sabunlar nasil?? Hataydan geldi bu. Bebisleri hangi sabunla yikiyorsunuz mesela?? Ben şampuanla yikiyorum.. kafamda deli sorular.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…