hangi resmi kaldıracaksın? bir de bu kadar konu içinde, bizim grubu bulup senin yüklediğin resmin oldugu sayfayı biri görürse git sayısal falan oyna derim
İnşallah .. Bunu da atlattı Rüzgar.. Poposu nasıl oldu?Aşıdan geldik.. yatti uyudu gariban.. ateş olmaz inşallah..
Saklamayi nasil basardin gercekten tebrikler ilk iki de bende saklamak istemistim ama akrabalar yakin oturuyo bize ayni binada var kaynanamlar yan binada falan tabi saklamak mumkun degil zaten bu sonuncusunda hic saklamaya ugrasmamistimayy cok guldum yauw cok haklsin ama sulel3mzdebirkac kisi var tup bebek yapan es kaza olabilir diye dusundum kizimn resmi var yyklemstim onu kaldrcam.esimle bendenn baska kims3 bilmiyo ilk denememzde oldu ve kimseye soyleme geregi duymadim.duysalarda onemli degil ama her agzdan bir ses ve daha fazla ustumuze dusmeler yani pskljik baski istemedigim icin
Su asi olayindan nefret ediyorum yaa gecmis olsun size bize 4. Ay asisi ates yapmisti oglumda insalah sizde olmazAşıdan geldik.. yatti uyudu gariban.. ateş olmaz inşallah..
cok haklisin canm telden giryorm ve kixmdan dolayi fazla ugrasamadgm 8cin acelyle oyle yukledim neyse artk kismet goren olrsada aaaa kiximn ikizi derimquzu o kadar resim içinde denk gelinmesi mümkün olmasa da durmasını istemiyorsan haklısın kaldırmakta.
Ancak burada ilettilen resim ve yazılar kanuni düzenleme zorunluluğundan dolayı kullanıcının kendisi tarafından silinemiyor. Editör veya yöneticilere rica edebilirsin. @egunal hamileliği nedeniyle devam ediyor mu bilmiyorum ama ona iletebilirsin.
Bunun dışında resim paylaşmak isteyenler şöyle ilerleyebilir; (ben böyle yapıyorum)
Resmi buraya dosya olarak yüklemek yerine albüm açıp oraya yükleyebilir. Linkini buraya koyarsınız resim burada görüntülenir. Sonrasında albümdeki resimleri istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz, resimler silebilir, değiştirebilir, tamamen kaldırılabilir vs vs...
Sevgiler
benm annem cok yakin biz beylkduzu tarafndyz kayn validemlerde fatihte cnm cocuk istedgmzde 1 yillk evlydk 3 ay faln baktk olmyo bi dr gideym dedim sonra bisi yok olr dediler 2 ay daha bkldk esimdn kaynklann nedenlerden dolayi olmycagni ogrendk hemn hic zamn kaybetmeden tupbebek icin tedeviye basladim 20 gun sonra yumrtam toplandi 3. gunde transfer oldm c9k sukur guzel sonc aldm. he tabi bu surec uzun surseydi illaki ailemle faln paylasrdim hemn olnca hic annemin canini skmiym dedim bide annem cok evhamli duysaydiyerimden kaldrmazdi.ben transfer oldum ertesi gun annemlere otrmya gittim 6 kiloluk yigenmi kucagma aldim 3.gunde mtrobse bindim kayinvalideme gittim.nasil olsa hemn tutmaz diye hic dikkat etmedim. sonucu alnca sevincten bayilcaktmm aaa ne cok yazdim icim dolmus galibaSaklamayi nasil basardin gercekten tebrikler ilk iki de bende saklamak istemistim ama akrabalar yakin oturuyo bize ayni binada var kaynanamlar yan binada falan tabi saklamak mumkun degil zaten bu sonuncusunda hic saklamaya ugrasmamistim
Eşimin tum engellemelerine rağmen aldim simdi o da iyiki almissin diyor. 4 saat avm de gezdim ne bi yerim agridi ne de oglan sorun yapti... Çok cok memnunum..Kızlar momfortbaby kangurudan memnun musunuz? Rahat ediyor mu bebisler?
Uç aylık olunca alayım diyorum emin olamadım . kullananlar vardı aranızdan .fikriniz merak ettim ona gore sipariş vereyim
Yok yok alma.. ben de almadim. 3 aylık kontrolünde doktoru artik kanguru kullanabilirsiniz dede ve siparis verdim. Bordo bendeki.asmakilit canim ayy sagol cevap icin heyecanlandim inan.. Peki yenidoğan aparatı alayım mı? Kızım uç aylık olacak iki haftaya kadar.. Gerek yok sanırım ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?