2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Cok haklisin.. bir de onun stresini yasattilar sana. Ben de normali cok istedim ama 41 hafta olunca ve suyum bitince sezaryenle almak zorunda kaldilar.
Yanimizdalar ya onemli olan o. Sen normal dogurarak da kahramanligini percinlemis oldun

Listede benim kızımın adı da yok

Selam ben bugün 8 haftalık oldum güvenç bey 36 yaşında olduğumdan amniyo onermedi risk var diye. Ikili yapacak 12. Haftada ve nifty önerdi bahcecideki adiymis. harmony dedi yani. Sen yaptirmisin sanırım. Kaçıncı hafta. Nerde yaptirdin. Ne onerirsin kafam karıştı gerçi güvenç e güveniyorum ama. Bunu yapınca 3 luye vs gerek olmuyor mu

Selam.. oncelikle hayirli olsun.
Biz Lulinda ile birlikte gitmistik harmony testine o yuzden cevap vermek istedim. Harmony i yapan iki yer var, nisantasinda g-lab diye bir yerde yaptirmistik biz. Hastaneler falan kendi yaparsa bu laboratuvarlara yolluyor uzerine fiyat bindirmis oluyorlar. On hafta dolunca yaptirabilirsin. Ben 10+3te yaptirmistim. Bir tup kan veriyorsun 15 gun icinde sonuc geliyor. Ikili uclu hicbir test yapilmiyor harmony yaptirdiysan. Guvenilirligi en yuksek test bu, %99,99.
Bence on hafta dolunca bunu yaptir kafan rahat etsin..

cevap için çok teşekkür ederim canım,şimdi bahçecide kanı alıyormuş 700 euro dediler y.dışına gönderiyorlarmış,ama g-labdan da fiyat alayım hangisi uygunsa orda yaparım,lulindanın doktoruda güvenç ti ondan niye harmony istedi acaba aliba bunlar harmony,nıft hepsi aynıymış diye duydum markalarıymış.12.haftada yapcak bana geç değildir dimi,varya dünden beri kafama takıldı ya sorun çıkarsa diye yaaa yaşım 37 benim.

Evet ona da yasi 38 diye demisti doktor. Ben 33 yasinda olmama ragmen yaptiridm. Bana doktorum eger down vs ciktiginda kurtaj dusunuyorsaniz mutlaka harmony yaptirin. Erkenden ogrenmis olursunuz dedi. Digerlerinde ikili, uclu, amniyosentes derken 18. Haftaya dayaniyorsun.
Yok ben her kosulda dogurucam diyorsan o kadar para vermeye gerek yok..
Biz sanirim 1590 tl vermistik

Kızlar öyle üzgünüm ki sanırım benim oğlum otizmli.hüngür hüngür ağlamak istiyorum çok kötüyüm.son 1 aydır çok tuhaf herşey delirmek üzereyim.Allahım yardım etsin inşallah

Kızlar öyle üzgünüm ki sanırım benim oğlum otizmli.hüngür hüngür ağlamak istiyorum çok kötüyüm.son 1 aydır çok tuhaf herşey delirmek üzereyim.Allahım yardım etsin inşallah
nerden bu kaniya varildi..bence hemen kendini ve bebegini bunun için yipratma..ablamada oyle dendi ama kızı suan 2.5 yasinda ve sapasaglam

Canim doktorla gorustun mu? Sadece goz temasi kurmamasi ise gorme bozukluguyla ilgili olabilir veya isitsel problemleri olabilir.
Nedir sorun tam.olarak?

Göz kontağı vardı kayboldu gülmüyor tanımıyor beni doktorun biri var diyor biri yok diyor delircem kime inanyım sasırdım

İlginize tesekkur ederim teyzelerimiz.. Kusura bakmayın cevap yazamiyorum bazen inan ki evde annemlerin yardımı olmasa yemek yemeye biley fırsat bulamıyorum.. Mete Uraz iyi sukur toparlanmaya çalışıyoruz.. Kilo sıkıntımız var, aşılarını vurulmaya basladi, bizde herşey geriden geliyor şuan.. Sık sık kontrollere gidiyoruz.. 2 yaşına kadar tam düzeltme ameliyatı olmicakmis... Nasıl dayancaz ,ne ycaz bilmiyorum.. Hasta bir çocuğa bakmak çok zor her agladiginda sasiriyoruz ne yapacağımızı... Gulucuklerde atmiyo değiliz... Hayatı tehlike hala var.. Korkuyorum... Sabır... Sabır...ne diyelim ...

Göz kontağı vardı kayboldu gülmüyor tanımıyor beni doktorun biri var diyor biri yok diyor delircem kime inanyım sasırdım

Canim benim once sakin ol. Bu konuda uzmanlasmis bir doktora gotur. Biz de hemen arastiralim. Goz icin iyi bir muayene olsun. Su an ne kadarlik? Ben hicbir seyi oldugunu sanmiyorum ama iciniz rahat etsin. Ne tarafta oturuyorsunuz ona gore arastiralim.

Guzel haberler canim.. senin kendine dikkat etmen lazim. Annen yaninda sanirim. Firsat buldukca dinlenmeye calis, hem bedenen hem.ruhen cok yoruldun. Fakat guzel gunler geldi bak, onun gulmesi, oturmasi, donmesi, dis cikarmasi derken buyuyup gidiyorlar. Endiselenmekte haklisin elbette ama zor kismini atlattiniz cok sukur. Emziriyor musun?

Öncelikle lütfen sakin olmaya çalış , ortada kesin konmuş bir teşhis yok bu konuda iyi bir doktur vardı oldukça isim yapmış arkadaşımı aradım açmadı onun oğlu o doktorda ve teşhisi o koymuştu bayaa bir Dr gezdikten sonra , ondan adını öğrenip bilgi veririm . opera nın dediği gibi göz bozukluğu ya da işitme ile ilgili olabilir , kaç aylık oldu şu an ?

Canim benim otizm iki yastan once anlasilmaz diye biliyorum uzmenkendinj ne olur.. televizyon uzletiyor musun??

coolfire ne güzel haberler , çok daha iyi günlerini haberlerini alacağız inşallah . Şükür artık yanında , evinde .. Herşey daha da iyi olacak

cnm cok sevindim metede sende cok guclusunuz kendini uzme sakinligini korumaya çalış inanki cok degil bir kac ay sonra hatirlamiycaksin bike yasadiklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…