2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

12+0 olacak o gün, iki gün önden gidiyor gerçi ama sanmam söyleyecegini..
ben sağlıklı oldugunu göreyim yeter, 3 hafta habersiz dayanılmıyormuş yaaa

Cnm 2-3 gun onden gitmesi sorun degil Demi?? Benim gebelik takviminde blastosist transferine gore hesap yaptigimda bugun 8+4 olmam gerek, usg ye gore 8+6, sata gore 8+2. Hangisini dogru oluyor ultrasonda once gitmesi problem olmaz insallah.. Herseyden korkuyorum ilk gunden beri yok idrar tahlillere kese kalp atisi derken, benim kalp dayanmiyor. Ilk 12 hafta riskliymis oyuzden cok korkuyorum hala.

Sati bosver sen transfere gore hesapla, benim de 2-3 gun onden gidiyor, 5. Haftada2 gun gerideydi. Sen tarihlere takilma, ilaclarini duzenli kullan ve rahat ol. Eger saglikli ise bebeklerimiz her turlu tutunur. Doktorum saglikli bebek duz duvara bile tutunur demisti, eger sagliksizsa zaten vucut bir sekilde onu atmaya cabaliyor. Ben de cok kaygiliyim ama bizim elimizden gelen bir sey yok bu saatten sonra..

Bu kadar endiseli tek Ben degilim ozaman, cok sukur rabbim bugunleri gosterdi AMA hep korku hep endise yasiyoruz, insallah saglilardir.. Bugun bulantim az ondan bile supheleniyorum rabbim yardimcimiz olsun bebeklerimizi bize bagislasin insallah.

Benimde sata gore 4 gun geri suan.hatta 8+2yken bi hafta snra gittim 9+2 olmasi gerekirken 9+1 cikmisyi ultrasonda.suanda sata gore 4 gun geride.bende takilmistim burdaki arkadaslar bilgi vermisti saolsunlar.benim donmus transferiydi.adetin 20.gunu transferim olmustu

Onden gitmesi yada geriden gelmesi sorun degil ozaman. Belki sizin donmus transferi oldugu icin farklilik olmustur, hakkimizda hayirlisi en ufak bir farklilik suphelendiriyo insani. Surekli kotu ruya goruyorum belki endiselerimden.. Benim adet tarihi 7 aralik, transfer tarihi 24 aralik sizin kac??

Canim nasilsin?endiselenme bisey olsa doktorun soylerdi sen ne kadar sıklıkla muayene oluyosun ben persembe gunu kontrolum vardi seninle ayni herseyimiz ogun 7+4 tu.persembe gunu usuttum sanirim ust solunum yolu enfeksiyonu oldum oksurmekten karnim aciyo artik dun antibiyotik baslandi bende bebisimi ve bebislerimizi Rabbim korusun cani veren o pyuzden kendini ve bebisi Rabbime teslim et herseyin hayirlisi

Benim son adeT 22 kasim.11 aralik transferimdi

Kızlar bugün öğlen sonu gibi birden fosss diye bir kanamam oldu kan kırmızı sonrasında 3 saat devam.etti daha yeni yeni azaldı hastaneye yatısim yapıldı düşük olmasın diye tedavi görüyorum ne olur Dualarini zi eksik etmeyin bebeğim benm le şükür ama kaybetme korkusu var çünkü hala risk geçmiş değil sizinle paylaşmak istedim sizleri bir aile olarak görüyorum ne olur bana destek olun bilgi verin böyle bişey ailesinde yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı çok fenayim ((((

Cok gecmis olsun canim, hastanede kontrol altindasin, bence en guvenilir yerdesin. Sen uzuntu stres yapma, benim komsuma da olmus yazmistim gecenlerde, hastaneye gidene kadar arabasi batmis kanamadan. Simdi kizi 5 yasinda....
insallah saglikla bebisini kucagina alirsin canim ..

Olabilir böyle şeyler geçmiş olsun benim 2kez oldu doktorıma gecer mi dediğimde yoo 9 ay bile devam edebilir korkma dedi..

Çok geçmiş olsun canım, bebeğin seninle bak merak etme. Zaten hastanedesin. Emin ellerdesin. 9 ay kanaması olan hamileler var, tosun gibi doğum yapan. Üzme kendini.

Canim cok gecmis olsun kendini uzup stres yapma bebegin iyimis insallah sende iyi olcaksin operanin dedigi gibi guvenilir yerdesin kontrol altindasin.kisa zamanda atlaticaksin insallah

Geçmiş olsun canım bebeğinde sende allaha emanet olun rabbimin izniyle hiçbirşey olmaz inşallah

Kizlar icinizde hala hamileligini baskalarina soylemeyen var mi?benim cevremde cogu kisi 12 hafta bitene kadar kimse soylememisti hatta samimi sayilacak arkadaslarim bile..

hatta benjm manikure gittigim kadin 5 aylikken ben anlamistim artik, zatn kiloluydu ilk aylar anlamamistim, benim olmuyor ya o zamanlar, nazarim degmesin diye soylememis

Sabah sabah aklimageldi iste..

Gunaydin kizlar dun doktora gittim ama cinsiyetlerini soylemedi malesef kucukler emin olamam dedi. Ama cok sukur sagliklilar onemli olan oydu. Ama ben grip oldum ilac da almak istemiyorum var mi tavsiyeleriniz.

Benim daha tedavi aşamasında herkes biliyordu. Sevdiklerimin iyi dileklerini almak bana daha iyi gelmişti. Hala da kimseden saklamıyorum. Benden saklayan da olmadı hiç. Ama tabii genelde yaşıtlarımın 7-8 sene önce hamile kaldığını düşünürsek normal:)

Gunaydin kizlar dun doktora gittim ama cinsiyetlerini soylemedi malesef kucukler emin olamam dedi. Ama cok sukur sagliklilar onemli olan oydu. Ama ben grip oldum ilac da almak istemiyorum var mi tavsiyeleriniz.
1-2 haftaya belli olur canım merak etme. Sağlıklı olsunlar da, geç olsun.
Grip için bol bol mandalina, portakal tuketebilirsin. İçtiğin suya limon koyabilirsin. Boğazı ağrıyorsa süte biraz bal ve zencefil işe yarar. Bir de antibiyotik niyetine bol sarımsak.

Cnn benim cuma gunu doktor 8+3 dedi cok sasirdim o gun blastosist transferine gore 8+0 olmasi gerek hatta sata gorede 7+5 olmasi gerekti doktora dedim sorun mu var niye ondr birkac gun farketmez dedi yani bugun doktorun hesabina gore 9+1 bende sasirdim senle gunlerimiz ayni senin donmus oldugu icin belki fark var yani benim tedavi erken bitti oncekilere gore bukez belki onunda etkisi var insallah sorun olmaz gerci 2-3 gun fark cok fazla degil
Ben suan her hafta gidiyorum doktor 20 subata cagirdi AMA dayanamam sanirim baska yerede gidebilirim Su 12 hafta gecse rahatliycaz insallah. SEN ilaclarina aynen devam ediyomusun??

Gecmis olsun rabbim bebeginizi size bagislasin bol bol istrahat edin

esilaecrin canim cok geçmiş olsun dualarim seninle.. Benim bi arkadaşimin 9 ay oldu kanamasi ama maşallah bebiş 2 yasinda simdi.. kaygi etme sakin.. koy elini göbüşe, fıkra anlat bebişe moralini yüksek tut.. emin ellerdesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…