2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

arayinca bi sesi degisti gecen pazar gunu simdi msj attim geri donmezse 9 a kdr aricam 9 da. Sen ne yaptin cnm adet sancisiyla o kan geldiginde dr un ilaclarini fln arttirdimi?
benim geçen perşmbe oldu sabah kalktığımda kahverengi peçeteye silince geldi.sonra işe gittim orda da olunca aradım doktoru görmem lazım dedi.gittim hemen.baktı çok şükür bebekle ilgili bir sıkıntı yokmuş.progestan devam ediodum zaten 10 gün rapor verdi dinlenmem için.evde dinleniyorum.

canım çok sevindim ikinizin de iyi olmasına bak güzel günler gelecek inşallah biliyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun

cnm bnde konustum smdi dr umla dewam eden bi kanama yoksa sikinti yok beklicez dedi.ins dewam etmez. Yat uzan. Bol bol dinlen dedi. bn daha kalp atisini dahi duymadim yda gormedim ekranda ck ama ck yeni gecen sali netlesti daha 13 une werdi dr um ultrason randewusunu da. Kalbini gorsem ekrandan yda duysam ustumden bi derece yuk kalkicak resmen.Allahim hepimize yardim etsin.

Yat dinlen canim doktorun dedigi gibi.insallah guzel haberlerini alicaz.

korkma cnm olur öyle şeyler, ama ben crinone jeli daha dün bıraktım, seninki erken gibi geldi,
bir de adet sancısına takılma benim 3 ay oldu nerdeyse, rahim büyüyo bebek yerleşiyor ondan olur. yine de dr u ara tabi, aradın mı bilmiyorum yazını yeni gördüm

kizlarr cok fena ishal salgini varmis bende yakalandim lavaboda yaşıyorum güçsüz kaldim iyice ama kizimi gördüm 11 cm olmus prensesim o iyi olsunda
maşallah, ağırlığı ne kadarmış peki söyledi mi dr,
benim dr cinsiyet söylemedi hala

Criorin düşük önleyen bi sey nasıl bıraktın kahve leke tehlikesiz ama kırmızıya dönmedikçe..sancı normal korkma..ama jeli sor bence.

Ben de kese görmeden leke ve kanama yaşadım bi şey olmax inş..

Kizlar bu lekelenmeye ragmn dr um randewumu gjnumu one cekmedi simdi cagrmasada gitsem ofisine yapabilcegi bise warmidr szce.? Sildikce kahverengi zmn zmn turuncumsu akinti dewam edio cnku ya kafayi yicem bn hftya cumya kdr

Cnm crinone yi kndi biraktirdi dr um onun yerine progestaniki doz igne baslatti ayni gorewi goruyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…