2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar az once bi yerde okudum bebişin poposunu ılık moddaki sac kurutma makinası ile kurultan anneler varmis.. pisik onleme icin.. mantikli geldi..
Ben doğduğundan beri uni baby nin yenidoğan saf su ve pamuklu ıslak mendilini kullanıyorum hemen ardından tuvalet kağıdı ile kuruluyorum şimdiye kadar hiç pişik olmadı kremi sadece bez lastiğinin kızarttığı bölgede kullanıyorum..

Ben de unibaby yeni dogan kullaniyorum.
Aksamlari banyo sonrasi pisik kremi surup yatiriyorum uzun sure kapali kalacagi icin.

Her iki saate bir ikinarak uyaniyor bizimki.. kaka yok ama emip neyseki uyuyor sonra..
Bi yerde pişik kremlerini sadece pisik varsa kullanin, bebegin cildinde bi tabaka olusturur cildin nefes almasini engeller yaziyordu. Ben de kizarik gordukce suruyordum. Desitin, hametan, bepanten dönüşümlü suruyorum. Yalniz popo deligi etrafi hep kizarik hiç gecmiyor. Bepantol kullanan var mi??

Bizim doktor her alt degisiminde kaka cikisina bepantol baby kullan demisti.kakasini kolay yapsin diye

Vee bugun transfer yildonumumuz gecen sene bugun du... Acaba bu dondurulmuslari hic kullanmasakda direk sifirdan mi baslasak diyen esim ve olsun varken niye sifirdan bidaha baslayalim diyen ben ve embriyologunda telkiniyle gerceklesen transfer... Embriyolog demistiki 2 embriyonun 1 i cok,iyi durumda digeri ondan biraz daha az.. Ben zaten nasilsa olmicak diye umutlanmiyodum pek.. Derken simdi karsimda 2 tane civciv kendi kendine konusuyo.. Sukurler olsun allahima...

asmakilit bepanthene kullanabilrisn demişti bana ilk gittiğim cocuk doktoru. hatta o her alt açmada kullan bariyer gibi korusun cildini demişti ama ben geceleri sürüyorum bir tek.
fakat senin dediğin kızarıklık pişikten ziyade allerjinin tipik bir belirtisi gibi görünüyor. sen iyi bir cocuk doktoruna götür bence. Lulinda ya bir sor istersen, gidip direkt kaka testi de yaptırabilirsin bir yerde.

gulsennnn su gibi geçsin inşallah.... Ultrafobik olduğumdan iğneli her konuda yaklaşımlarım akıllara zarar durumda. Dilerim kolay geçsin, sonuçları da sizi ürkütmesin sevindirsin...

Yaa benimkilerin bazen,kizarik oluyo popo deligi bide bacak kenarlar katlaniyo ya acaba indanmi diyorum sebamedin,pisik kremini kullaniyorm bende surunce geciyo ama bepanten surunce hicmi olmuyo pisik

Yaa benimkilerin bazen,kizarik oluyo popo deligi bide bacak kenarlar katlaniyo ya acaba indanmi diyorum sebamedin,pisik kremini kullaniyorm bende surunce geciyo ama bepanten surunce hicmi olmuyo pisik
Oluyo canim ya ben nerdeyse dogdugundan beri poposuna kaka cikisina bepanten kullaniyorum etrafinada sudocrem kullaniyorum yine oluyor islak mendil kullaniyorum ama kizariklik gorunce yikiyorum poposunu.minik minik kizarik pütürcükler ara ara oluyo biZde.bezden mi diyorum bazen ama bilemiyorumki

ne guzel anlatmssin canm Rabbim evlatlrnla beraber guzel 9murler versin.canm benmde 2 dondurulmsm var dondurulms tedeviside aynimi olyo cok igne kullanliyomu transfer ne kadar surede oluyo cok merak ediyorm.en gec 2 yil sonra tekrar denycem k8zimn kardesleri olsun isterim.

opera yukledigim resmi jasil kaldra bilirim sen bilirsin bi turlu yapamadim telden giriyorum.kizimn resm8ni kaldrcam cunku hic kimse tup oldgunu bilmyo bid3 eskaza biri gorur valla tirstim

Hepinizi andım izlerken :)))))))))))))))
EXPECTATION
(Beklenti) ve REALITY (Gerçek)

Hahaha tam biz hakikaten:)
Özellikle arabada ana kucağına bağlanma kısmı daha fazlasıyla Ali:)
Bu arada kadın gerçeklerde de hala fazla güzel. Ben anne topuzu, kusmuklu ve süt lekeli yılpırmış eşofman üstü modundayım. Önden açılan düğmelilerden. Düğmelerin teki ortadan ters iliklenmiş olarak:)
Akşama doğruda kafamda huni oluyor genelde aksesuar olarak:)

opera yukledigim resmi jasil kaldra bilirim sen bilirsin bi turlu yapamadim telden giriyorum.kizimn resm8ni kaldrcam cunku hic kimse tup oldgunu bilmyo bid3 eskaza biri gorur valla tirstim

hangi resmi kaldıracaksın? bir de bu kadar konu içinde, bizim grubu bulup senin yüklediğin resmin oldugu sayfayı biri görürse git sayısal falan oyna derim

En gerçekleri sizlerinki :))))) Bu kadıncağız expectation halinden pek ödün vermemiş evet :)
Doğal yaşam şartlarıyla olanı makbul...
Lulinda aktarmış halini aynen resmettim oldukça eğlenceli :)))))))

Ayy neguzel dondurulmusun var keske benimde olsaydi diyorum ama tukettik heosini mutlaka dene canim sifirdan tupe gore cok daha kolay okadar igne falan olmuyosn yumurtavtoplama yok en onemlisi adetten sonrq baslamistim estrofem bise progestan galiba sonra 20. Gun transfer yapilmisti igne olarak sadece progestanin ignesini olmustun ekstradan okadar hem daha da az maliyetli ve az yorucu

quzu o kadar resim içinde denk gelinmesi mümkün olmasa da durmasını istemiyorsan haklısın kaldırmakta.
Ancak burada ilettilen resim ve yazılar kanuni düzenleme zorunluluğundan dolayı kullanıcının kendisi tarafından silinemiyor. Editör veya yöneticilere rica edebilirsin. E egunal hamileliği nedeniyle devam ediyor mu bilmiyorum ama ona iletebilirsin.

Bunun dışında resim paylaşmak isteyenler şöyle ilerleyebilir; (ben böyle yapıyorum)
Resmi buraya dosya olarak yüklemek yerine albüm açıp oraya yükleyebilir. Linkini buraya koyarsınız resim burada görüntülenir. Sonrasında albümdeki resimleri istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz, resimler silebilir, değiştirebilir, tamamen kaldırılabilir vs vs...
Sevgiler

Progestan igne vardi dimi ya jelle donusumlu olarak nerdeyse 14-15 haftalik olana kadar kullanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…