• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Hala crinone jel falan kullanıyor musun? Belki o tahriş etmiştir. Doktor en gerekeni yapar sanırım. Olmadı başka bir doktordan daha fikir alabilirsin. Umarım kısa sürede geçer. Cinsiyeti belli mi bebeğinizin? :)[/QUOTE.
.

sadece progestan hap kullaniyorum henuz ögrenmedim ayin 20 sinde ögrenirim ins

nasıl yani senin de ikiz değilmiydi yaa :KK43: 1 kilo aldığına yat kalk dua et, ben şimdiye kadar 7 kilo almışım,
bugün 2kilo olmuş doktora gittim canım 15haftada 2kiloya fazla dedi..sakın kilo alma diye uyardı zaten kiloluyum biraz balık etli ama abartı bi şeyim yoktu tatlı asla yeme dedi ki zaten yemiyorum midem almıyor..
pilav ekmek makarnadan uzak dur et tavuk balık salata çorba mercimek nohut yoğurt peynir sebze meyve yemekleri tüket dedi..zaten doktorum da ikiz bebek sahibi ..
benim yine diğeri bacak açmadı biri kız ama diğeri hala x adında ..

bugün 2kilo olmuş doktora gittim canım 15haftada 2kiloya fazla dedi..sakın kilo alma diye uyardı zaten kiloluyum biraz balık etli ama abartı bi şeyim yoktu tatlı asla yeme dedi ki zaten yemiyorum midem almıyor..
pilav ekmek makarnadan uzak dur et tavuk balık salata çorba mercimek nohut yoğurt peynir sebze meyve yemekleri tüket dedi..zaten doktorum da ikiz bebek sahibi ..
15 haftaya 2 kilo çok mu dedi. Ay da 1 kilo almak normal değilmi ? Kaçıncı haftada kilo almaya başlamalıyız ki ? Benim Dr bişey demiyor kiloyla ilgili.

Gunaydin herkese daha dogrusu tunaydin artik :) yaa ben biraz uykucuyum gec kalkiyorum kahvaltimda hep bu saatlere kaliyo cok mu gec yapiyorum yaa herkes kiziyo bebekleri ac birakiyosun diye :KK43: kahvalti dedigimde yanlis anlamayin hee ya borek falan yiyorum yada patates kizartmasi falan kahvaltiliklardan tiksindim ben bi tek ben boyleyim heralde yaa bebeklerim 500 gr dogucak bu gidisle allah korusun :KK43:
uyumaya devam et canim..Çünkü göbüs büyümeye başlayınca o uykularini ararsin..hatta birde dogunca uyku neydi diye sorarsin...tavsiyem o dur ki uyabildiginiz kadar uyuyunnnn

benim ikiz ya canım 8.ayda doğar ben 7.ay başlasam anca cok sag ol..
hmm..meme sirasina gircekler var yani:KK50:ikiz annesi olan bi arkadaşim vardi..biri uzun emince sıradaki ne ayip oluyo cabuk ol derdi..ikiz annesi olmakta başka bi duygu..

benimki şimdiye kadarki 7 kiloya normal dedi :) ama ben hiç kusmadım ve makarnayı 2 tabaktan aşağı yemedim, bi ara günde 1 ekmeğe yakın yiyordum sonradan kestim, e zaten yürüyüş de yapamıyorum hareket yok bende, allahtan kilolu değildim de şimdilik kötü durmuyorum artık dursada yapacak bişey yok sağlık olsun yeterki.

Kizlarbugun 10+6 gunumuzdeyiz. Bugune kdr sadece sabah kalkinca midem bulanirdi o da tuzlu cubuk yiyince 3 5 adet geciyordu ama bugun sabah 6 dan beri istifra ediyorum. Cok bulaniyor midem.
:( asla sikayet etmiyorum ama korkuyrm diger gunler hic boyle degildim bugun neden boyle oldum ki kizlar bi sikinti yoktur dimi ya

Kizlarbugun 10+6 gunumuzdeyiz. Bugune kdr sadece sabah kalkinca midem bulanirdi o da tuzlu cubuk yiyince 3 5 adet geciyordu ama bugun sabah 6 dan beri istifra ediyorum. Cok bulaniyor midem.
:KK43: asla sikayet etmiyorum ama korkuyrm diger gunler hic boyle degildim bugun neden boyle oldum ki kizlar bi sikinti yoktur dimi ya
canım içini ferah tut bir sıkıntı yoktur.Bir gün diğer günü tutmuyor.Senin zamanlarında bende öyleydim.Sabahları genelde oluyodu bulantım senin dediğin gibi çubuk falan yiyordum bazı günler tüm gün midemde bulantı oluyordu.Bir gün diğer günü tutmuyo.Şuan bile arada mide bulantısı yaşayıp istifra ediyorum

canım içini ferah tut bir sıkıntı yoktur.Bir gün diğer günü tutmuyor.Senin zamanlarında bende öyleydim.Sabahları genelde oluyodu bulantım senin dediğin gibi çubuk falan yiyordum bazı günler tüm gün midemde bulantı oluyordu.Bir gün diğer günü tutmuyo.Şuan bile arada mide bulantısı yaşayıp istifra ediyorum
Anladim tatlim cok sagol

:KK43: asla sikayet etmiyorum ama korkuyrm diger gunler hic boyle degildim bugun neden boyle oldum ki kizlar bi sikinti yoktur dimi ya

Canım benim mide bulantılarım 7. Haftada başlamıştı ama 10. haftadan sonra çok fena olmuştum acile gidecektim nerdeyse 13. haftada anca geçti. Doktorun dramamine ve gaviscon yazdı. Biri bulantı diğeri yanma için. Yaşadıklarını normal hatta 4-5 kg versen bile bebek için bi sıkıntı olmaz o kendi kendine büyüyor dedi. Ben kilo vermiştim bebek için korktum maşallahı vardı büyümüş hatta haftasına göre daha gelişkin çıktı. Sen içini ferah tut.

Niye yan döndürüp ekliyo bilmiyorum ama karşınızda 8 kilo almış bir asmakilit...

Eklentiler

• IMG_20150311_181416.webp
    IMG_20150311_181416.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 94
Sanmıyorum cnm. Benim 11. Haftada bulantı ve kusmalarım tavan yapmıştı. 15. Haftaya kadar. 1 haftadır rahat gibiyim ama arada çıkarıyorum yine.

Niye yan döndürüp ekliyo bilmiyorum ama karşınızda 8 kilo almış bir asmakilit...

post: 39893783, member: 639105"]Niye yan döndürüp ekliyo bilmiyorum ama karşınızda 8 kilo almış bir asmakilit...[/QUOTE]
Aaa ne güzel maşaAllah♡♡ özendim valla benm hiç göbeğim yok biran önce çıksın istiyorum 4 kilo aldm ama farkedilmiyo

Slm arkadaşlar herkes iyidr inş kaç gündr nete giremedim özledim valla:) bu arada aklm @antalya2011 da kaldı nptı acaba çok mrak ediyorm

Slm arkadaşlar herkes iyidr inş kaç gündr nete giremedim özledim valla:) bu arada aklm @antalya2011 da kaldı nptı acaba çok mrak ediyorm
Antalya arkadaşımız hamileliği sonlandırma kararı aldı canım maalesef. 4 farklı doktorda aynı kanıdaydı bebekle ilgili. Yaralarını sarmak için zamana ihtiyacı olacak. Buralarda göremeyebiliriz.
Inşallah bir sonraki tedavisinde yüzü güler.

Back
X