2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

ben dalin sabun kullaniyorum cnm

Ben sebamed kullaniyodum banyo kopugunu sabunlari oldum olasi sevmem ama simdi chicco nun aldim banyo jelini guzele benziyo

Sadece anne sütü alan 3-4 aylık bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor?

Ben Ali yi memleketten gelen zeytinyağlı sabunla yıkıyorum ama haftada 2 kez. Diğer günler sadece suyla hergün yıkıyoruz.

Genelde 5,6 kez yapiyor. Arka arkaya yaptiklarini ayri saydim. Bez hesabi. Gunluk 8-9 bezin 5-6 si kakali..
Bizimki 5-6 yapıyordu. Çok diye düşünmüştüm alerjiden ötürü. Genelde emer emmez yapıyor çünkü. Gece yapmıyor sadece. Bir kaç gündür 3-4 kez yapıyor. Normal o halde her ikisi de.

Bizimki 5-6 yapıyordu. Çok diye düşünmüştüm alerjiden ötürü. Genelde emer emmez yapıyor çünkü. Gece yapmıyor sadece. Bir kaç gündür 3-4 kez yapıyor. Normal o halde her ikisi de.
Normal normal. Benimki de gece yapmiyo ama ikiniyor cok.. ikinarak uyaniyo emip geri uyuyor. Bazen sabah 5 6 gibi yapiyor. Bu arada havuc ve kabak gaz yapmiyor mu?? Ben bir kac gun ekstra dikkat edeyim diyorum..

Normal normal. Benimki de gece yapmiyo ama ikiniyor cok.. ikinarak uyaniyo emip geri uyuyor. Bazen sabah 5 6 gibi yapiyor. Bu arada havuc ve kabak gaz yapmiyor mu?? Ben bir kac gun ekstra dikkat edeyim diyorum..
Gaz yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama başka seçeceğim yok. Dokunmayanlar onlar. Sen çatlak için bir süre narenciye(limon dahil), çiğ domates ve ıspanak tüketme bence. Onlar çok feci pişik yapan şeyler.

Gaz yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama başka seçeceğim yok. Dokunmayanlar onlar. Sen çatlak için bir süre narenciye(limon dahil), çiğ domates ve ıspanak tüketme bence. Onlar çok feci pişik yapan şeyler.
Oooov soyledigin iyi oldu.. limon ve domates her gun tuketiyordum.. cok sagol..

Kızlar bugün regl oldum uzun bi süre beklemiyordum çok şaşırdım. Bi tanıdık doğum yaptı kadın 2 senedir adet görmüyormuş.

Bizimki 5-6 kez kaka yaptigi oluyo,emerken yapiyo yada hemen emdikten sonra yesilde olabiliyor doktor sikınti olmaz dedi.
Bu arada domates ben hergun yiyorum elizin poposunda da minik kizarikliklar oluyo pisik mi bilemiyorum

Kizlar az once bi yerde okudum bebişin poposunu ılık moddaki sac kurutma makinası ile kurultan anneler varmis.. pisik onleme icin.. mantikli geldi..

saat gecenin 4ü ve ikinarak uyanan oglum su an gulucukler sacarak bana bakio..o bana Güle dursun bende 2 gündür okuyamadigim sayfalari okiim dedim..

coolfire geçmiş olsun..zor kismi attlattiniz..inşallah geriside gelir..Allah şifasini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…