benim geçen perşmbe oldu sabah kalktığımda kahverengi peçeteye silince geldi.sonra işe gittim orda da olunca aradım doktoru görmem lazım dedi.gittim hemen.baktı çok şükür bebekle ilgili bir sıkıntı yokmuş.progestan devam ediodum zaten 10 gün rapor verdi dinlenmem için.evde dinleniyorum.arayinca bi sesi degisti gecen pazar gunu simdi msj attim geri donmezse 9 a kdr aricam 9 da. Sen ne yaptin cnm adet sancisiyla o kan geldiginde dr un ilaclarini fln arttirdimi?
canım çok sevindim ikinizin de iyi olmasına bak güzel günler gelecek inşallah biliyorum Rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar desteğiniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hastaneden çıkışim yapıldı bu sabah kanamam hafifledi ama hala devam ediyor doktor normalde giriyor dedi elimizden geleni yaptık dedi ki gerçekten öyle ilgilendiler sağolsun via hospital de kaldım 1 gece sindi ilaç verdi onları kullaniyorum inş düzelecek durumum bebek için sabah ultrasonda gördüm şükür çok iyiydi pazartesi tekrar kontrole gitcem hersey yolunda olsun diye dua ediyorum bu arada kız bebek demissiniz benm için ama kesin bişey yok bnm de içimden kız geçiyor ama daha kanitlanmadi pazartesi doktora hersey yolundaysa soracağım inş söyler hepinizi öpüyorum :)
cnm bnde konustum smdi dr umla dewam eden bi kanama yoksa sikinti yok beklicez dedi.ins dewam etmez. Yat uzan. Bol bol dinlen dedi. bn daha kalp atisini dahi duymadim yda gormedim ekrandabenim geçen perşmbe oldu sabah kalktığımda kahverengi peçeteye silince geldi.sonra işe gittim orda da olunca aradım doktoru görmem lazım dedi.gittim hemen.baktı çok şükür bebekle ilgili bir sıkıntı yokmuş.progestan devam ediodum zaten 10 gün rapor verdi dinlenmem için.evde dinleniyorum.
Yat dinlen canim doktorun dedigi gibi.insallah guzel haberlerini alicaz.cnm bnde konustum smdi dr umla dewam eden bi kanama yoksa sikinti yok beklicez dedi.ins dewam etmez. Yat uzan. Bol bol dinlen dedi. bn daha kalp atisini dahi duymadim yda gormedim ekrandack ama ck yeni gecen sali netlesti daha 13 une werdi dr um ultrason randewusunu da. Kalbini gorsem ekrandan yda duysam ustumden bi derece yuk kalkicak resmen.Allahim hepimize yardim etsin.
InsAllah cnm. Hepimizin insAllah. Saglikla alalim yawrularimizi kucagimizaYat dinlen canim doktorun dedigi gibi.insallah guzel haberlerini alicaz.
bol bol sıvı almayı ihmal etme canım bir de halsizliğe muz birebir tavsiye ederim. Maaşallah prensese de:))kizlarr cok fena ishal salgini varmis bende yakalandim lavaboda yaşıyorum güçsüz kaldim iyice ama kizimi gördüm 11 cm olmus prensesim o iyi olsunda
Sağol tatlım :) inşallah güzel günler gelecek....esilaecrin canim tekrar cok geçmiş olsun.. guzel gunler bizi bekliyor..
korkma cnm olur öyle şeyler, ama ben crinone jeli daha dün bıraktım, seninki erken gibi geldi,Kizlar camasirima azcik kahwerengi lekelenmem olmus sizce dr umu arasammiya ? Peceteye silincede kahwerengimsi leke gelio kimi zmn. Daha pazar tlfnlastik. 2 doz progynex wurdur dedi crinoneyi birakip 2 tanede estrofem kullaniyrm. Szce arasammiki dr umu? Adet sancisi gbide bi agri basladick korkuyrm
maşallah, ağırlığı ne kadarmış peki söyledi mi dr,kizlarr cok fena ishal salgini varmis bende yakalandim lavaboda yaşıyorum güçsüz kaldim iyice ama kizimi gördüm 11 cm olmus prensesim o iyi olsunda
Criorin düşük önleyen bi sey nasıl bıraktın kahve leke tehlikesiz ama kırmızıya dönmedikçe..sancı normal korkma..ama jeli sor bence.Kizlar camasirima azcik kahwerengi lekelenmem olmus sizce dr umu arasammiya ? Peceteye silincede kahwerengimsi leke gelio kimi zmn. Daha pazar tlfnlastik. 2 doz progynex wurdur dedi crinoneyi birakip 2 tanede estrofem kullaniyrm. Szce arasammiki dr umu? Adet sancisi gbide bi agri basladick korkuyrm
Ben de kese görmeden leke ve kanama yaşadım bi şey olmax inş..cnm bnde konustum smdi dr umla dewam eden bi kanama yoksa sikinti yok beklicez dedi.ins dewam etmez. Yat uzan. Bol bol dinlen dedi. bn daha kalp atisini dahi duymadim yda gormedim ekrandack ama ck yeni gecen sali netlesti daha 13 une werdi dr um ultrason randewusunu da. Kalbini gorsem ekrandan yda duysam ustumden bi derece yuk kalkicak resmen.Allahim hepimize yardim etsin.
Jeli pazar gunu biraktirip igneye baslatti kndisiCriorin düşük önleyen bi sey nasıl bıraktın kahve leke tehlikesiz ama kırmızıya dönmedikçe..sancı normal korkma..ama jeli sor bence.
Cnm crinone yi kndi biraktirdi dr um onun yerine progestaniki doz igne baslatti ayni gorewi goruyo dedikorkma cnm olur öyle şeyler, ama ben crinone jeli daha dün bıraktım, seninki erken gibi geldi,
bir de adet sancısına takılma benim 3 ay oldu nerdeyse, rahim büyüyo bebek yerleşiyor ondan olur. yine de dr u ara tabi, aradın mı bilmiyorum yazını yeni gördüm
Cnm sen hngi hfta gitmistin dr una olekelenmelerinle bni 6. Haftanin sonunda cagrmisti ilk test pozitf olunca halada one almadi lekelenmem war dememe ragmn kalkip gitsemmiki dr uma?Ben de kese görmeden leke ve kanama yaşadım bi şey olmax inş..
Gumaydin arkdsm insAllah . Hastaneden ciktin dimi evde mi dinleniyorsun smdi?Kızlar inşallah güzel bir gün olur ; hepinize Günaydınlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?