• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

kizlar önceki hamileligimde agdaya devam ettim..ama düşük riskim yoktu tabi..hatta doguma gitmden yalan olmasin 1 hafta falan önce komple agdaya gittim..bi sıkıntı yaşamadim..zaten agdaya alisiksaniz cok kasmassiniz...emzirmem bitince lazere gittim ama sanki yenilio gibi geldi. .jiletlen bu iş zor..göbek çıkınca bi yer görünmüyor...sonra kendinizi ameliyat etmeyin :-)

Kızlar merhaba ,
Sizlerden bir konuda bilgi almalıyım ne yapacağımı şaşırdım genital bölge temizliği için ağda yaptiriyodum normalde ben hep ama tedaviye başladığımdan beri mecbur jilet kullandım ama artık tahriş oldu dayanamiyorum kasinti oluyor ve kaniyor mac3 kullandigim halde yani zamanla offf düşük riskim var biliyosunuz bu perşembe doktor kontrolüm var napim sizce ağda ya mi gitsem bişey olur mu yoksa jilet olarak bildiginiz iyi bi marka varmı onu alsam vala kafayı yiycem sonunda :KK43:
Canım , bana doktorum sadece jilet önerdi , ben de seninle benzer durumdayım biliyorsun .Kizlarin dediği gibi gilette Venüs kullanıyorum , tek seferlik tabi . Ağda kesinlikle yasak dedi , tüy dokucu krem de ...

elevit ilaci gercekten cok kilo aldirio..ben son aylarda pek icmedim..ama cevizim meyvemi sutumu yogurduma dikkat etmeye calistim...ayrica kan ilaci da inanilmaz istah acio ve kabiz yapio..Bütün suçu elevite atmayalim.dr iceceksin diodu eleveti ama annelerimiz icmismiki sanki diodum..amaaaa magnezyum ve kalsiyumu hic aksatmadim..Çünkü o bacak kramplari fenaaaa..gece uyanip agliodum..minnikler kalsiyumunuzu somuruyoo..ve kramplar fena can yakio..benim dr son gitmeme yazdi artik başla die..

Kızlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim jilet te karar kıldım jilet te Venüs hiç denemedim ve duymadım ama watsons duymuştum ve kullanan tanıdıklarım vardı mecbur jilet e devam edicem dediğiniz gibi riske atmayayim şimdi hala sıkıntılı dönem geçmiş değil inş perşembe günü güzel sonuçlarla dönerim sizlere doktora da bu konuyu bi danisayim size de burdan yazarım tatlislarim hepinizi öpüyorum :)

Canım nasılsın?? Nasıl gidiyor doktora gittin mi??? Ben perşembe gittigimde kıza benzetti tabi yanılma payı olabilir dedi
Canim paylastigin video cok guzel cok duygulandirdi beni.sen ne yapiyosun beslenme planin var mi?ben 3martta giitim o zamzn 12+3dedi ve 2li test yaptirdim onun sonucunu da haftaya alicam bi dahaki bulusma haftaya yani:)bizimki zirt ustu yatiyodu ve bacaklarla kzpatmis oyuzden cinsiyeti bilmiyorjm sen ne zzmzn gittin ve suan ne kjllaniyosun ben corasprine 34.baftaya kadar clexsanda doguma kdar devam edicekmisim hayirlisi Artik dogumlarimizda bir seninle ne guzel sen epeydir yoktun buralardA bende sana yazicakgim nasilsin diye

Benimde homozigot, kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun canım, bişey dedi mi doktor şu zamana kadar kullanılacak falan diye
Canim nasilsin nasil geciyo hamilelik ?sen takiplere memorialda mi devam ediyosun?senin hangi trombozit sonu un homozigot cikti?ben 34.haftaya kadar corasprin doguma kadar da clexan kullanicam sana ne dediler

Ben iki sene once lazere gittim ama kazikladilar beni hic bisey degismedi. Agdayi yillardir kendim yapiyorum, 10 sene once sirden mikrop bulasmisti, epey ugrasmistim . Son agda yapisimda egilmete zorlandigimi farkettim, simdiden boyleyse ilerde ne olur acaba dedim.. bacaklarima agdayi yaptirdigim yere soyledim. Ayri bir sir kutusu acar sadece size kullaniriz dedi, bana mantikli geldi. Agdaya aliskin birinin acidan kasilmasi da olmaz diye duusnuyorum, jiletle ugrasmak zor, onumuz yaz, agdayla 3-4 hafta rahatsin yani..

elevit ilaci gercekten cok kilo aldirio..ben son aylarda pek icmedim..ama cevizim meyvemi sutumu yogurduma dikkat etmeye calistim...ayrica kan ilaci da inanilmaz istah acio ve kabiz yapio..Bütün suçu elevite atmayalim.dr iceceksin diodu eleveti ama annelerimiz icmismiki sanki diodum..amaaaa magnezyum ve kalsiyumu hic aksatmadim..Çünkü o bacak kramplari fenaaaa..gece uyanip agliodum..minnikler kalsiyumunuzu somuruyoo..ve kramplar fena can yakio..benim dr son gitmeme yazdi artik başla die..

Kan ilaci nedir ? Adi ne? Ben elevitle birlikte gynoferrosanol kullaniyorum, iceriginde demir+B12+folik asit var..

ey maşallah. .ilk hamileligimde toplamda 8 kg almıştım. .ayrica o 8 kg mida hemen hemen 7 8 9. aylarda aldim..en çok kilo 7 den sonra baslio. .biraz fren ilersi icin iyi olur. .çatlak olusumuda olur..dikkat et..
8 kilocuk almayı nasıl başardın ne yedin içtin çok iyi ya keşke ben de o kadar alsam..

kan ilacim ferrum fort.belki benim ilac yapiodur..kabızlık ilerleyen zamnlarda ilaci kullansanizda kullanmasanizda oluyo..arkasinada basur..ben çok çektim kabizliktan..aslında kaysiyi sabahlari adet edinmek lazim..bi arkadasimda sabah kahvaltidan once elma yiyodu cok iyi gelio diodu..bende aksamdan 2 kaysi isliyorum.

