yaaaa bu nasil bi dr cnm ne sacmaliyo bozma moralni bak sutun kesilir.canm benmde saclarm avuc avuc dkuluyo hele yikarkan koca yumak kopuyo sacimdan bebk emzryoz vitamnsz kalyrz ondandr. nasil kizdm bu dktra boylelerini dr yapanda kabahat benmde bazen oyle sivlce oluyo inan seni teselli icin soylemiyorm sade sivilceyle oynama yeter aklina kotu seyler getrme ltfen ve koltuk altndan gogsune dogru elinle kontrol et bakalim.aklina bile getrme boyle seyleri su dr numarasini ver bi ona frca atym cok sinrlendimsaçlarım cok dökülüyor dedim ya dr gittum bi sürü test istedi bide koltuk altimda bi süredir iltihapli sivilce cikiyodu patliyo lendi kendine sonra yine cikiyo gosterdim bi hastaliktan supheleniyorum ama ailede meme kanseri falan varmi dedi hastakigi testler ve bi uktrason yapalım aonra söylüycem dedi ama cok canim sıkıldı insallah kötü bişi yoktur kizim cok küçük ama yaaaa
Kesinlikle baslama bencede doktorunla gorusmeden doktormz bize 6 aya kadar baslatmadiBu arada saglik ocagi demir damlasi verdi.. 5. Ay kontrolune kadar kullanmayim diyorum. Zaten popo hasarli oglan ikinip duruyo. Bi de demir verip kabiz etmeyim cocugu.. siz ne dersiniz??
Yoktur bisey canim hemen kotuye yorma tedbir amacli demistir belkii saclarim obek ibek kopuyo benimdesaçlarım cok dökülüyor dedim ya dr gittum bi sürü test istedi bide koltuk altimda bi süredir iltihapli sivilce cikiyodu patliyo lendi kendine sonra yine cikiyo gosterdim bi hastaliktan supheleniyorum ama ailede meme kanseri falan varmi dedi hastakigi testler ve bi uktrason yapalım aonra söylüycem dedi ama cok canim sıkıldı insallah kötü bişi yoktur kizim cok küçük ama yaaaa
Canim sac dokulmesi hepimizde var. Hamilelik boyunca dokulmedi şimdi o dokulmeyenler de dokuluyor. Sivilceye gelince benim bikini bolgemde oluyor surekli.. yani bu dertler hep var.. doktoruna ben de Cok kızdım yanii.. sıkma canini.. pek pimpirikli bence doktorun..saçlarım cok dökülüyor dedim ya dr gittum bi sürü test istedi bide koltuk altimda bi süredir iltihapli sivilce cikiyodu patliyo lendi kendine sonra yine cikiyo gosterdim bi hastaliktan supheleniyorum ama ailede meme kanseri falan varmi dedi hastakigi testler ve bi uktrason yapalım aonra söylüycem dedi ama cok canim sıkıldı insallah kötü bişi yoktur kizim cok küçük ama yaaaa
yaaaa bu nasil bi dr cnm ne sacmaliyo bozma moralni bak sutun kesilir.canm benmde saclarm avuc avuc dkuluyo hele yikarkan koca yumak kopuyo sacimdan bebk emzryoz vitamnsz kalyrz ondandr. nasil kizdm bu dktra boylelerini dr yapanda kabahat benmde bazen oyle sivlce oluyo inan seni teselli icin soylemiyorm sade sivilceyle oynama yeter aklina kotu seyler getrme ltfen ve koltuk altndan gogsune dogru elinle kontrol et bakalim.aklina bile getrme boyle seyleri su dr numarasini ver bi ona frca atym cok sinrlendim
Merhaba kızlar meteyi gördüm geldim yavrum antibiyotiklerden şişmiş yine baya..uyutuluyor hala..refleks olarak gözlerini açıyor...yarın solunum cihazını çıkartmayı deneyecekler solunumu iyidir inş..durum iyiye gidiyor sukur.. Daha bir ameliyat daha gözüküyor ama ciğerleri toparlandı dediler ne zaman bilmiyorum.. Hayırlısı....
6. Ayda genel bir kan tahlili dönemi varmış. Orda demire falan bakıyorlar. Eksikse başla bence. Ne gerek var gereksizse başlamaya.Bu arada saglik ocagi demir damlasi verdi.. 5. Ay kontrolune kadar kullanmayim diyorum. Zaten popo hasarli oglan ikinip duruyo. Bi de demir verip kabiz etmeyim cocugu.. siz ne dersiniz??
Mete ye buradan kucak dolusu öpücükler. Bir sürü teyzesi var onun burada. Hergün onu düşünen, onun iyi olmasını dileyen, dua eden. Güzel günler gelecekMerhaba kızlar meteyi gördüm geldim yavrum antibiyotiklerden şişmiş yine baya..uyutuluyor hala..refleks olarak gözlerini açıyor...yarın solunum cihazını çıkartmayı deneyecekler solunumu iyidir inş..durum iyiye gidiyor sukur.. Daha bir ameliyat daha gözüküyor ama ciğerleri toparlandı dediler ne zaman bilmiyorum.. Hayırlısı....
gulsennnn su gibi geçsin inşallah.... Ultrafobik olduğumdan iğneli her konuda yaklaşımlarım akıllara zarar durumda. Dilerim kolay geçsin, sonuçları da sizi ürkütmesin sevindirsin...
gulsennnn canım ne yaptınız?
Merhaba kızlar meteyi gördüm geldim yavrum antibiyotiklerden şişmiş yine baya..uyutuluyor hala..refleks olarak gözlerini açıyor...yarın solunum cihazını çıkartmayı deneyecekler solunumu iyidir inş..durum iyiye gidiyor sukur.. Daha bir ameliyat daha gözüküyor ama ciğerleri toparlandı dediler ne zaman bilmiyorum.. Hayırlısı....
Bu arada saglik ocagi demir damlasi verdi.. 5. Ay kontrolune kadar kullanmayim diyorum. Zaten popo hasarli oglan ikinip duruyo. Bi de demir verip kabiz etmeyim cocugu.. siz ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?