2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Cnm crinone yi kndi biraktirdi dr um onun yerine progestaniki doz igne baslatti ayni gorewi goruyo dedi
Jelle progestan igne ayni gorevi goruyor.ikiside progestan hormonu.ben doktoruma jel rahatsizlik veriyo dedigimde igneyle jeli donusumlu kullan sadece ignede beze falan yapar agri yapar demisti.bende oyle yapiyorum bikac gun ignr bikac gun jel.yada igne yeri kotuyse bigun ignr bigun jel.bu randevunu öne cekmeyen doktor tüp bebek doktorun mu istersen icin rahat etmesi icin baska bir doktora görün bugün

Ewet tupdr um cnm Msj attim lekelenmem dewam ediyor gelmk istyrm diye cewap atmadi hala onu bekliyorum.

evet öyleymiş canım bilinen bi zararı yok diyolar ama benim dr um özel muaynehanesine gidiyorum ben buna rağmen gerektiği kadar bakıyo sadece fazla rahatsız etmeyelim bebği ben doğru bulmuyorum dedi.kalp atışlarınıda bi kez dinletti.sonrasında ekrandan gördük hep.sanırım ultrasonu belli bi noktaya sabitleyip kalmanın doğru olmadığını düşünüyor.kanıt olmadığı için dr lar tarafındanda yoruma açık bi durum demekki.kimisi zararlı diyor kimisi değil diyo :)

selam kızlar, iyisinizdir inşallah, şöyle geriye dönük bi okudum da, cinsiyeti belli olanlar olmuş, çok sevindim. Allah hepimize kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
neler yaşıyoruz yaaa çok güzel çok şükür, transfer sonrası heyecanla beklemeler, sonra kese varmı, kalp atışı duyuldumu, sürekli bir heyecanlı ve endişeli bekleyiş içindeyiz, çok şükür cinsiyetin konuşulduğu günlere geldik.

ben de bugün dra gidiyorum arkadaşlar, benim ilk gidişim olcak, kese görmeye falan gitmedim, bugün 6+4 oluyorum sat'a göre. inşallah duyarım kalp atışlarını, inşallah gerçekten hamileyimdir.
burda size hep belirtim yok falan diyodum, iki gündür benim midemde tuhaflaştı, henüz kusmadım ama öğürüyorum sık sık.

Kizlar bu lekelenmeye ragmn dr um randewumu gjnumu one cekmedi simdi cagrmasada gitsem ofisine yapabilcegi bise warmidr szce.? Sildikce kahverengi zmn zmn turuncumsu akinti dewam edio cnku ya kafayi yicem bn hftya cumya kdr
Bence gitmelisin. Çağırma sın önemli olan içinizin rahatlaması. 1 hafta uzun zaman yani bizim için.

çok geçmiş olsun, Allah sağlıkla sürecini yaşamayı ve kucağına almayı nasipnetsin inşallah

canım ben Almanya'dayım biliyosun ve burda hep vajinal muayene yapıyolar, sadece Almanya'da değil tüm avrupa ülkelerinde bu şekilde yapşıyormuş, hatta 9 ay boyunca yapıyolarmış, ilk aylar bebeği daha iyi takip edebilmek için sonrasında da rahim ağzı, serviks uzunluğu kontrolleri için hep vajinal muayene yapılıyor. vajinal muayenenin hiç bir mahsuru olmadığını hiç bir riski olmadığını ama bizim kadınlar evham yapıp istemedikleri için Türkiye'de çok tercih edilmediğini söylemişti görümcem. görümcem kadın doğum dru bu arada. zaten aleti rahim ağzına kadar sokmuyolarmı? rahme girmiyo ki alet.

Sol kasikta yogun ağrı.. yurudukce ağrı artiyor.. eee ne dersiniz kizlar?? Panikleyelim mi paniklemeyelim mi??

Slm kızlar şimdi dr geldim ikili testimiz çok güzel çıktı maşallah ama eve gelince kahverengi akıntım oldu korktum cumartesi günü de rahim ağzı için gidice tüp bebek dr rahimi dikelim diyor hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun bebekleriniz ve sizler allaha emanet olun

Slm hanimlar yazamadim dun cok sukur benim bebege baktilar iyiymis lekelenmenin nedeni bazi kadinlarda olabilir diyo dr kirmizida olabilir diyo ama benimki kahverenginden donmedi oda azaldi artik agrimda kalmadi cok sukur ama 2 gundur bizi cok korkuttu korktukcada stresten agri leke artmisti rabbim hepimizin bebegini korusun saglikla sorunsuz guzel bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsi insallah ve isteyen herkese nasip etsin heerkesi sevindirsin insallah...

Geçmiş olsun canım bir sıkıntı olmadığına çok sevindim Allah cumlemizin bebeklerini kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…