Kizlar ben catir catir agda yaptiriyorum valla, tup bebek yapim asamasinda hemsirelere sormustum yaptirabilirsin demislerdi ama yeni doktoruma da bi sorayim, jiletle ugrasamam ben yaa umarim bisey demez . Bu arada afp 1.07 cikti normal oluyor sanirim degil mi?

8 kilocuk almayı nasıl başardın ne yedin içtin çok iyi ya keşke ben de o kadar alsam..
ilk dört ay çok midem bulandi..kilo verdim 5 6 da onlarin yerini doldurdum..inan ilk bebegim olduğu için kiloyu hic takmadan yedim..6.ayda göbeğim çok az belli oluyodu..Eşim sen beni kandirion sende bebek falan yok heralde diodu..teyzeler bu iyiye dalalet değil dr una sor diodu..otobuste yer versinler die gobegimi cikarmaya calisiodum ama nafile kimse kalkmiodu..7den sonra az çok belli oldu..doguma 1 hafta kala nstye girilio..ben kuyrukta beklerken hamisler yanlış yerde bekliosun diolardi..ee bende dogurcam diyince bana gicik oliyolardi..ameliyatta basimdaki hemsireler anestezi uzmani hepsi nasil yani die konuşup duruolardi..ama inan ozel hic bisey yapmadim..

ama bu sefer öyle değil. .göbek hemen çıktı. .mide bulantilarimda gecti..bu sefer bi rekor bekliorum kendimden:kk77::kk77:

Video benimde çok hoşuma gitti herkesin hoşuna gideceğini duşundum burda.. Ben 5 martta gittim sattan 1 gün once çıktı çok önemli değil dedi doktor bazen olçumler bebegin şekline göre degişiyormuş. Canım ben özel beslenme yapamadım daha 2 gundur sut içiyorum muzla ezip, yumurta yiyemiyorum, fındık cevizde daha başlayamadım inşallah bundan sonra başlıycam. Ben sadece kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bide doktor yeni vitamin verdi demir folik asit içeren onu kullanıyorum başka birşey yok şimdilik, crinoneyi gecen hafta kestik. Bende ikili test yaptırdım sonuç bekliyorum bakalım inşallah bizi tedirgin edicek bir sonuç çıkmaz.. Kilo aldın mı?? Ben 1 kg aldım ama gobegim çıktı gibi belkide crinone şişirdi biraz

Canim nasilsin nasil geciyo hamilelik ?sen takiplere memorialda mi devam ediyosun?senin hangi trombozit sonu un homozigot cikti?ben 34.haftaya kadar corasprin doguma kadar da clexan kullanicam sana ne dediler

Ben sigara da iciyordum Ya.. onu birakinca da kilo aliniyo.. üstüne decavit.. ustune homili gırtlak.. AMa cevremdekilere soruyorum sadece karnin çıkmış diyolar.. opera opera nin da dedigi gibi yuvarlanicaz..

ilk dört ay çok midem bulandi..kilo verdim 5 6 da onlarin yerini doldurdum..inan ilk bebegim olduğu için kiloyu hic takmadan yedim..6.ayda göbeğim çok az belli oluyodu..Eşim sen beni kandirion sende bebek falan yok heralde diodu..teyzeler bu iyiye dalalet değil dr una sor diodu..otobuste yer versinler die gobegimi cikarmaya calisiodum ama nafile kimse kalkmiodu..7den sonra az çok belli oldu..doguma 1 hafta kala nstye girilio..ben kuyrukta beklerken hamisler yanlış yerde bekliosun diolardi..ee bende dogurcam diyince bana gicik oliyolardi..ameliyatta basimdaki hemsireler anestezi uzmani hepsi nasil yani die konuşup duruolardi..ama inan ozel hic bisey yapmadim..

ama bu sefer öyle değil. .göbek hemen çıktı. .mide bulantilarimda gecti..bu sefer bi rekor bekliorum kendimden:kk77::kk77:
Süpermiş ilki valla aman saglıklı olsunlar da catlicaz şişcez artık napalım

Ben de bu ilaçları kullanıyorum bende kabızlık yapmadı ac karnına içince kaç dakika sonra bi şeyler yiyosunuz bu hapı

ac karnina icmiyorum, kahvaltidan sonra elevit iciyorum gun boyu enerji versin diye, ogleden sonra portakalla yani c vitamini alirken (gaz yapio diye yiyemiyorum gerci) gynoferrosanol, aksam yemekten sonra da corsspin. Doktor boyle tarif etti.

ben kabizligi bir gun yasadim, 10. Haftada falan, inanin bir gunde hemoroid oldum, fitil ve krem kullandim 10 gun kan revan agri aciyla gecti. Simdi dikkat ediyorum sabah kuru kayisi yiyorum ama en onemlisi bol bol su icmek, diski kurumamali hic..

Bana doktorum portakal ve ayva dedi , özellikle portakalın ortasındaki beyaz kısım var ya o çok iyi geliyormuş kabızlığa. Hiç kabızlık yaşamadım Hergün 1 er tane yiyorum . Gyno ferro ve vitamin olarak vinalac immunitum kullanıyorum . Tabi kanama yaşadığım için progestana da devam ediyorum ben .

Back
X