özelden attım canımgreenpepper canim at bana ozelden sorayim.. inşallah faydam olur..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelden attım canımgreenpepper canim at bana ozelden sorayim.. inşallah faydam olur..
canım nasıl olayım.Canim nasilsin![]()
2li testim gayet iyi çıktı 3lü 4lü yapmıcaz dediler 2li daha güvenilirmiş sart mı sizce siz naptınız
Canım bende çok üzüldüm heleki benimde 4 lu testimde AFP yuksek çıktığı için hastaya 2. Düzey USG ve amniyosentez danismanligi yapınız yazıyordu, salı günü detaylı USG var onun sonucuna gore belki de amniyosentezarkadaşlar diğer mesajlarınızıda okudum.teşekkürler.
sevimli teşekkür ederim.duaya gerçekten çok ihtiyacım var.
arkadaşlar ben iki doktora daha sonuçları gösterip karar vericem büyük ihtimalle aldırıcam.
Allah affetsin.ama çoook zor....bir cana son vermek biliyorum.
ama şu an hızlı sonuçtu bu uzun kültürü bekleyip beklememekde kararsızım.
beklersem ilerliycek dahada zor olucak.amniyosentez yapan doktorum bekleşende sonuç değişmez dedi.ama
bunu diğer doktorlarda teyit ederse öyle...
tanıdığınız kadın doğum doktoru var mı kızlar bir danışabileceğiniz.
yani uzun süreci aldırmak için beklesem mi yoksa aldırsam mı.........
Ben yaptırdım bendede Açık spina bifida yuksek riskli çıktı çok üzüldüm normalde 20. Haftadaki detaylı USG mi 18. Haftada yaptirmami istedilerya bide bu 4 lü test yaptiranlarin çoğu riskli cikiomus..bende korkmuyo değilim. .ayin 23une bizede yapck sanırım. .arkadasimi gecen ankaraya yolladi..ordada hic bisey cikmamis..yaptirmamak en iyisi aslında ama..işte insan merakda edio.
Benimde kızkardeşimin görümcesinin amniyosentez sonucunda down sendromu olma ihtimali var çıkmış ama kaldırmamış şimdi maşallah kızı benden akilli vallaCnm Allah yardımcın olsun kararı veticek olan sensin ama yinede keşke dememk için tam sonucu bekle bence bu Allah'ın bir sınavi lütfen iyi düşün o bir canli kalbi atyo ve hareket ediyoBenm 2 li testm yüksek çktı blyosun 4 test yapıp kafami iyice kariştrmak istemedim keşke 2 lide yaptrmasaydm.gecen hafta dktrm defiki bi hastası varmş ve amnosntz snucu /99 özürlü çkmş kadın eşi bile bebeği istememş ama kadın inatla ölürüm aldrmam demiş ve doğum yaptgnda sapa sağlam bebeği olmuş dktrm heoimiz çok şaşırdk tıbben imkansız bişi dedi.herşey Rabbimin emri az önce yasin okudum hepimize dua etyim Allah yardımcn olsun cnm
![]()
Benim arkadaşımda mehtap hanıma takip olmuş 2 gebeligindede rahminde birşey varmış şeklimi degisikmis ne sanırım bebek büyüdükçe rahim bi kısmı genislemiyormus adini söylemişti de hatırlayamıyorum sadece mehtap hanimin bunu fark ettiğini söylemişti benide yönlendirdi ama ben ayrilamadim tupcumdenamin cnm inşallah, benim mide bulantılarım olmadı hiç, çarşamba gittim en son doktora gelişimleri haftalarıyla uyumlu gayet iyi dedi, bel ağrısı ilk zamanlar daha çoktu git gide azaldı ama şimdi ayakta fazla kalınca yürüyünce falan ağrıyor hemen, o yüzden bizim daha çok dikkat etmemiz gerekiyor, doktor yürüyüşü bile çok önermedi, kendi yormadan yapabilirsin yani 10 dk falan, zaten en fazla o kadar yürüyebiliyorum hemen yoruluyorum, kasık ağrısı sanki regl olcakmışım gibi sürekli oluyordu tabi, şimdi sürekli olmasa da hala ara ara oluyor rahim büyüdüğünden sanırım,
doktor 2 bardak süt 2 kase yoğurt haftada 2 gün balık dedi, ama balık yiyemiyorum diyince omega 3 vitamin verdi, zaten demir ilacı d vitamini falan kullanıyorum , doktorum göztepe medicalpark mehtap yazıcıoğlu, ilk defa gittim, ikiz takibinde tavsiye ettiler onu o yüzden onu seçtim , ilk görüşmem güzeldi uzun uzun bakıyor konuşuyor, 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasonum var, progestan yatmadan ağızdan 1 tane alıyorum 35.haftaya kadar devam dedi, rahmi rahatlatıyormuş kasılmalarını. bu arada hergün ceviz yiyorum1 2 adet , meyve de tabi. ev işi yapmamaya çalışıyorum eşim yapıyor kayınvalidem falan, ben yemekleri yapıyorum onun dışında oturuyorum yatıyorum :) malum erken doğum riskimiz artmasın diye böyle olmak zorunda, inşallah böyle sorunlarla karşılaşmayız.
Canım detaylı USG de yaptıran olmazmi acaba? Recep has riskli gebeliklerde dünyada ilk 5 teymis adam bende ona gidecektim ama 1 ay sonraya randevu veriyorlarcanım nasıl olayım.
herşeyi kabul ettim.hayırlısı böyleymiş.
Allah tan gelene ne denir ki.
bunlarıda çekiçekmişim.
yalnız zoruma giden içimi acıtan bebeğimin sonlandırılmasına
benim karar vermem.karnımda ölse yada düşük yapsam yine canım sıkılırdı
ama bu çoook zor.etrafta keyif için ben bu çocuğu istemiyorum deyip aldıranları aklım
almıyor...Allah beni affetsin...
Oyle canim.. cikiyor yavas yavas.. benimki kafasi yukarda ayagi asagida oldugundan hep kasigima dogru tekmeliyo..Sizde bebeğinizin kasiklarinisdan biraz daha yukarıya çıktığını hissediyor musunuz? Yoksa banamı öyle geliyor![]()
Benimkinde hareket yok dahaOyle canim.. cikiyor yavas yavas.. benimki kafasi yukarda ayagi asagida oldugundan hep kasigima dogru tekmeliyo..
Günaydın, iyi pazarlar.
kadınlar gününüz kutlu olsun
bu arada bana da doktor başı aşağıda dedi, bu haftalarda hep başı yukarıda görünüyor internette.
sorun olmaz heralde değil mi? olsa doktor söylerdi..
2li testim gayet iyi çıktı 3lü 4lü yapmıcaz dediler 2li daha güvenilirmiş sart mı sizce siz naptınız