2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar Merhaba ya ben yanlış anlamışım flash bilmen neydi adi onu yaptık kablolu birsey ama iğne batirmiyorlar sonuç perşembe günü cikacak sağolun öpüyorum furki uyandı :)

Kızlar hayırlı cumalar bizim testin adini hatirladim flash vep. Hiç etrafınızda yaptıran olmuş mudur acaba ?

Dun ne kadar merak ettim seni.. insallah test de guzel cikacak. Bu arada ilk kez duydum boyle bir testi.

Sağol canım valla bende ilk kez duydum kafasinin arkasına ve üzerine iki tane kablo ucunda jel sürüp yapıştırıyor sonra kafasına bant gibi birsey geçirip hani tansiyon aletlerinin altına halka demirden birsey koyuyorlar ya ondan koydular ekranda dalgalar gidip geliyor bebek hareket ederse tekrarlaniyor test iki göz için ayrı ayrı toplam nerden baksan yarım saat sürüyor rahat durursa yirmi dk felan. Haftaya perşembe çıkacak sonuç öğlen gideceğim çok korkuyorum Rabbim inşallah sonucu hayırlı eyler. Çok sağolun kızlar hepinize teşekkür ederim

Sonucunuz guzel cikar insalah canim bende ilk defa duydum

Bende duymadim hic canim ama insallah iyi cikicak merak etme gonlunu ferah tut

güzel sonuçlar alirsiniz inşallah..

evettt..bugünde bizim transfer yıldönümümüz..masaya yattigimda iceri giren dr...3 tane orta kalite var..ben derim hepsini koyalim..donduracak kadar iyi degiller maalesef..ben hüsran..yok dedim 1 tane koyun..ikna çabaları..tamam o zamn 2 tane koyun..ama içim pir pir ederek..yukari çıktım yatirdilar..yan odadan bi aglama sesi..çığlık çığlığa bi kadin aglio..bagirip duruo..bıktım artik yeter artik..cami açtı atlamaya falan çalışıo..esim koridora cikti ne oluyo die..sanırım transfer etcek yumurta kalmamış..o an şükrettim en azindan orta kalitede olsa bi transfer yapildi die..ama cok üzüldük eşimle..kimbilir neler yaşamıştı da camdan kendini atmaya çalışcak kadar..sessiz sessiz yattim ama bagirtilardan psikolojim bozuldu..biraz yatinca yeter hadi gidelim dedim..tutarsa tutar..ümitsiz bekleyis sonucu dayanamayip erken yapilan idrar testinde silikte olsa pembe bi cizgi...Allah bu yolda emek veren herkesin yardimcisi olsun kimsenin kucagini bos birakmasin

Bir yakinim defalarce aşılama tup bebek yaptirdi.. 2 tikda 4 hamilelik oldu ama hepsu düştü. Son tup bebek tedavisinde embriyolara genetik test yaptilar 5 embriyonin tamaminda kromozom eksigi vardi. Transferi gectim, hamile kalma dediler. Cocugun sakat olur dediler. Koyverdi kendini.. 4 ay sonra hamile kaldi kendiliginden. Cok kizdi kendi kendine. Okumus kadinim cahil yapsa neyse, bana hanile kalma dediler ben kaldim diye.. doktoru aldirma bekle amniyosentezle kromozom tanisi yapariz dedi. 4 aylik oldu bebek, dusmedi.. amniyosentez yaptilar, sapasaglam. Kızımız simdi 4 yasinda.. Allah ol der ve olur.. inşallah o bayaninda boyle bi sansi olmustur.. olmaz denen olur.. Rabbim isteyen herkese versin inşallah..

ultrason çekildi ter bezleri iltihap yapmis dedi vok şükür kan test sonuclari yarin cikcak insallah onlarda iyi cikar aksam arkadasimin kinasi vardi gittim cok güzeldi dualarla falan yaktikar ben bi agla bi agla kizla anasi benim kadar aglamadj zaten kafam doluydu oh bahane oldu ayy kiz annesi olmak cok fenaymis kaynana catir catur oynadi

benim de ilkinde tuttu ama 8 yumurtadan bir embriyo oluştu orta kalitede. tutmaz diye düşünmüştüm, defalarca aynı hayal kırıklığını yaşasak kim bilir ne halde olurduk
inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguyu..

bak gördün mü önemli bir sey yokmuş.. bu arada kız annesi moduna çabuk girmişsin

Gel senin kizla benim oğlani kertelim.. söz çatır çatır oynamam
Ben de hala lohusayim sanırım. Ota b.ka ağlıyorum haber dizi izleyemez oldum.. anca eğlenelim gulelim sakalar sakalar.. baskasini yuregim kaldirmiyor..

Kızlar hayırlı cumalar bizim testin adini hatirladim flash vep. Hiç etrafınızda yaptıran olmuş mudur acaba ?
Canım geçmiş olsun Rabbimin izniyle inşallah Furkanın bir şeyi yoktur geçen sene bugün test günümdü bucakta öğrenmiştim hamile olduğumu dün akşam o gün yazılanları okudum çok duygulandım birbirimize ne güzel dualarda ve isteklerde bulunmuşuz şimdi rüyalarımız hayallerimiz yanımızda Rabbim onların acısını göstermesin bize isteyen bütün kullarınada hayırlısıyla evlat nasip etsin

Geçmiş olsun canım hayırlısıyla ameliyatı atlatmış inşallah öbür süreçleride atlatacak Rabbim nefesine ve vücuduna güç versin allaha emanet olsun

Geçmiş olsun gözün aydın hamilelik yüzünden vücudumuzun dengesi bozuldu demişlerdir kızı var ya onun için çok ağlıyor Rabbim sevinç gözyaşları döktürsün canım

sevcanf çok geçmiş olsun canım kan testleride çok güzel çıkacak inşallah.
Elamiz büyümüşte kinalara mi gidermis maşallah prensese

Amin canım benim Allah razi olsun senin fistik nasil? Ahhahh neguzel günlerdi değil mi çok şükür bugunleride gördük kopmadik hala birlikteyiz yakında başka bir topik açalım orada buluşalım ben anlasam acicamda bilmiyorum ki belki kızlar yapar

Gecen site çökunce aklima gelmisti, face de bi grup mu kursak?? Kopamayanlar olsun adi da.. ne dersiniz??

Benum önceki topikten arkadaslarla whatsapp grubumuz var birsey olduğunda bilgili oldukları için yardımcı oluyorlar sagolsun ben varım whatsapp a çünki face kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…