Kızlar desteğiniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hastaneden çıkışim yapıldı bu sabah kanamam hafifledi ama hala devam ediyor doktor normalde giriyor dedi elimizden geleni yaptık dedi ki gerçekten öyle ilgilendiler sağolsun via hospital de kaldım 1 gece sindi ilaç verdi onları kullaniyorum inş düzelecek durumum bebek için sabah ultrasonda gördüm şükür çok iyiydi pazartesi tekrar kontrole gitcem hersey yolunda olsun diye dua ediyorum bu arada kız bebek demissiniz benm için ama kesin bişey yok bnm de içimden kız geçiyor ama daha kanitlanmadi pazartesi doktora hersey yolundaysa soracağım inş söyler hepinizi öpüyorum :)
Evet canim gripte degilim geniz akintisina bagli kuru oksuruk dendi simdi antibiyotik kullaniyorum usutmedimde birden siddetli oksuruk basladi saskinim oyuzden sem de ilac kulllanmis miydin canim sen ilaclari ne zaman birakicaksin?biz seninle bugun 8+3 olduk yani 8 bitip 9.hafta icinde oluyoruz seninki kac cm yaziyo yani bebisin benim persembe 1.2cm di sen de cuma gitmissin oyuzden sordumCnm Ben hic tup bebek yaptirdigim yere gidemedim sehir disinda oldigum icin bide cok uzak, bulundugum yerde kadin dogumculara gidiyorum simdilik yolunda gorunuyor AMA bende endise bitmiyor. Ben hersey yiyorum migde bulantim var AMA cok tiksintim olmadi, cayin tadi degisti pek icemiyorum sadece cokta ozel beslenmem yok, uyku halim cok fazla
Ilac olarak gunluk 1 crinone ve kan sulandirici kullaniyorum sadece zaten estrofem hic vermediler burda, prolotin depot yaptirdim kanama alani vardi basta o gecti igneyede gerek yok sanirim
Cnm benim karnim cok gurulduyo sanki migde bozulurda ses cikar ya hep oyle bune anlamadim insallah normaldir.
Gecmis olsun burlarada grip olmussun kotu olmus aksi zamanda bende transfer sonrasi olmustum
Sağol canm yarın telefonunu bekliycem öpüyorum. Seni...Canimcim dua ediyorum sana sürekli Rabbim bebeğini kucağına almani nasip etsin inşallah yarın ikili test sonucum çıkacak hemen arayacağım seni kocaman öpüyorum fıstığım
Evet canim gripte degilim geniz akintisina bagli kuru oksuruk dendi simdi antibiyotik kullaniyorum usutmedimde birden siddetli oksuruk basladi saskinim oyuzden sem de ilac kulllanmis miydin canim sen ilaclari ne zaman birakicaksin?biz seninle bugun 8+3 olduk yani 8 bitip 9.hafta icinde oluyoruz seninki kac cm yaziyo yani bebisin benim persembe 1.2cm di sen de cuma gitmissin oyuzden sordum
canim ultrason goruntusunun sağ alt kosesinde yaziyo mesela bende 7w 4d yaziyodu onun altinda 1.2cm diyoduCnm benim cuma gittigimde 8+3 cikti usg de doktorun hesabina gore bugun 9+1 oluyor tup bebek gebeligi farkli hesaplaniyor anladigim kadariyla gebelik hesaplamaya girdigimde son adete gore 8+3 bugun AMA tup bebek hesaplamasina gore 8+5 bugun doktora gorede 9+1. Bende sasirdim ondan soruyorum arkadaslara niye fark var hangisi dogru anladigim sat baz alinmiyor. Senin sanirim sata uygun cikiyor benim onde gorunuyor insallah sorun degildir
Ben grip oldugumda hic ilac kullanmadim zaten test sonucum belli degildi geneldede ilac almam gripken AMA oksuruk varsa gerekiyor doktorun ona gore uygun ilaci vermistir endiselenme
Benim 12. Haftaya kadar crinoneye devam zaten tek o var gunde 1 tane kan sulandirici nezamamana kadar olur bilmiyorum heterezigot bendeki
Bebek nekadar bilmiyorum heyecandan sormayi unutuyorum AMA yatiyodu oyle ufak birseydi insallah saglikla drvam ederler
canim ultrason goruntusunun sağ alt kosesinde yaziyo mesela bende 7w 4d yaziyodu onun altinda 1.2cm diyodu
Canim simdi baktim persembe gunu olan muayenede 1.02cm diyo seninki epey buyumus annesi:) sen balik ve findik fistik yiyebiliyo musun?ben bunlardan bi de tatlidan tiksindim dedigin gibi bulanti bende de var ama kusucak kadar degil uyku hali de cok var senin muayeneler alttan mi oldu hepBaktim simdi crl 19.20 mm, GA 8w3d yaziyo cuma gunu kontroldeki usg goruntusunde. Bebek 19.20 mm mi oluyo ozaman???
