Uzerine krem sürüyorum antibiyotikli. Zeytinyagi suremem.. evde zeytinyağlı sabun var ozel yapim. Sen evde deterjan falan yapiyordun bilirsin, ev yapimi sabunlar nasil?? Hataydan geldi bu. Bebisleri hangi sabunla yikiyorsunuz mesela?? Ben şampuanla yikiyorum.. kafamda deli sorular.....
Ahh ahh ne isterim gelmeyi hamileyken de cok istemistim ama gidememistim simdi nede giderim 2 bebeyleKızlar Lütfü Kırdar da Anne çocuk fuarı var. İstanbul da yaşayanlar olarak buluşup gidelim mi? Mesela 11 Ağustos Cuma günü 13.30 gibi, ne dersiniz?
http://www.ibsfuar.com
Aralık tabii:)11 aralikmi
Ben Ali yi memleketten gelen zeytinyağlı sabunla yıkıyorum ama haftada 2 kez. Diğer günler sadece suyla hergün yıkıyoruz.Uzerine krem sürüyorum antibiyotikli. Zeytinyagi suremem.. evde zeytinyağlı sabun var ozel yapim. Sen evde deterjan falan yapiyordun bilirsin, ev yapimi sabunlar nasil?? Hataydan geldi bu. Bebisleri hangi sabunla yikiyorsunuz mesela?? Ben şampuanla yikiyorum.. kafamda deli sorular.....
Annen falan varsa kap gel:)Ahh ahh ne isterim gelmeyi hamileyken de cok istemistim ama gidememistim simdi nede giderim 2 bebeyle
Genelde 5,6 kez yapiyor. Arka arkaya yaptiklarini ayri saydim. Bez hesabi. Gunluk 8-9 bezin 5-6 si kakali..Sadece anne sütü alan 3-4 aylık bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor?
Bizimki 5-6 yapıyordu. Çok diye düşünmüştüm alerjiden ötürü. Genelde emer emmez yapıyor çünkü. Gece yapmıyor sadece. Bir kaç gündür 3-4 kez yapıyor. Normal o halde her ikisi de.Genelde 5,6 kez yapiyor. Arka arkaya yaptiklarini ayri saydim. Bez hesabi. Gunluk 8-9 bezin 5-6 si kakali..
Normal normal. Benimki de gece yapmiyo ama ikiniyor cok.. ikinarak uyaniyo emip geri uyuyor. Bazen sabah 5 6 gibi yapiyor. Bu arada havuc ve kabak gaz yapmiyor mu?? Ben bir kac gun ekstra dikkat edeyim diyorum..Bizimki 5-6 yapıyordu. Çok diye düşünmüştüm alerjiden ötürü. Genelde emer emmez yapıyor çünkü. Gece yapmıyor sadece. Bir kaç gündür 3-4 kez yapıyor. Normal o halde her ikisi de.
Gaz yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama başka seçeceğim yok. Dokunmayanlar onlar. Sen çatlak için bir süre narenciye(limon dahil), çiğ domates ve ıspanak tüketme bence. Onlar çok feci pişik yapan şeyler.Normal normal. Benimki de gece yapmiyo ama ikiniyor cok.. ikinarak uyaniyo emip geri uyuyor. Bazen sabah 5 6 gibi yapiyor. Bu arada havuc ve kabak gaz yapmiyor mu?? Ben bir kac gun ekstra dikkat edeyim diyorum..
Oooov soyledigin iyi oldu.. limon ve domates her gun tuketiyordum.. cok sagol..Gaz yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama başka seçeceğim yok. Dokunmayanlar onlar. Sen çatlak için bir süre narenciye(limon dahil), çiğ domates ve ıspanak tüketme bence. Onlar çok feci pişik yapan şeyler.
Benim kız 2 günde 1 kez yapıyor.Sadece anne sütü alan 3-4 aylık bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor?
1-2 defa bazen bir bucuk günde yapıyo. O vakit ılık su veriyorum.Sadece anne sütü alan 3-4 aylık bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor?
canm çok geçmiş olsun..Allah şifasini versinCanım benim kizimda böbrek reflüsu olduğu ortaya çıktı. Ameliyat olacak en erken 1 yaşında artık sürekli antibiyotik kullanacagiz. Mart gibi falanda sintigrafi cilektirecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?