2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

supermis.cnm.nerde bu dr bizim 20 dak falan suruyo muaynemiz

Geçmiş olsun cnm biz ikimiz yani bebegimle ben grip olduk dr bebek için verdiği suruptan bende içtim
Ben de peditus aldırdım kendim içtim daha ona vermedim , ıhlamurun sadece Çiçek kısmından bir tutamı sıcak suda 10 dk bekletip verdim bugün 3 kere 3 er çay kaşığı , burnuna bruno damla yapıyorum kendime de ..

Whatsappt grubu iyi fikirmiş , Face ve ınstagramım var benim de , hepsine uyarım :)

talkative_844 sen sadece anne sutu vermiyor musun? Neden 5. Ayda ek gidaya baslatiyor??
Sadece emziren anneler lutfen ilk alti ay sadece sutunuzu verin.

Gecen site çökunce aklima gelmisti, face de bi grup mu kursak?? Kopamayanlar olsun adi da.. ne dersiniz??
2015 temmuz anneleriyle watsap grubumuz var artık hepimiz abla kardeş gibiyiz hatta antalya ya gittiğimizde orda olan bir arkadaşın evine gittik eşler ve be işlerde tanıştı orada anlık şeyleri yazabiliyorsun danışıp sorabiliyorsun ben watsap grubunda tanıdım eskişehirli bir arkadaşı aşure bile gönderdim eşimle

Kızlar
Hamile kalmadan önce 63tum sonra hamileyken en son 75 şimdi 58,4 hemde tok karnına nekadar hızlı veriyorum iki gün önce 61dim sizce normal mi?

Kızlar dünden beri efe cok huysuzlandı sürekli kusuyo o kadar sütü neresinden çıkarıyo hayret ediyorum hiçmi midesi eritmemiş . Kakası çok sulu. Dişleri inanılmaz kaşınıyo emzikleri, elleri yetmiyo benim parmaklarımı sırasıyla kemiriyo. Diş çıkarmak için çok erken daha 3,5 aylık. Doktoruna yazdım kadın cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı her ay 200 tl ödüyoruz nasılsa.doktoru değiştiricem. Aramamızı istemiyo watsaptan yazın diyo ama sinir oldum.

Canim dis genelde 6 aydan once cikmazmis ama tabi 3 aylikken cikmayacak diye bir sey yok. Elinle damagina bastirdiginda (once alt disler cikiyormus) aciyla bagiriyorsa dis cikariyormus. Yoksa salya ve elini agzina sokma tek basina dis belirtisi degilmis bu aylarda tum bebekler yaparmis.
Ayrica o doktoru hemen acilen degistir. Bir cocuk doktoru beni aramayin diyorsa ondan hayir gelmez. Bizimki dr eger acamazsam sms atarsiniz demisti. Ben aramayip sms atiyorum hep, 15-20 dk icinde uzun uzun cevap yaziyor her seferinde.

talkative_844 sen sadece anne sutu vermiyor musun? Neden 5. Ayda ek gidaya baslatiyor??
Sadece emziren anneler lutfen ilk alti ay sadece sutunuzu verin.
normalde öyle tabiki..dr kilosu iyi olan bebeklerde azar azar baslatioruz dedi..sanirim sütün artik yetmemesiylede alakali.yani simdiden alistirip 6.ayda daha hızlı bi geçiş yapılsın die..zaten öyle çok fazla bi sey yok..sadece meyve suyu ve yoğurt..artik bende doymamaya basladigini hissediyorum..kilosu iyi maşallah..ama çıkan sütüm eskisi kadar doyurucu değil..kilo arttıkça cc de artio..ama benim süt pek öyle cogalmadi..bi yerden sonra anne sütü yetmio..ya mamaya başlamam gerekio yada yavaştan ek gidaya..

geçmiş olsun cnm..bizde cok huysuzuz ama bizimki aşidan galiba..gece atesimizde çıktı 38lere..sabah tekrar çıktı..surup verdim şimdi bekliorum dusmesini

Kilo alimi durmadiysa ve cisli bez sayisi yeterliyse sen yine de baslama derim. Keske ben sadece emzirsem de alti ay ek gida isine bulasmasam.. benim ablam sekiz ay sadece anne sutu vermisti.

Kilo alimi durmadiysa ve cisli bez sayisi yeterliyse sen yine de baslama derim. Keske ben sadece emzirsem de alti ay ek gida isine bulasmasam.. benim ablam sekiz ay sadece anne sutu vermisti.
aslına bakarsan ben çokta hevesli değilim...her gün yogurt mayala falan..ac ver memeni enguzeli...büyük oglum 1 yaşına kadar nerdeyse anne sütüyle beslendi..o zman sütüm coktu..corbasini bitirmez emzirirdim kahvalti yapmaz emzirirdim..ama sütüm bunda o kadar iyi değil..bakalim belki hergün olmasada ara ara meyvelerin tadina baktiririm.arada bide yogurt tattiririm.ama tabi yogunluk anne sütü..

Selamlar kızlar,
Hani bu minnoşlar büyüdükçe dilindem daha raat anlayacaktık? Hiç de filmlerdeki gibi değilmiş. Bizim kız birtek bebek arabasının ana kucağında uyuyor. Beşiğinde, yatağında yada yanımda uyuma süresi maksimum 2 saat. Dün 4 aylık oldu. Dişetleri inanılmaz kaşınıyor, kasıla kasıla aşı yapılmış gibi ağlıyor. O ağladıkça biliyorum rahat olmam lazım ki kızı sakinleştiriyim ama uykusuzluk, onun nesi var endişesi beni de geriyor, sonra bütün suçlu genelde eşim oluyor.:) destek ol diyorum, napıyım bende öyle meme yok diyor. Ben de istanbul anadolu yakasında oturuyorum, doktorumuz fulya acıbademdeydi. Bize önereceğiniz anadolu yakasında doğru bir doktor var mı? Telefonum saçmalamaya başladı sürekli yazamıyorum ama hep okuyorum sizi. İyi ki varsınız:) bir grup oluşturursanız ben de varım, hem sanal, hem fiziksel olarak. :)

Aksam dişim kirildi dis doktoru acayip yogun bi sekilde ayarladik gittik bisyler yapti bakalim insallah dayanir.yalniz hamilelikte de dis problemi yasiyorum simdi emzirirkende napmam lazim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…