Tesekkur ederim cnm...hala yoğun bakımda oğlum solunum sıkıntısı devam ediyor ama kötüye giden bisi yok sukur ama onu orda bırakıp eve gelmek berbat bi durum... Ne zaman geçecek bu günler hergun ağlıyorum yalvarıyorum allahima... Bunada sukur be diyeyim...
Aslında çok ihtiyacım var güçsüz düsürürmü acaba diye tereddüdüm vardı... Zaten epey gucsuzlestik esimle.. Biliyorum canım allah razı olsun..inş yaklaşmişizdir inşallah..
bende kafeinsiz aldım nescafe ilk haftalarda da içilir dimi zararı yok bunun.Kola icme bence kafein var icinde. Hamileyken de icmedim ben. Ayrica gaz ve uykusuzluk da yapar bebiste.
Ben kafeinsiz nescafe aldim onu iciyorum kahve krizi icin. Kola icmeyeli aylar oldu
coolfire canim nasil oldu oglusun?
bende kafeinsiz aldım nescafe ilk haftalarda da içilir dimi zararı yok bunun.
20 gün yoğun bakımda kaldı şuan hastanedeyiz serviste takip ediliyor... Bazı sıkıntılarimiz var ama çok sukur bugüne... 1 ameliyat surecimiz daha var bakalım zamanı net değil... Dualarla yanımızda olduğunuz için allah razı olsun teyzelerimiz..
Ay harika haber... her zaman dualarimizla yaninizdayiz.. öpüyorum ikinizi de..20 gün yoğun bakımda kaldı şuan hastanedeyiz serviste takip ediliyor... Bazı sıkıntılarimiz var ama çok sukur bugüne... 1 ameliyat surecimiz daha var bakalım zamanı net değil... Dualarla yanımızda olduğunuz için allah razı olsun teyzelerimiz..
coolfire canim 2015 yilinda yasadiginiz tum uzuntuler, sıkıntilar geride kalsin; yeni yil saglik, mutluluk ve huzur getirsin size.
Oglunla nice guzel yillara..
Tesekkur ederim canım inş 2016 hepimiz için dilediğiniz gibi geçer.. Çok sukur 2016 a oglumla birlikte girdik.. Zor süreçler devam ediyor ama yanyanayiz ya sabrediyoruz
Bu gunler de gececek canim. Bak artik yaninda oglun. Bu yil size guzellikler, saglik getirsin.Tesekkur ederim canım inş 2016 hepimiz için dilediğiniz gibi geçer.. Çok sukur 2016 a oglumla birlikte girdik.. Zor süreçler devam ediyor ama yanyanayiz ya sabrediyoruz
Listede belirtmemisiz oğlumun adı METE URAZ 26.08.2015 normal doğum...
Aaa benim.oglumla ayni gun dogmuslar..
Grubun tek normal.dogum yapani sensin bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?