Canim simdi baktim persembe gunu olan muayenede 1.02cm diyo seninki epey buyumus annesi:) sen balik ve findik fistik yiyebiliyo musun?ben bunlardan bi de tatlidan tiksindim dedigin gibi bulanti bende de var ama kusucak kadar degil uyku hali de cok var senin muayeneler alttan mi oldu hep
Kizlar camasirima azcik kahwerengi lekelenmem olmus sizce dr umu arasammiya ? Peceteye silincede kahwerengimsi leke gelio kimi zmn. Daha pazar tlfnlastik. 2 doz progynex wurdur dedi crinoneyi birakip 2 tanede estrofem kullaniyrm. Szce arasammiki dr umu? Adet sancisi gbide bi agri basladick korkuyrm
Pazar gunu top seklinde geri gelen crinone turuncu renkte idi ozmn dr umla konustuk crinoneyi birak igneye gec dedi 4 gundr igne oluyrm cnm zaten.Gecmis olsun belki crinonenin etkisidir genede doktorunuzu arayin kahverengi leke genelde oluyor sanirim cogu kiside
Ara tatlim sen ara.. Icin rahat etsin.. doktorlar bu yüzden var.. benim doktorum senin onemsemeyecegin herhangi bir durum aslında onemli olabilir, doktorculuk oynama en ufak değişik durumda beni ara demisti.. niye aradin beni demez nasilsa. Ara sor..Pazar gunu top seklinde geri gelen crinone turuncu renkte idi ozmn dr umla konustuk crinoneyi birak igneye gec dedi 4 gundr igne oluyrm cnm zaten.
mantığa bak ne insanlar var Allah akıl fikir versin ne diyim sinirim zıpladı.Kizlar icinizde hala hamileligini baskalarina soylemeyen var mi?benim cevremde cogu kisi 12 hafta bitene kadar kimse soylememisti hatta samimi sayilacak arkadaslarim bile..
hatta benjm manikure gittigim kadin 5 aylikken ben anlamistim artik, zatn kiloluydu ilk aylar anlamamistim, benim olmuyor ya o zamanlar, nazarim degmesin diye soylememis
Sabah sabah aklimageldi iste..
ara canım için rahat etsin en azından.Allah korusun inşallah önemli birşey değildir ama sen ara sor.Benimde açık kahve peçeteye gelince adet sancısı gibi sancım olmuştu.Sen ara yinedeKizlar camasirima azcik kahwerengi lekelenmem olmus sizce dr umu arasammiya ? Peceteye silincede kahwerengimsi leke gelio kimi zmn. Daha pazar tlfnlastik. 2 doz progynex wurdur dedi crinoneyi birakip 2 tanede estrofem kullaniyrm. Szce arasammiki dr umu? Adet sancisi gbide bi agri basladick korkuyrm
Gerçekten doktorlar çok anlayışlı ne zaman bir şey olsa ben de arıyorum ve hiç ses tonu değişmiyor ama şu hemşire ve sekreterler yok mu birine çok kötü dalacam az kaldı nasıl bir egoları var bilmiyorum neyse...Ara tatlim sen ara.. Icin rahat etsin.. doktorlar bu yüzden var.. benim doktorum senin onemsemeyecegin herhangi bir durum aslında onemli olabilir, doktorculuk oynama en ufak değişik durumda beni ara demisti.. niye aradin beni demez nasilsa. Ara sor..
arayinca bi sesi degisti gecen pazar gunu simdi msj attim geri donmezse 9 a kdr aricam 9 da. Sen ne yaptin cnm adet sancisiyla o kan geldiginde dr un ilaclarini fln arttirdimi?ara canım için rahat etsin en azından.Allah korusun inşallah önemli birşey değildir ama sen ara sor.Benimde açık kahve peçeteye gelince adet sancısı gibi sancım olmuştu.Sen ara yinede
iyi bakalım çok şükür canım...(AMİN)kızlar bi gün girmedim neler olmuş neler... öncelikleesilaecrin geçmiş olsun canım. Bizi de habersiz bırakma. Allahın iznyle hiçbir şey olmaz kuzucuğa... Biraz ilgi istemiştir canı
@WishhDuygu listelerine bayıldım canım. eline sağlık çok şekerler
Aramıza yeni katılan arkadaşlar da var galiba. Hepsi hoşgeldi... Ne kadar bebek o kadar bereket
Bu arada beni de merkezden aradılar bugün çok şükür ikili testin sonucu iyi çıkmış. Darısı diğer miniklerimizin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?