daha neler öğrenicez bakalım ben de ilk defa duyuyorum. perşembeye güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah
Valla whatsapp benimde aklimda geldi orda iletisim daha kolay ama herkes istemeyebilir diye ses etmedimCöktüğünde benimde aklima whatsupp grubu mu kursak geldi
Hadi gecmis ola canimultrason çekildi ter bezleri iltihap yapmis dedi vok şükür kan test sonuclari yarin cikcak insallah onlarda iyi cikar aksam arkadasimin kinasi vardi gittim cok güzeldi dualarla falan yaktikar ben bi agla bi agla kizla anasi benim kadar aglamadj zaten kafam doluydu oh bahane oldu ayy kiz annesi olmak cok fenaymis kaynana catir catur oynadi
Bende face instagram,hepsi var twitter bile var da onu pek kullanmiyorm nekadar sosyalmisim yahuu
Sen bizim favorimizsinBende face instagram,hepsi var twitter bile var da onu pek kullanmiyorm nekadar sosyalmisim yahuu
Parol.aylardir ictigimiz tek ilacKızlar nezle oldum .. Eşim nezleydi bana geçti . Ne önerirsiniz ? Emziriyorum
Canim zaten sana ayrı bir hayranım hem iki bebeyle ugrasiyorsun hem de bize vakit ayiriyorsun
Ayyy cok tesekkurler kizlar size herzaman vaktim var
Kızlar nezle oldum .. Eşim nezleydi bana geçti . Ne önerirsiniz ? Emziriyorum
benim de ilkinde tuttu ama 8 yumurtadan bir embriyo oluştu orta kalitede. tutmaz diye düşünmüştüm, defalarca aynı hayal kırıklığını yaşasak kim bilir ne halde olurduk
inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguyu..
bak gördün mü önemli bir sey yokmuş.. bu arada kız annesi moduna çabuk girmişsin
Gel senin kizla benim oğlani kertelim.. söz çatır çatır oynamam
Ben de hala lohusayim sanırım. Ota b.ka ağlıyorum haber dizi izleyemez oldum.. anca eğlenelim gulelim sakalar sakalar.. baskasini yuregim kaldirmiyor..
Geçmiş olsun gözün aydın hamilelik yüzünden vücudumuzun dengesi bozuldu demişlerdir kızı var ya onun için çok ağlıyor Rabbim sevinç gözyaşları döktürsün canım
sevcanf çok geçmiş olsun canım kan testleride çok güzel çıkacak inşallah.
Elamiz büyümüşte kinalara mi gidermis maşallah prensese
valla bana uyar cnm face watsap hepsi mevcutGecen site çökunce aklima gelmisti, face de bi grup mu kursak?? Kopamayanlar olsun adi da..ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?