Ben gonullu olabilirim yapilcaksa ve yapabilcrk yoksao zaman bu isi kil halledeer herkes ozelden cebini yazsin
Ben gonullu olabilirim yapilcaksa ve yapabilcrk yoksa[/QUOTEmarpesa cnm bana senmi emziren annler grubunu tawsiye etmsitn sana okdr dua ettimki anlatamam
kizlaarrr slm uzundr giremiyrm ya oku oku sayflari okdr birikmiski . tel acmiyodu kk yi bilgisayari eaim okulda birakiyodu. cok ozledim szi. defne cnm kizin anne diyus wideosu kaldrmissjn olsun hayal edip opuyrm onu. asmakilit ins tez zmnda ii olur ruzgarin poposu. gulsen icini rahat tut bak kisa surede nkdr wwermissn guzel olcak heesey ama dikkt kndine sana birsey olsa Allah korusun furkan nasul daha ii olcak? lulinda ali nasil oldu cnm? coolfire duam hep seninle.opera sen nasilsin kadin bulabildnmi ewe yeniden? psikolojk olarak nasil hisediyosun?ablandan hala mi ses yok ya okdr kziiyrmki ona I imgednz cnm senle aramizda iko hfta war hamileyim diye baska bi topikte yazdgnda ki orda konusuyoduk bn okuldaydim ck ii hatrliyrm o ani gozlerim dolmustu okuyunca :) senle sikintilarmz ortak cnm bn arrtik saldim gundz kucagimda uyumasina izin veriyrm gexede yanyana yatyrz wc ye kaksam uyanio cnku gundz kucaktn inmio hc bisi yapamiyrm popoda sensor war dusuncn bizim icin de gecerli. facede emziren anneler grubu war oraya gel biraz psikolojk olarak rahatlarsin bizim gbi yapisik yasayan ck kisi war orda poposunda sensor olan. kizlar grcektn ck sey ogrenilio o grupta sizde takibe alin o grubu dursun kosede biyerde :)
buaraada watsup grubuna dahil edrrseniz bnde isterim katilmak canlar. opuyrm.
cnm bnm ewet onu bnde gozlemledim bazen tutumlari bi garip oluyorvallahi sabah aklımdan geçiyordun ne yaptın acaba diye..
benim psikolojim daha iyi, antidepresan 10 gün oldu başlayalı, etkisini göstermeye başladı. biraz daha uyumaya, daha az hüzünlü olmaya başladım bile..
ablamdan hala ses yok, zaten bu saatten sonra da ses çıkmasın. ben o kadar zorluk yasamışım, şimdi ortaya çıkıp ablalık mı yapacak??
ev işleri için haftanın 4 günü öğleden sonra bir kadın geliyor, doğumdan bir ay önce başlamıştı zaten, o devam ediyor. bizim ev cok büyük, ev işine anca yetişiyor o. bakıcı bulamadım daha. bir kişi bir gün, bir kişi de iki gün çalıştı ama çok zormuş bakıcı işi. benim yanımdayken bu kadar rahat ve pervasız olan insanlar kim bilir ben yokken nasıl davranırlar
emziren annelere ben de üye olmuştum, hatta sırf onun için bir facebook hesabı açmıştım. fakat benim emzirme çabalarım sırasında o kadar sert ve kırıcı tavırları oldu ki, benim psikolojimi iyice bozup hırpalamışlardı beni. sonuçta facebooku kapattım, emzirme konusunu da
cnmmm sna okdr dua ettimki ♡ sayende uye oldum oraya we biliyomusunmamayi iyice azalttik ck sukur Allahima. suan minigimm kucagimda uyuyo ew oohhh almis baaini gidiyr ama olsun dedigin gbi uyuyo en azindan daha az huzursz oluyor. gaz sikintimiz yetyr zaten halaG gelartikannecim evet canim valla bende o gruptan sonra rahatladim sanada fikir olduysa ne mutlu.ben o grupta okuduklarimdan sonra guzduzleri kucagimda uyumasina izin verdim ve en azndan uykularini aliyor boylece huzursuz olmuyo bizim gibi cok kisi var oyle yapisik ve ogrendigim sey yapisik olmak belli bir aya kadar sorun degilmis
