12+0 olacak o gün, iki gün önden gidiyor gerçi ama sanmam söyleyecegini..
ben sağlıklı oldugunu göreyim yeter, 3 hafta habersiz dayanılmıyormuş yaaa
Cnm 2-3 gun onden gitmesi sorun degil Demi?? Benim gebelik takviminde blastosist transferine gore hesap yaptigimda bugun 8+4 olmam gerek, usg ye gore 8+6, sata gore 8+2. Hangisini dogru oluyor ultrasonda once gitmesi problem olmaz insallah.. Herseyden korkuyorum ilk gunden beri yok idrar tahlillere kese kalp atisi derken, benim kalp dayanmiyor. Ilk 12 hafta riskliymis oyuzden cok korkuyorum hala.
Sati bosver sen transfere gore hesapla, benim de 2-3 gun onden gidiyor, 5. Haftada2 gun gerideydi. Sen tarihlere takilma, ilaclarini duzenli kullan ve rahat ol. Eger saglikli ise bebeklerimiz her turlu tutunur. Doktorum saglikli bebek duz duvara bile tutunur demisti, eger sagliksizsa zaten vucut bir sekilde onu atmaya cabaliyor. Ben de cok kaygiliyim ama bizim elimizden gelen bir sey yok bu saatten sonra..
Benimde sata gore 4 gun geri suan.hatta 8+2yken bi hafta snra gittim 9+2 olmasi gerekirken 9+1 cikmisyi ultrasonda.suanda sata gore 4 gun geride.bende takilmistim burdaki arkadaslar bilgi vermisti saolsunlar.benim donmus transferiydi.adetin 20.gunu transferim olmustuCnm 2-3 gun onden gitmesi sorun degil Demi?? Benim gebelik takviminde blastosist transferine gore hesap yaptigimda bugun 8+4 olmam gerek, usg ye gore 8+6, sata gore 8+2. Hangisini dogru oluyor ultrasonda once gitmesi problem olmaz insallah.. Herseyden korkuyorum ilk gunden beri yok idrar tahlillere kese kalp atisi derken, benim kalp dayanmiyor. Ilk 12 hafta riskliymis oyuzden cok korkuyorum hala.
Benimde sata gore 4 gun geri suan.hatta 8+2yken bi hafta snra gittim 9+2 olmasi gerekirken 9+1 cikmisyi ultrasonda.suanda sata gore 4 gun geride.bende takilmistim burdaki arkadaslar bilgi vermisti saolsunlar.benim donmus transferiydi.adetin 20.gunu transferim olmustu
Canim nasilsin?endiselenme bisey olsa doktorun soylerdi sen ne kadar sıklıkla muayene oluyosun ben persembe gunu kontrolum vardi seninle ayni herseyimiz ogun 7+4 tu.persembe gunu usuttum sanirim ust solunum yolu enfeksiyonu oldum oksurmekten karnim aciyo artik dun antibiyotik baslandi bende bebisimi ve bebislerimizi Rabbim korusun cani veren o pyuzden kendini ve bebisi Rabbime teslim et herseyin hayirlisiOnden gitmesi yada geriden gelmesi sorun degil ozaman. Belki sizin donmus transferi oldugu icin farklilik olmustur, hakkimizda hayirlisi en ufak bir farklilik suphelendiriyo insani. Surekli kotu ruya goruyorum belki endiselerimden.. Benim adet tarihi 7 aralik, transfer tarihi 24 aralik sizin kac??
Benim son adeT 22 kasim.11 aralik transferimdiOnden gitmesi yada geriden gelmesi sorun degil ozaman. Belki sizin donmus transferi oldugu icin farklilik olmustur, hakkimizda hayirlisi en ufak bir farklilik suphelendiriyo insani. Surekli kotu ruya goruyorum belki endiselerimden.. Benim adet tarihi 7 aralik, transfer tarihi 24 aralik sizin kac??
