Ben doğduğundan beri uni baby nin yenidoğan saf su ve pamuklu ıslak mendilini kullanıyorum hemen ardından tuvalet kağıdı ile kuruluyorum şimdiye kadar hiç pişik olmadı kremi sadece bez lastiğinin kızarttığı bölgede kullanıyorum..Kizlar az once bi yerde okudum bebişin poposunu ılık moddaki sac kurutma makinası ile kurultan anneler varmis.. pisik onleme icin.. mantikli geldi..
Her iki saate bir ikinarak uyaniyor bizimki.. kaka yok ama emip neyseki uyuyor sonra..saat gecenin 4ü ve ikinarak uyanan oglum su an gulucukler sacarak bana bakio..o bana Güle dursun bende 2 gündür okuyamadigim sayfalari okiim dedim..
@coolfire geçmiş olsun..zor kismi attlattiniz..inşallah geriside gelir..Allah şifasini versin.
Bizim doktor her alt degisiminde kaka cikisina bepantol baby kullan demisti.kakasini kolay yapsin diyeHer iki saate bir ikinarak uyaniyor bizimki.. kaka yok ama emip neyseki uyuyor sonra..
Bi yerde pişik kremlerini sadece pisik varsa kullanin, bebegin cildinde bi tabaka olusturur cildin nefes almasini engeller yaziyordu. Ben de kizarik gordukce suruyordum. Desitin, hametan, bepanten dönüşümlü suruyorum. Yalniz popo deligi etrafi hep kizarik hiç gecmiyor. Bepantol kullanan var mi??
Oluyo canim ya ben nerdeyse dogdugundan beri poposuna kaka cikisina bepanten kullaniyorum etrafinada sudocrem kullaniyorum yine oluyor islak mendil kullaniyorum ama kizariklik gorunce yikiyorum poposunu.minik minik kizarik pütürcükler ara ara oluyo biZde.bezden mi diyorum bazen ama bilemiyorumkiYaa benimkilerin bazen,kizarik oluyo popo deligi bide bacak kenarlar katlaniyo ya acaba indanmi diyorum sebamedin,pisik kremini kullaniyorm bende surunce geciyo ama bepanten surunce hicmi olmuyo pisik
Hepinizi andım izlerken :)))))))))))))))
EXPECTATION (Beklenti) ve REALITY (Gerçek)
ne guzel anlatmssin canm Rabbim evlatlrnla beraber guzel 9murler versin.canm benmde 2 dondurulmsm var dondurulms tedeviside aynimi olyo cok igne kullanliyomu transfer ne kadar surede oluyo cok merak ediyorm.en gec 2 yil sonra tekrar denycem k8zimn kardesleri olsun isterim.Vee bugun transfer yildonumumuzgecen sene bugun du... Acaba bu dondurulmuslari hic kullanmasakda direk sifirdan mi baslasak diyen esim ve olsun varken niye sifirdan bidaha baslayalim diyen ben ve embriyologunda telkiniyle gerceklesen transfer... Embriyolog demistiki 2 embriyonun 1 i cok,iyi durumda digeri ondan biraz daha az.. Ben zaten nasilsa olmicak diye umutlanmiyodum pek.. Derken simdi karsimda 2 tane civciv kendi kendine konusuyo.. Sukurler olsun allahima...
Hahaha tam biz hakikaten:)Hepinizi andım izlerken :)))))))))))))))
EXPECTATION (Beklenti) ve REALITY (Gerçek)
opera yukledigim resmi jasil kaldra bilirim sen bilirsin bi turlu yapamadim telden giriyorum.kizimn resm8ni kaldrcam cunku hic kimse tup oldgunu bilmyo bid3 eskaza biri gorur valla tirstim
Ayy neguzel dondurulmusun var keske benimde olsaydi diyorum ama tukettik heosini mutlaka dene canim sifirdan tupe gore cok daha kolay okadar igne falan olmuyosn yumurtavtoplama yok en onemlisi adetten sonrq baslamistim estrofem bise progestan galiba sonra 20. Gun transfer yapilmisti igne olarak sadece progestanin ignesini olmustun ekstradan okadar hem daha da az maliyetli ve az yorucune guzel anlatmssin canm Rabbim evlatlrnla beraber guzel 9murler versin.canm benmde 2 dondurulmsm var dondurulms tedeviside aynimi olyo cok igne kullanliyomu transfer ne kadar surede oluyo cok merak ediyorm.en gec 2 yil sonra tekrar denycem k8zimn kardesleri olsun isterim.
opera yukledigim resmi jasil kaldra bilirim sen bilirsin bi turlu yapamadim telden giriyorum.kizimn resm8ni kaldrcam cunku hic kimse tup oldgunu bilmyo bid3 eskaza biri gorur valla tirstim
Progestan igne vardi dimi ya jelle donusumlu olarak nerdeyse 14-15 haftalik olana kadar kullanmistimAyy neguzel dondurulmusun var keske benimde olsaydi diyorum ama tukettik heosini mutlaka dene canim sifirdan tupe gore cok daha kolay okadar igne falan olmuyosn yumurtavtoplama yok en onemlisi adetten sonrq baslamistim estrofem bise progestan galiba sonra 20. Gun transfer yapilmisti igne olarak sadece progestanin ignesini olmustun ekstradan okadar hem daha da az maliyetli ve az yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?