Kapanır annesi kendini üzüp strese sokma allah korusun sütün azalırkizlar bir de ikinci ay kontrolumuzde oglusum batunun kalbindeki dogustan oldugunu dusundgu ufurumu hala duyup duymadgini sordum dr umuzda ewet duyuluyr ama bi yasina kdr kapancktr dedi. tabiki bnm orda gozlerimin doldugunu goren cocuk dr umuz medipolde bi arkdsm war cocuk kardiyologu doc dr abdullah erdem ariyim da bi gozukun dedi. ama dr hala bnce gerek yk fizyolojk we kapanick desede nolur arayin we gidelm dedim. gittik ertesi gun ck detayli etti muayene dr. ewet 4 mm bi delik war oglumun kalbinde ama fizyolojk kapanicktr en gec 1.5 yasina kadar. kesinlkle kardiyolojinin hastasi degilsiniz seneye bu zmnlr da isterseniz bi kpntrole getrin iciniz rahat etsin dedi.
kosmasina ziplamasina engel degil olurda kapanmzsa yda buyurse yas buyudukce ck basit bi ameliytla kapatrz dedi.
dusunmemeye calisyrm Allahima dua ediyrm nolur kapansin kendiliginden diye. kizlar szde akliniza geldikce dua edermisiniz oglum batuya?
Kadıköy şifada Merve Başkan ben eskişehir deyim ama bizim çok sevdiğimiz aile dostumuzdurSelamlar kızlar,
Hani bu minnoşlar büyüdükçe dilindem daha raat anlayacaktık? Hiç de filmlerdeki gibi değilmiş. Bizim kız birtek bebek arabasının ana kucağında uyuyor. Beşiğinde, yatağında yada yanımda uyuma süresi maksimum 2 saat. Dün 4 aylık oldu. Dişetleri inanılmaz kaşınıyor, kasıla kasıla aşı yapılmış gibi ağlıyor. O ağladıkça biliyorum rahat olmam lazım ki kızı sakinleştiriyim ama uykusuzluk, onun nesi var endişesi beni de geriyor, sonra bütün suçlu genelde eşim oluyor.:) destek ol diyorum, napıyım bende öyle meme yok diyor. Ben de istanbul anadolu yakasında oturuyorum, doktorumuz fulya acıbademdeydi. Bize önereceğiniz anadolu yakasında doğru bir doktor var mı? Telefonum saçmalamaya başladı sürekli yazamıyorum ama hep okuyorum sizi. İyi ki varsınız:) bir grup oluşturursanız ben de varım, hem sanal, hem fiziksel olarak. :)
Kapanır annesi kendini üzüp strese sokma allah korusun sütün azalır
Tamamdir,bu sekilde toplayalim ozaman snrada olusturalim grubumarpesa ozelden atiyorum cnm sana teli☺
ins cnm sagol.bence de canım stres yok. zaten doktor gayet açıklayıcı ve rahatlatıcı konuşmuş.
daha önce de demiştim, eşimle bende de ciddi üfürüm ve deformasyon var doğuştan. önemli değil dedi kardiolog bize.
Ben de haftaici tek daha rahatim. Eşim evdeyken o da bi seyler istiyo falan. Bi de ben tek kalinca herseyi kafama gore yapıyorum eşim evdeyken cok mudahale ediyo.. daha cok yoruluyorum bi de ona dert anlat.. şişiyorum valla.Okadar yorgunum ki anlatamam yaa esim evdeyken haftasonu daha cok yoruluyorz nedense annemle haftaici bukadar degil offf cok fenayim grup acilmis galiba yaziyorum bende nomumarpesa
Çok teşekkürler:) bu aradaKapanır annesi kendini üzüp strese sokma allah korusun sütün azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?