Kızlar bugün öğlen sonu gibi birden fosss diye bir kanamam oldu kan kırmızı sonrasında 3 saat devam.etti daha yeni yeni azaldı hastaneye yatısim yapıldı düşük olmasın diye tedavi görüyorum ne olur Dualarini zi eksik etmeyin bebeğim benm le şükür ama kaybetme korkusu var çünkü hala risk geçmiş değil sizinle paylaşmak istedim sizleri bir aile olarak görüyorum ne olur bana destek olun bilgi verin böyle bişey ailesinde yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı çok fenayim((((
Olabilir böyle şeyler geçmiş olsun benim 2kez oldu doktorıma gecer mi dediğimde yoo 9 ay bile devam edebilir korkma dedi..Kızlar bugün öğlen sonu gibi birden fosss diye bir kanamam oldu kan kırmızı sonrasında 3 saat devam.etti daha yeni yeni azaldı hastaneye yatısim yapıldı düşük olmasın diye tedavi görüyorum ne olur Dualarini zi eksik etmeyin bebeğim benm le şükür ama kaybetme korkusu var çünkü hala risk geçmiş değil sizinle paylaşmak istedim sizleri bir aile olarak görüyorum ne olur bana destek olun bilgi verin böyle bişey ailesinde yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı çok fenayim((((
Çok geçmiş olsun canım, bebeğin seninle bak merak etme. Zaten hastanedesin. Emin ellerdesin. 9 ay kanaması olan hamileler var, tosun gibi doğum yapan. Üzme kendini.Kızlar bugün öğlen sonu gibi birden fosss diye bir kanamam oldu kan kırmızı sonrasında 3 saat devam.etti daha yeni yeni azaldı hastaneye yatısim yapıldı düşük olmasın diye tedavi görüyorum ne olur Dualarini zi eksik etmeyin bebeğim benm le şükür ama kaybetme korkusu var çünkü hala risk geçmiş değil sizinle paylaşmak istedim sizleri bir aile olarak görüyorum ne olur bana destek olun bilgi verin böyle bişey ailesinde yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı çok fenayim((((
Canim cok gecmis olsun kendini uzup stres yapma bebegin iyimis insallah sende iyi olcaksin operanin dedigi gibi guvenilir yerdesin kontrol altindasin.kisa zamanda atlaticaksin insallahKızlar bugün öğlen sonu gibi birden fosss diye bir kanamam oldu kan kırmızı sonrasında 3 saat devam.etti daha yeni yeni azaldı hastaneye yatısim yapıldı düşük olmasın diye tedavi görüyorum ne olur Dualarini zi eksik etmeyin bebeğim benm le şükür ama kaybetme korkusu var çünkü hala risk geçmiş değil sizinle paylaşmak istedim sizleri bir aile olarak görüyorum ne olur bana destek olun bilgi verin böyle bişey ailesinde yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı çok fenayim((((
Geçmiş olsun canım bebeğinde sende allaha emanet olun rabbimin izniyle hiçbirşey olmaz inşallahKızlar bugün öğlen gibi birden fosss diye bir kanamam oldu kan kırmızı sonrasında 3 saat devam.etti daha yeni yeni azaldı hastaneye yatısim yapıldı düşük olmasın diye tedavi görüyorum ne olur Dualarini zi eksik etmeyin bebeğim benm le şükür ama kaybetme korkusu var çünkü hala risk geçmiş değil sizinle paylaşmak istedim sizleri bir aile olarak görüyorum ne olur bana destek olun bilgi verin böyle bişey ailesinde yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı çok fenayim((((
Benim daha tedavi aşamasında herkes biliyordu. Sevdiklerimin iyi dileklerini almak bana daha iyi gelmişti. Hala da kimseden saklamıyorum. Benden saklayan da olmadı hiç. Ama tabii genelde yaşıtlarımın 7-8 sene önce hamile kaldığını düşünürsek normal:)Kizlar icinizde hala hamileligini baskalarina soylemeyen var mi?benim cevremde cogu kisi 12 hafta bitene kadar kimse soylememisti hatta samimi sayilacak arkadaslarim bile..
hatta benjm manikure gittigim kadin 5 aylikken ben anlamistim artik, zatn kiloluydu ilk aylar anlamamistim, benim olmuyor ya o zamanlar, nazarim degmesin diye soylememis
Sabah sabah aklimageldi iste..
1-2 haftaya belli olur canım merak etme. Sağlıklı olsunlar da, geç olsun.Gunaydin kizlar dun doktora gittim ama cinsiyetlerini soylemedi malesefkucukler emin olamam dedi. Ama cok sukur sagliklilar onemli olan oydu. Ama ben grip oldum ilac da almak istemiyorum var mi tavsiyeleriniz.
Canim nasilsin?endiselenme bisey olsa doktorun soylerdi sen ne kadar sıklıkla muayene oluyosun ben persembe gunu kontrolum vardi seninle ayni herseyimiz ogun 7+4 tu.persembe gunu usuttum sanirim ust solunum yolu enfeksiyonu oldum oksurmekten karnim aciyo artik dun antibiyotik baslandi bende bebisimi ve bebislerimizi Rabbim korusun cani veren o pyuzden kendini ve bebisi Rabbime teslim et herseyin hayirlisi
Kızlar bugün öğlen sonu gibi birden fosss diye bir kanamam oldu kan kırmızı sonrasında 3 saat devam.etti daha yeni yeni azaldı hastaneye yatısim yapıldı düşük olmasın diye tedavi görüyorum ne olur Dualarini zi eksik etmeyin bebeğim benm le şükür ama kaybetme korkusu var çünkü hala risk geçmiş değil sizinle paylaşmak istedim sizleri bir aile olarak görüyorum ne olur bana destek olun bilgi verin böyle bişey ailesinde yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı çok fenayim((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?