2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Sen hep sabrettin karsiligini aldin,mete uraz da anneside cok guclu hersey simdikinden cok daha iyi olacak insallah

firdevs27 canım doktorun adı yankı Yazgan . Çok çok iyi bir doktor Prof aynı Zamanda . Kreşi de var otistik çocuklara yönelik , bi araştır istersen .

coolfire çok sevindim canım kötü günler inşallah bitecek sen bolca dinlen ayaklanmaya başlayınca çok ihtiyacın olacak ağlıycakta gülecekte hiiç merak etme

firdevs27 canım otizm teşhisi çok erken bencede onu diyebilmek için Dr uzun bir gözlem yapması gerek senin bebegin kaç aylık birde her bebeğin gelişimi farklıdır allahın izniyle hiçbirşeyi çıkmıycak kuzunun merak etme

Yok cnm ilk yoğun bakım zamanında emzirebildim.. Sonra malum yoğun bakimlardan çıkamadığı mızdan sagıp sağıp verdim..şuanda emzirmeye emzirmeye baya azaldı.. Teyzemin kızı yeni doğum yaptı süt annemiz takviye.. Çok üzülüyorum bu duruma baya sutum vardı ayrılık,üzüntüler böyle etkiledi...

Hic uzme kendini benim de sutum yerlere akiyordu ama uzuntuler sıkıntilardan azaldi. Sonra mama takviyesi verirken biberona alisti emmeyi de birakti. Sut sagarken ederken bitti dn sonunda. Bir gram anne sutu almadan buyuyen bebekler var, takilma buna canim..

İşte en büyük sıkıntı bizde mamayi midesi kabul etmiyor anında ağız burun kusuyor bizimki.. Her çeşit denedik yok almıyor... Cigerine bile kaçtı ...mama korkusu var bizde şimdi.her yönden ugrastiriyor mete efendi.. Yana yakıla aglaya aglaya süt aradimda bulduk sukur.. Bakalım ek gıdalara geçince süt aşkı biraz hafifler..

Canim sut ariyor musun hala? Neden bize yazmadin?

Yok teyzemin kızı sağolsun destek çıktı bize..iyiz sukur.. Canım malum hastane ortamında o yoğunlukta aklıma gelmedi.. Nete de zor girebiliyordum..

Yok teyzemin kızı sağolsun destek çıktı bize..iyiz sukur.. Canım malum hastane ortamında o yoğunlukta aklıma gelmedi.. Nete de zor girebiliyordum..

tamam sevindim.. neye ihtiyacın olursa biz hazırız, bir şekilde hallederiz unutma

Göz kontağı vardı kayboldu gülmüyor tanımıyor beni doktorun biri var diyor biri yok diyor delircem kime inanyım sasırdım

Arkadşımın kızına aynı teşhis konuldu farklı doktorlar farklı teşhis koydu kimi otizim kimi sosyal problemli.Göz kontağı kurmuyor,konuşmayı çok geç öğrendi çocuklarla bile iletişim kurmuyordu.Arkadaşımın gitmediği profesor doktor kalmadı çok pararlar döktü ve sonuç sıfır.En sonunda bir haber okumuş hemen kitabını almış dieti uygulamış ve mucize diyor çocuk çok değişmiş hal hareket konuşma herşeyi değişmiş.O kadar paralar harcadım çare olmadı bir kitapla çözdüm diyor.

http://www.sabah.com.tr/pazar/2014/10/26/tip-dunyasinda-ezber-bozdu?paging=2

lulinda msj görürsen lütfen yardımcı olur musun ben de yüzüstü dışında uyuyamıyorum
Size benimkini göndereyim. Yanlış kedim bir yerini delmiş sanırım. Bulamadık. Bir lastikçide yama yapılırsa kullanabilirniz.

Teşekkür ederim ilginizden dolayı lulinda ama eğer aldığınız yeri söylerseniz ben kullanılmamış almak isterim çünkü rahatsıZlığım var hemen ürtiker oluyorum
Size benimkini göndereyim. Yanlış kedim bir yerini delmiş sanırım. Bulamadık. Bir lastikçide yama yapılırsa kullanabilirniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…