Rabbim onu sana bağışlasın senden ayırmasın canım strese sokma kendini bol bol dua et ve dinlenKızlar Pzrtesi 7+5 bebeğimin kalbi durdu.fakat ikinci bir kese vardı başından beri gelişmeyen ve büyümeyen pazartesi onun içinde bebek oluştuğunu gördük 5+5. Şimdi o takip edilecek çok Ümit yok ama Allah'ım inşallah onun kalbini attırır.çünkü böyle birşey bile bir mucize.ne olur hepiniz dua edin bu yawrum sağa salim yaşasın.
Canım benim takiplerimi hep tedavi olduğum hastanedeki doktorum yaptı bulunduğum ilde muayene olmadım hiç belki 10. Hafta bitiminde bulunduğum şehirde bi doktora muayene olurum çünkü tedavi olduğum doktorum bi daha 12. Haftada gelirsin dedi 29unda gittiğimde estrofemi bıraktırdı 2 gün öncede kortizonu bıraktık 10. Hafta bitiminde de crinone jel ve progestan iğneyi bırakıcakmışım bende pıhtılaşma homozigot olduğu için clexon ve corasprini 34. Haftaya kadar kullanıcaksın dedi sen neler kıllanıyosun nasıl gidiyo hamilelik herşey yiyebiliyo musun?Cnn benim cuma gunu doktor 8+3 dedi cok sasirdim o gun blastosist transferine gore 8+0 olmasi gerek hatta sata gorede 7+5 olmasi gerekti doktora dedim sorun mu var niye ondr birkac gun farketmez dedi yani bugun doktorun hesabina gore 9+1 bende sasirdim senle gunlerimiz ayni senin donmus oldugu icin belki fark var yani benim tedavi erken bitti oncekilere gore bukez belki onunda etkisi var insallah sorun olmaz gerci 2-3 gun fark cok fazla degil
Ben suan her hafta gidiyorum doktor 20 subata cagirdi AMA dayanamam sanirim baska yerede gidebilirim Su 12 hafta gecse rahatliycaz insallah. SEN ilaclarina aynen devam ediyomusun??
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bebişini sizlere bağışlasın inşallah bişey olmayacak benim bi arkadaşımda aynı senin gibi 2 kez yoğun kanaması olmuştu ve Rabbimin izniyle şimdi bebişi 6 aylık oldu bile bazen böyle olabiliyomuş öyle demişti dualarım seninle sağlıcakla kalınKızlar bugün öğlen sonu gibi birden fosss diye bir kanamam oldu kan kırmızı sonrasında 3 saat devam.etti daha yeni yeni azaldı hastaneye yatısim yapıldı düşük olmasın diye tedavi görüyorum ne olur Dualarini zi eksik etmeyin bebeğim benm le şükür ama kaybetme korkusu var çünkü hala risk geçmiş değil sizinle paylaşmak istedim sizleri bir aile olarak görüyorum ne olur bana destek olun bilgi verin böyle bişey ailesinde yaşayan ve bebeğini kucağına alan var mı çok fenayim((((
Allah ümidini arttırsın canim.. bak sen saklanan yaramaza.. ne hoş süpriz..Kızlar Pzrtesi 7+5 bebeğimin kalbi durdu.fakat ikinci bir kese vardı başından beri gelişmeyen ve büyümeyen pazartesi onun içinde bebek oluştuğunu gördük 5+5. Şimdi o takip edilecek çok Ümit yok ama Allah'ım inşallah onun kalbini attırır.çünkü böyle birşey bile bir mucize.ne olur hepiniz dua edin bu yawrum sağa salim yaşasın.
Enerji topu arkadaşım, harikasın:)Burada huzurlu hissediyorum ben kendimi :) (ikizleri de seviyorum)
Güzel haberler kadar bazen üzüntüler, endişelerde olmuyor değil...
Öncelikle kalbi pır pır eden tüm anne adaylarına umutlarının çok olmalasını ve iyi şeyler olacağına inanmaları için güç diliyorum. Çok zor olduğuna eminim, dilerim ve umarım başarırsınız güçlü kalmayı, içinizdeki savaşçı da sizin gücünüzden güç alarak vakti gelene kadar yoluna devam eder. Yaşadıklarınız geçmiş, gitmiş olsun
Güzel haberlerinize de bayılıyorum, sadece bebekler değil hayata dair paylaşımlarınıza da :)
Doğum anı ve babanın (sevgilinin) eşlik edişine dair endişe ve yorumlara bayıldım, çok eğlendim.
Bugün henüz değilse yarın aynı aşamalardan geçecek olmanın bilinciyle, bilgileniyorum, kah üzülüp, kah seviniyorum. Gıyabınızda hepinize teşekkürler :)))))
Kanguru hamilemalpcemre de hamileler arasına katıldığı için çok sevindim. Üstelik tüp müp derken, ceee diyen bir yavru kanguru ile :)
Lulinda canım cinsiyetler için liste bahsi olmuş. Ben yardımcı olabilirim ilk etapta, sonrasında güncellersiniz :) Kimin ne zaman nesi oluyor diye minik bir list belki. İletirsin gerekirse :)
Herkese sevgiler
6 ay önce benimde başıma geldi seni çok iyi anlıyorumKızlar Pzrtesi 7+5 bebeğimin kalbi durdu.fakat ikinci bir kese vardı başından beri gelişmeyen ve büyümeyen pazartesi onun içinde bebek oluştuğunu gördük 5+5. Şimdi o takip edilecek çok Ümit yok ama Allah'ım inşallah onun kalbini attırır.çünkü böyle birşey bile bir mucize.ne olur hepiniz dua edin bu yawrum sağa salim yaşasın.
Vajinal kontrolun bir zararı yok canım. Benim doktorum 12.haftaya kadar hep alttan kontrol etti. Kalp atışları ikiz bebeklerde, tek bebeklerden biraz daha küçük olduğu için daha geç duyuluyormuş. Kesin duymak için 1-2 gün sonra gitmektense 7+4 te falan gidersen daha iyi olur.slm arkadaşlar bende ikiz bebek beklıyorum 6+2 deyiz dün doktor kontrolum vardı kalp atışlarını ekranda görebıldık çok şükür ama sesini duyamadık iki hafta sonraya randevu verdi ama ben sabırsızlanıyorum kalp atışlarını duymak için bi kaç gun sonra başka doktora gitmek istıyorum vajinal ultrasonun bu dönemlerde zararı varmı arkadaşlarr hem gitmek istıyorum hemde korkuyorum 8 haftadan sonra karından duyuluyımuş bilgisi olan varmı...
Geçmiş olsun, mucizen seninle kalır inşallah.Kızlar Pzrtesi 7+5 bebeğimin kalbi durdu.fakat ikinci bir kese vardı başından beri gelişmeyen ve büyümeyen pazartesi onun içinde bebek oluştuğunu gördük 5+5. Şimdi o takip edilecek çok Ümit yok ama Allah'ım inşallah onun kalbini attırır.çünkü böyle birşey bile bir mucize.ne olur hepiniz dua edin bu yawrum sağa salim yaşasın.
Enerji topu arkadaşım, harikasın:)
Listeyi nasıl yapacağımı anlatırsan ben de yapabilirim. Seni yormayalım:)
Canim sabret bende5+5 ken kalp atisini ekrandan gordum dr um dinletmeye calisti ama cok kucuk oldugu icin biz duyamadik dr um duydu.birhaftaki kontrolde cok kisa bi sekilde dinletti.sabret ekramda gordukden sonra gerisi onemli degil.fazla ultrason bebegine zarar.slm arkadaşlar bende ikiz bebek beklıyorum 6+2 deyiz dün doktor kontrolum vardı kalp atışlarını ekranda görebıldık çok şükür ama sesini duyamadık iki hafta sonraya randevu verdi ama ben sabırsızlanıyorum kalp atışlarını duymak için bi kaç gun sonra başka doktora gitmek istıyorum vajinal ultrasonun bu dönemlerde zararı varmı arkadaşlarr hem gitmek istıyorum hemde korkuyorum 8 haftadan sonra karından duyuluyımuş bilgisi olan varmı...
Kızlar ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yok. Hatta x-ray cihazlarının bile. Usg radyasyonla çalışan bir alet değil. Ses dalgalarıyla çalışıyor. Fazlası zarar, her dakika bebeğini görmek isteyen hamilelere karşı, doktorlar tarafından uretilmiş bir bahane yani:)Canim sabret bende5+5 ken kalp atisini ekrandan gordum dr um dinletmeye calisti ama cok kucuk oldugu icin biz duyamadik dr um duydu.birhaftaki kontrolde cok kisa bi sekilde dinletti.sabret ekramda gordukden sonra gerisi onemli degil.fazla ultrason bebegine zarar.
Ay pek şeker olmuş.:) Yorulmam ben ama mesajda dediğim gibi başlatayım siz güncelleyin hahahah
Çok kolay ilerleteceğiniz şekilde olur, ki zaten zor değil...
Bilgi varsa aktarırsan örnek olarak eklenir. Sen varsın erkek annesi adayı onu kesin biliyorum :) 2 kız 2 erkek denilmişti bir ara ama kimin nesi var onu hatırlamıyorum :) Anlatırım ben senin kulağına fısır fısır. Burayı doldurmasın :))))
[TABLE='' class: grid, width: 500''][TR]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]@ [/TD]
[TD]Lulinda [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@ [/TD]
[TD]@ [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
veya detaylarla dersen :)
[TABLE='' class: grid, width: 500''][TR]
[TD].[/TD]
[TD]Hamilemiz[/TD]
[TD]Cinsiyeti[/TD]
[TD]Adı [/TD]
[TD]Beklenen Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Ali [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yhu filmlerde goruyoruz ya basucunda durup elini tutuyo.. obur tarafa niye alsin adam basinda urkek bi kocayi doktor da istemez
Ilaci birakmistin sen iliski yasagi bitmedi mi? Biz doktor yasak kalkti dicek diye korkuyoruz, ne heves kaldi ne bisey
Canım benim takiplerimi hep tedavi olduğum hastanedeki doktorum yaptı bulunduğum ilde muayene olmadım hiç belki 10. Hafta bitiminde bulunduğum şehirde bi doktora muayene olurum çünkü tedavi olduğum doktorum bi daha 12. Haftada gelirsin dedi 29unda gittiğimde estrofemi bıraktırdı 2 gün öncede kortizonu bıraktık 10. Hafta bitiminde de crinone jel ve progestan iğneyi bırakıcakmışım bende pıhtılaşma homozigot olduğu için clexon ve corasprini 34. Haftaya kadar kullanıcaksın dedi sen neler kıllanıyosun nasıl gidiyo hamilelik herşey yiyebiliyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?